Kuchyňské židle - dřevo vanilka

21848
23.10.12 19:43

Kuchyňské židle - dřevo vanilka

Ahojte všechny/všichni :)

Dneska jsem objela asi 3 velkoobchody s nábytkem s tím, že sehnat židle ve vanilkoým aku přece v dnešní moderní době nebude ždánej problém.. Ale ten problém je, a docela velkej!! Proto se na vás obracím s dotazem, zda-li náááhodou nevíte o obchodě/webovkách/čemkoli, kde nabízí právě kuchyňské židle s lakovou úpravou VANILKA, potam hnědá (to už je mi vcelku jedno, kuchyň je ve více odstínech hnědé (barva prac. desky))… Samozřejmě dřevo v ořechu a vanilka potah není problém, ale chlap je prase a nechci vidět ty vanilkový čalouny po půl roce užívání :D A tmavej čaloun přece víc snese :D Takže pokud máte někdo tipy, kde co najít, budu ráda za každej z nich… Nebo mi rovnou napište, že se to fakt nedělá a já budu přemýšlet nad jinou alternatívou nebo rovnou větví :mrgreen: Díky díky díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29350
23.10.12 19:49

@Seizdra Tak kdybys na nějaké takové židle narazila, tak se přidám a hned je tam koupím… já jsem je zatím vůbec neobjevila, takže jsem se rozhodla, že židle i stůl budou tmavohnědé… a potah na židle ve vanilce bych asi brala nějaký kožený, aby se to dalo čistit… nebo aspoň setřít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
23.10.12 19:55
@Regina Hero píše:
@Seizdra Tak kdybys na nějaké takové židle narazila, tak se přidám a hned je tam koupím… já jsem je zatím vůbec neobjevila, takže jsem se rozhodla, že židle i stůl budou tmavohnědé… a potah na židle ve vanilce bych asi brala nějaký kožený, aby se to dalo čistit… nebo aspoň setřít…

No právě, taky jsem původně "chtělaů tmavý dřevo a světlej polstr, taky mě napadla kůže, ale… ALE…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.10.12 19:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.10.12 19:57

Zkuste poptat přímo českého výrobce židlí. Za příplatek namoří a nalakují téměř cokoliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
23.10.12 19:59
@jaknel píše:
Zkuste poptat přímo českého výrobce židlí. Za příplatek namoří a nalakují téměř cokoliv ;)

Ptala jsem se tu v Olomouci v nábytku Melzer… Čeká výroba.. Ale židle 3 tis a nahoru a za nalakování do barvy (a to ještě neví, jestli to vůbec výrobce udělá, zjistí a dá info zítra) +30%… :zed: Vím, že něco chci a něco to stojí, ale ODMÍTÁM dát 15 tisíc za ŽIDLE, když mi to stejně prďola časem zničí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
23.10.12 20:03
@tumpach píše:
http://www.nabytek-bydleni.cz/…la-z77-4382/

No, ta nevypadá špatně… Ale takových typů je právě že všude dost… Já a asi i @Regina_hero jsme myslely světlej „korpus“ (vanilka) a potah do hněda… Prostě naopak než je „klasika“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
23.10.12 20:29

Vanilkový sedák, je můj nejhorší nápad v životě :roll: :zed: teda až potom vdát se a mít děti :mrgreen: fakt nebrat!!! bylo to špinavý a ještě na tom nikdo neseděl :roll: :lol: takže jsem musela ušít podsedáky.

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
23.10.12 20:44

@Regina Hero Ovšem, ženská.. Pěkná profilovka :pankac: :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
21848
23.10.12 20:44
@K.Black píše:
Vanilkový sedák, je můj nejhorší nápad v životě :roll: :zed: teda až potom vdát se a mít děti :mrgreen: fakt nebrat!!! bylo to špinavý a ještě na tom nikdo neseděl :roll: :lol: takže jsem musela ušít podsedáky.

Tomu se právě chci vyvarovat, na co mít hezkou židli s nějakou ušitou „hrůou“, když to řeknu blbě… Jako mně se hrozně líbí i vanilkovej potah, ale ta „praktičnost“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
23.10.12 20:52

@Seizdra Světlej korpus v barvě vanilky podle mě seženeš pouze na zakázku stříkanou u truhláře.
Našla jsem tohle:
http://www.nejlevnejsinabytek.cz/…60_1595.html
Mají tam i sekci židlí, u kterých si vybíráš sedák..

• Citovat
  • Upravit
29350
23.10.12 20:55

@Seizdra No přesně tak… a protože máme ještě pořád prcka a prtě, tak bude pěkných pár let trvat, než bych se odvážila mít něco krásného, leč nepraktického, doma… no, i když vezmu-li v potaz praktičnost lakovaných židlí, tak musím říct, že i ty bílé z TONu se časem oloupaly… :think:
No, momentálně u mě vyhrává fakt ta tmavá barva… vidím to na pořádný velký rozkládací dubový stůl, tmavě hnědý jako nejtmavší hnědá v té pracovní desce… a židle nejspíš taky bez polstrování… ach jo… v minulé kuchyni jsem si vymyslela dvířka od linky v barvě hrušky… a sehnat odpovídající barvu stolu a židlí se mi tři roky nepodařilo… dále jsem to už nezkoušela, protože jsme se přestěhovali a máme tu vanilku a tmavý woodstock (nebo jak to bylo) desku… hahaha… a sehnat stejně hnědý stůl a židle je taky docela umění, o vanilkové ani nemluvím… no, momentálně máme starožitný tmavězelený stůl a tři židle… ale do vánoc bych chtěla sedět za novým stolem… zvlášť, když potřebujeme aspoň šest židlí, ale lépe osm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
23.10.12 20:55
@Amber_1977 píše:
@Regina Hero Ovšem, ženská.. Pěkná profilovka :pankac: :potlesk: :palec:

Díky… bylo načase se lehce aktualizovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
23.10.12 20:59
@Regina Hero píše:
@Seizdra No přesně tak… a protože máme ještě pořád prcka a prtě, tak bude pěkných pár let trvat, než bych se odvážila mít něco krásného, leč nepraktického, doma… no, i když vezmu-li v potaz praktičnost lakovaných židlí, tak musím říct, že i ty bílé z TONu se časem oloupaly… :think:
No, momentálně u mě vyhrává fakt ta tmavá barva… vidím to na pořádný velký rozkládací dubový stůl, tmavě hnědý jako nejtmavší hnědá v té pracovní desce… a židle nejspíš taky bez polstrování… ach jo… v minulé kuchyni jsem si vymyslela dvířka od linky v barvě hrušky… a sehnat odpovídající barvu stolu a židlí se mi tři roky nepodařilo… dále jsem to už nezkoušela, protože jsme se přestěhovali a máme tu vanilku a tmavý woodstock (nebo jak to bylo) desku… hahaha… a sehnat stejně hnědý stůl a židle je taky docela umění, o vanilkové ani nemluvím… no, momentálně máme starožitný tmavězelený stůl a tři židle… ale do vánoc bych chtěla sedět za novým stolem… zvlášť, když potřebujeme aspoň šest židlí, ale lépe osm…

Tolik, jo? Hmm, to já bych se spokojila se 4, ideál teda 5… My máme i jídelák v té woodstock barvě, ale teda ta vanilka, to je kur… ořech!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
23.10.12 21:01

@Regina Hero Teď mi můj říkájestli jsem se nezbláznila - světlý židle :D Hm, tak si pořídíme asi křiklavě zelený a bude :D Hele a ještě mě napadlo tam fiknout i čirý, to je teď moderní, plast, lehkým vtzdušný… Na to nějakej jen podsedák :) No a můj mi teď řekl, že jestli si za tou blonďatou (přeloženo do ženskýho slovníku - vanilkovou) tak stojím, tak že mi jí v dílně stříkne a hotovo :D Jupí, koupím nějaký obyč židle a nechám nalakovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný