Kuchyně Oresi – jaká je kvalita a cena?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2834
16.9.12 19:52

Máme rok „starou“ linku a ač tady s mužem sedíme a hledáme nedostatky, nic zásadního jsme zatím nenašli. Linka je větší, dali jsme za ni bez spotřebičů (vybrali jsme lepší a za výhodnější ceny) asi 120 000. Vybrali jsme si jednu z nejdražších, montáž včetně montáže vlastních spotřebičů nám dělali jejich technici. Byli superrychlí, ochotní a na místě řešili problémy, o kterých my neměli ani páru, že by mohly nastat. Hlavně jsem uvítala, že si po sobě krásně uklidili! Dodání bylo rychlé, jinde bychom za ještě vyšší cenu čekali až 6 týdnů. Kalkulace u Maxx kuchyní byla skoro jednou taková :/ Naše kuchyně je bytelná, má kvalitní korpusy, nechali jsme si tedy udělat i drátěný program mivokor, bez kterého bych se ale asi obešla. Pokud můžu porovnávat s prací místních truhlářů, tak tady bych asi tak spokojená nebyla. Sestra má linku stejně dlouho jako my a lamino se jí kroutí, pojezdy ani tlumiče pan truhlář neznal, na dvířkách jsou znatelné otřepy na folii. Prostě nebe a dudy za podobnou cenu. Samozřejmě, že pokud bych na linku měla půl milionu, jdu do Maxxe, ale to snad až dítko odroste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
16.9.12 20:02

Máme kuchyn od oresi a jsme spokojeni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
16.9.12 20:34

Ahoj, kuchyň od Oresi mám a jsem moc spokojená. Jako firma super, vše dodali včas a v pořádku, jen objednaní truhláři na sestavení byli trošku problematičtí. Nakonec vše dopadlo super. Cena byla trošku vyšší, ale potřebovali jsme kuchyň do 3 týdnů hotovou, funkční a byla to jediná firma, která to byla schopna splnit. Kuchyň mám už přes rok a je super!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
16.9.12 20:39

Nám už se začal na dvířkách linky-zboku odlepovat korpus, linka je stará tak 3,5roku. Mírné nedostatky jsem viděla už hned po montáži, ale jak jsem zjistila, nikdy nikdo nám neudělal nic na 100% :cert: s tím materiálem jsme to měli podobn, že jim vždy něco chybělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stáska
19.9.12 15:47

Ahojda,
taky jsem byla v Oresy, když jsem scháněla kuchyň. Překvapilo mě, že mají hodně omezené možnosti…barva, výběr skříněk, apod. Kuchyň jsem si nakonec dala dělat kousek od Pardubic-v Cholticích a jsem absolutně spokojená…jinou už určitě nebudu muset zaplaťpánbůh pořizovat, protože to rozhodování je nejhorší.
 Alena

• Citovat
  • Upravit
aaabc
28.9.12 10:49

zavádzanie zákazníka

Mám a velmi zlá skúsenosť, najmä v kvalite materiálu a v montáži, ktorá je okrem toho velmi drahá a dlhá, ved si účtujú prácu od hodiny, keby som bola vedela, že je to polská výroba, tak absolutne nereagujem, i ked majú peknú reklamu, milých ludí, dobrú logistiku a pekný katalóg, na ktorý som sa nechala nalákať, ale to nevyváži neodbornosť pri montáži a nejvalitný materiál, kto to videl, aby zadná strana skriniek bola lepená páskou a spojená z dvoch častí. Je to podvod na zákaznkoch, že poliaci fungujú pod logom ČR! to som nevedela, poliaci odjakživa mali nekvalitný nábytok! ešte len je nová kuchyna a už je na niektorých miestach poškodená! Som rozhorčená tým, že takto klamú zákazníka!

• Citovat
  • Upravit
16
7.10.12 14:20

Tak teď nevím, jestli jsme udělali dobře. Máme objednanou kuchyň z ORESI a brzy by nám ji už měli montovat (čekáme až budou ještě hotové podlahy). Jsou tady skoro samé negativní hodnocení. Teda našla jsem i pozotivní :D Na pobočce s námi jednali super, vše bylo rychle vyřízené jen si máme zavolat, až budeme chtít kuchyni dovézt. Je pravda, že montáž je dost drahá, nás vyjde na 13.000kč. Kuchyň máme celkově za 100000kč. Po přečtení této diskuze… nevím nevím. Příteli to radši ani říkat nebudu :D Máte někdo kuchyň TOSKANA? No jsem zvědavá, jak dopadne montáž a snad nějakou dobu linka vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jen na skok
9.11.12 23:08

kuchyně

Dobrý den. Úplně po pravdě, nemám kuchyň od Oresi a nikdy ji mít nebudu. Jsem truhlář tak proč taky. Jen vás chci varovat před kvalitou materiálů z polska. U jakéhokoliv místního truhláře pořídíte kvalitnější kuchyň kde dotlumy jsou už standart nehledě na to že už se dělají i v pantech integrované. Dělám kuchyně a skříně dnes a denně a i co říkají zákaznice tak už nikdy Oresi. Dokonce jsme u jedné paní, protože na nás byla hodná a vařila nám kávu jak na běžícím pásu, přeštelovaly a doseřídily celou kuchyň zdarma a to měla týden po montáži! No co nám to zabralo sice hodinu a půl, ale mám radši spokojeného zákazníka který se na mě zase rád obrátí než milión na účtu. Tak hodně zdaru s kuchyněma a ať vám slouží a manželé ať mají stále plný bříška.

• Citovat
  • Upravit
2.1.13 14:47

kuchyně oresi

Kuchyně Oresi nikdy více!!!Montáž kuchyně proběhla skoro v pořádku. Jen byly poškrábány jedny dvířka. Okamžitě jsem je reklamovala. Trvalo 2měsíce než mi přivezli nové. Ale dovezli špatné. Čekala jsem další měsíc a opět dovezli špatné. A když za další 2měsíce se situace opakovala, došla jsem k závěru, že jsou tam zřejmě retardovaní. Až po 2 letech kdy jsem informovala obchodní inspekci, jsem se dočkala správných dvířek. Mezi tím se mi zkroutila jedna lišta. Po 4 letech se mi odlepují nejedny dvířka a neustále mi padá spodní sokl na nohy. Prostě hnus. Jedná se o brněnskou pobočku. Proto vás varuji od tohoto pochybného kuchyňského studia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jarčaaa
19.2.13 22:10

To není vůbec pravda…my měli monáž vypočtenou do koruny a tolik jsme i zaplatili… celková cena kuchyně není pro montáž rozhodujicí…specielně jsem se na to ptala… proč tu lidi tak rádi pomlouvají nechápu… my vůbec nelitujeme!

• Citovat
  • Upravit
7397
20.2.13 13:00

Já jsem taky nelitovala, s montáží jsme si ce problémy trošku měli, ale tak nevadí, ale když se nám po necelých 4 letech začaly odlepovat korpusy ze dvířek, to už mě teda docela štve a dvířka vedle sporáku, kde se ten korpus odchlípnul, tak asi teplem a vařením se i pokroutil, takže je to fakt paráda :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.2.13 13:15

My máme kuchyň už skoro dva roky a zatím musím říct, že problém nemáme žádný. akorát do jedněch dvířek narazil syn prudkou ránou odrážedlem a to je teda vidět :roll: ale těžko říct, jestli by to jiná linka vydržela :lol:

@Kamča.dalmatinka už jste reklamovali?

• Citovat
  • Upravit
Pedroz
18.3.13 20:30

Nedavno jsme si koupili s pritelkyni byt v novostavbe a nyni vybirame kuchyn. Protoze nam byt predaji az za cca 3 mesice, tak je jeste cas. Linku chceme do tvaru „U“ cca 7bm v bilem lesku (Oresi - Pulita). Vcetne vestavenych spotrebicu (indukcni deska, spotrebice A nebo A+ popr A++ lednice) a montaze, kvalitniho kovani nas vychazi na cca 130 tis. (Z toho spotrebice cca 50 tis, ktere jsou temer za internetove ceny), u Gorenje 198 tis. (3D navrh davaji pouze za 2000Kc, Finep nam dal 50tis slevu, ale i tak je zde pouzito levnejsi kovani), Katalpa 140 tis., Koryna 120 tis. (Mame ji ted kde je asi uz 5 let v pronajatem byte a sleza z ni dyha, vypadavaji supliky z kolejnic, ale mozna se jiz ted zlepsili), Ikea 115 tis.. Vyhodou u Oresi je ze davaji 7let zaruku a spotrebice od Indesitu (Ariston) maji s 5-ti letou zarukou. Takze kdyz by se to melo brzo rozsypat, kdo by Vam dal tak dlouhou zaruku? Pri podpisu chteji pouze 15 tis., v dobe sjednani montaze chteji mit 75% a zbytek po montazi, takze zatim jsme naprosto spojeni a nejspise ji od Oresi vezmeme, protoze kazdy truhlar na zakazku chce min. 50% zalohu a vysledek je nejisty pokud to neni znamy, nebo Vam ho nekdo nedoporuci. Jakekoliv zmeny v 3D navrhu nebyly problem a bylo se nam venovano na 100%.
Je pravda, ze si tu mnoho lidi stezuje, ale to je povaha lidi (hlavne Cechu) pouze si stezovat a malo chvalit. Takze zatim se nenechame odradit, samozrejme pokud nastane problem bude reklamace, kterou pripadne budeme resit dle zakona, do 30 dni vyresit po ctvrte stejne zavade vratime.
Takze preji hodne stesti pri vyberu a pevne nervy.

• Citovat
  • Upravit
slsh
20.3.13 13:32

chacha

Pokud se budeme bavit o dané cenové relaci, tak v této hladině neexistuje méně kvalitnější kuchyň. Oresi totiž neumí nic jiného než vekslit a blbnout lidi reklamou. Nikdy nic nevyrobyli a opakují se s malou nabídkou a katalogem dlouhou řadu let. Ovšem sedí jim jak jsou lidé v ČR hloupí, tak honem honem do Otřesi. :zed:

• Citovat
  • Upravit
poučený čech
21.3.13 12:42

Není voják jako voják a tak není nábytek jako nábytek

S kuchyní z polska je to jako s potravinami z polska. Něco je dobré něco není absolutně pod kontrolou a prodejcům jde jen o zisk. až to praskne klidně zruší firmu. až budou pojmy jako je únik formaldehydu, přítomnost těžkých kovů, fenolů, ftalátů a čpavku obecně známé pro lidi nakupující takový „nábytek“ hodně si budou rozmýšlet jeho nákup.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný