Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky,
prosím kde kupujete kukuřičné kupky pro mrňata? Párkrát jsem tu o nich četla, ale nevím kde je koupit. Ten náš nenažránek má potřebu pořád neco jíst a já ho nechci krmit jen sušenkama.
Díky
Ahoj,
já jsem teď kupovala takové úzké kukuřičné placičky, jakoby polystyrénové, v hypernově v sekci biopotravin. Myslím, že je najdeš v každém větším supermarketu. Jsou i v normálních obchodech, jenže ty bývají většinou solené nebo jinak dochucované.
Je to docela sranda, dávala jsem je malému poprvé a chudák na mě koukal dost nevěřícně, musela jsem taky jíst a dělat jak je to dobré…
ale povedlo se a dokonce přišel i na to, jak si je užvýknout, i když ještě nemá zuby ![]()
Mějte se,
Věrka
Ahoj,
já je kupuju ve zdravé výživě, jsou to takové válečky různých velikostí podle toho kdo je vyrábí. Já mám naprosto natural bez soli.
Klaris
V supermarketech jsem je teda neviděla. Ale v prodejnách zdravé výživy je mají fakt často. Nejlepší bude do některé zajít a zeptat se, určitě ti poradí, kde je sehnat. Jestli jsi z Prahy, tak ti můžu dát tip, kde je 100% seženeš ![]()
Křupky jsou vážně moc fajn a děti se po tom můžou utlouct.
Ahoj,
koupila jsem bio kukuřičné lupínky v DM drogerii. Dávám je do jogurtu a přesnídávky, trochu změknout a i můj bezzubec si s nima poradí… ![]()
Lolo s Prahy jsem, tak jestli si to přečteš, tak mi prosím písni kde je sežunu.
Předem díky.
Zcela jistě je mají v Intersparu, je to taková průledná krabička, mají je u pečiva ![]()
I.
Ja je taky kupovala ve zdrave vyzive, jak v Plzni ( ul. V sipce), tak v Praze (na Masarycce / primo v odjezdove hale).
Mroe
Já je kupuju v Praze 5 v ul. Na bělidle ve zdravé výživě nebo v Praze 6 ve Sluníčku ve Wuchterlově. V Albiu ani Countrylife jsem je neviděla (ale možná jsem špatně koukala). Teď je měli i v Rozmarýně (Nádražní 17), ale měli jen solené
ale asi mívají i natural.
Ahojky, taky přidám tip na sehnání v Praze......na poliklinice na Budějovické je prodejna zdravé výživy......tam zaručeně Natural kukuřičné křupky seženeš. Mluvím o těch válečcích, protože v supermarketech mají většinou křupínky…takové ty klasické lupínky.....a to podle mě není ono. Pro prcky je fajn, když si můžou vzít váleček do ruky a sami ho užužlávat.
Dobré pochutnání přeje Kačula
Kukuřičné křupky mají i ve zdravé výživje na Letné P-7, přesně v Kamenické ulici.
Ahoj Petra
Jen bych chtěla upozornit, že ty křupky z Intersparu (dlouhé, v průhledné krabičce, asi za dvacku) jsou solené - takže pro mimi jsou vážně lepší ze zdravé výživy…
Šárka
Poraďte, kde mají křupky natural v Brně. Byla jsem ve dvou zdravých výživách ( Vaňkovka a Koliště ) a neměli je. Ať nemusím obíhat Brno, nemám na to čas ani nervy. Dík.