Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mame ji rok a zatim je vse v naprostem poradku. pri montazi nam skrabli jedny dvirka a aniz by jsme cokoliv museli rikat, sami se priznali a dodali nove ![]()
Mám a s kuchyní jako takovou jsem v celku spokojená, ale s firmou jsme byli velice nespokojeni… velice neprofesionální přístup
navíc za ty peníze jsme to mohli mít od truhláře a bylo by to bez problémů a bez zbytečnýho lítání sem a tam ![]()
Já už jsem to tady v diskusi psala - máme dva roky a jsme spokojení - ale vzali jsme si od nich jen kuchyň a montáž si dělali sami ![]()
Na pobočce jednání super, od objednání jsme měli za 14 dní kuchyň složenou doma, dorazilo všechno kompletní
@lubos2013 My spokojeni nejsme a nechtěla bych ji už ani zadarmo. Máme kuchyň už pátým rokem a zrovna v tento okamžik nám truhlář vyrábí na celou linku nová dvířka, protože u těch starých se jaksi na spoustě míst odlupuje ta folie a tam kde máme troubu je ta folie dokonce taková smrsklá horkem, takže katastrofa. Už nikdy víc!
My máme nábytek od truhláře-spokojenost, kuchyň oresi-nebrat, montáž a domluva hrůza a kuchyň po 4 letech už taky bere za své
a teď se stěhujeme a jdeme do kuchyně z ikei a ještě zkusíme kolik by vyšla u truhláře ![]()
Oresi je úplně na houby, rozbité písty, odchlipování dýhy u trouby a myčky, navíc rozbitý vypínač na světle a když jsme chtěli kousek desky uříznout ještě vedle trouby, tak si účtují desku plus výjezd 3000 za montáž kuchyně, protože to neumí uříznout na míru jinde, než na místě.
Naprostá spokojenost se stolařem Příhodou z Brna! Kvalitní kuchyň o celkové délce 7 m za 90.000,–Kč ![]()
Souhlasím. S truhlářem máme naprosto otřesné zkušenosti. Byl to známej jednoho známýho a s ním ani s tím prvním už se nemůžeme ani vidět. Kuchyni nám dělal snad půl roku, do dnes není hotová. Slovo reklamace považuje nejspíš za sprosté, no otřes. Takže já už nikdy do truhláře nejdu, byť se to zdá sebevýhodnější tak za většími firmami aspoň někdo stojí, dá se s tím něco dělat ale tady je to katastrofa.
Tak a ted jste me docela dostali, mame objednanou kuchyn od Oresi z Ceskych Budejovic a po precteni recenzi jsem docela v rozpacich.Je pravda ze je to tu tak 50 na 50 ale i tak to cloveku zacne vrtat v hlave.Co se tyce objednani a projektu tak super spoluprace, meli jsme presny planek jen koutu s rozmery na kuchyn ale co se kuchyne tyce tak jsme meli urcitou predstavu a pani nam ji navrhla sama aopravdu hezky. Ochota, vstricnost a spousta casu pro nas nebyl problem. Akorat se ted snazim jiz nekolikaty den dovolatna dispecink pro objednani terminu na dovoz a zatim se nedari tak jsem dnes napsama email a zavolala do prodejny a tam me pan slibil ze take napise email aby upozornil tak snad se brzy ozvou. Kuchyn se bude montovat prvni tyden v lednu a bude nam ji delat remeslnik co nam bude delat i rekonstrukciceleho bytu my toho casu jedeme na dovolenou tak o provedeni obavy nemam a jen pro zajimavost nam v pripade potreby dali cenu montare i s prijezdem montaznika 13tis. ale to by bylo az do zahranici protoze v cechach nezijeme a nebyl by take problem tak uvidime jaka bude realita. ![]()
Z toho si nic nedělejte, já mám od nich kuchyni a jsem spokojená. Podle mě na internet píšou hlavně nespokojení zákazníci, ti spokojení nemají důvod se někde ventilovat. Mně kuchyně slouží dobře. Návrh jsem nechala také čistě na nich, jen jsem jim nadiktovala rozměry a barvičky jaké jsem chtěla.
Ahoj holky, my doma máme taky nějaký nábytek na míru přímo od truhláře a původně jsme si od něj chtěli nechat udělat i kuchyň, ale když nám řekl kolik by nás to u něho vyšlo tak jsme radějc přesedlali na oresi, protože tam po nás chtěli za stejnou velikost i stejný materiál lepší cenu, udělali nám to všechno rychle a ještě u toho máme dlouhou záruku, to když jsme tomu truhlářovi volali, že nám špatně dojíždějí dveře u skříně kterou nám udělal, tak trvalo asi 3 měsíce než se uráčil přijet a ještě jsme mu museli za tu opravdu zaplatit.
@prdelka184 Zdravím… je to sice už nějakou dobu, ale chci se zeptat přišla Vám kuchyň kompletní i se spojovacím materiálem? Já objednala v říjnu 2019 u Oresi a chci si to teď březnu 2020 montovat sama a nějak mi zapomněli říct, že ve smlouvě je malým písmem napsáno, že při montáži svépomocí není součástí balení spojovací materiál a krytky. Tak se teď chci hádat! Díky za reakci.
@Venda85 Nebojte se toho, máme Oresi 4 roky a naprosto bez problémů. Cca po 2 letech se mi začala odlupovat folie na dvířkách skříňky pod troubou.Po nahlášení reklamace přijeli a dvířka vyměnili.
Teď už vím, že při pečení si musím dávat pozor na vodu odkapávající z dvířek trouby a vše je v pohodě.
Spojovací materiál, krytky a vše potřebné k montáži kuchyně dodáno do posledního šroubku. A to jsme si montáž prováděli sami. Mám tu nejobyčejnější Dolti.Za mě spokojenost. Mám do L 3.55×2.70.
@Anonymní píše:
@Venda85 Nebojte se toho, máme Oresi 4 roky a naprosto bez problémů. Cca po 2 letech se mi začala odlupovat folie na dvířkách skříňky pod troubou.Po nahlášení reklamace přijeli a dvířka vyměnili.
Teď už vím, že při pečení si musím dávat pozor na vodu odkapávající z dvířek trouby a vše je v pohodě.
Spojovací materiál, krytky a vše potřebné k montáži kuchyně dodáno do posledního šroubku. A to jsme si montáž prováděli sami. Mám tu nejobyčejnější Dolti.Za mě spokojenost. Mám do L 3.55×2.70.
Děkuji Vám moc za odpověď. Teď mi paní z oresi v Olomouci psala, že se jedná o nedorozumnění a že standartní spojovák je u toho. Jen je tím myšleno materiál k montáži na stěnu a sešroubování skříní k sobě.
Já mám vybranou Viqtori - vanilka a dřevo.
Nedoporučujeme! Dodávka a montáž nás velmi zklamala. Dosud jsme se nesetkali s takovým průběhem montáže. Kdejaký drobný soukromý výrobce nábytku by se s kuchyní popral lépe. Vše odstartovalo v polovině srpna nedodáním veškerých dílů nebo chybně vyrobených dílů. To, že na několik pokusů nedokážou vyrobit a dodat pracovní desku jasně zadaných rozměrů, je značně neprofesionální. Vyřízeni reklamace?? až na začátku listopadu (tedy více než po 2 měsících) a opětovně chybně vyrobená pracovní deska. Řádně zaplacená kuchyňská linka, která vlastě dosud není zhotovena dle původního návrhu. Komunikace arogantní, zdůrazňují, že dodali funkční kuchyňskou sestavu, ale jiných rozměrů!! To je absurdní. To je jako bychom si koupili o dvě čísla menší boty a prodejce nás přesvědčoval, že v nich máme chodit.
Nedoporučujeme!