Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Ok, beru četla jsem blbě. To nic nemění na tom, že doktorka snad ví co předepisuje
@Havlova jooo? A na co tedy presne ty antibiotika bere?
Můžes autorce odpovědět ![]()
@tgg91 píše: Více
na ten problém, co jí vyšel při kultivaci stěru z vagíny
@stinga píše: Více
Spousta lidí chce přesné informace, ne každému stačí, že se léčí poševní zánět.
Ale konkrétní bakterii tady opravdu neodhadneme.
@Velryba černá píše: Více
no to neodhadneme, a na léčení to nemá vliv, buď má zakladatelka potíže a chce se vyléčit, nebo nechce a pak nemusela k doktorce chodit
@Velryba černá píše: Více
Vzhledem k biseptolu a lokalizaci tipuji nějakou gramnegativní tyčinku.
@stinga píše: Více
Chce informace a evidentně si je nevyžádala včas. Mně také nestačí prosté sdělení, že se dítěti vymění antibiotika, chci vědět, jaká přesně to budou.
Ty pochybuješ, že máš správné léky? Protože jsi googlila? Nebo co řešíš? Začni to brát a později se doptáš, na co to bylo. Přece nebudeš týden čekat, to nezní jako dobrý nápad. V tomhle bych prostě věřila doktorům.
Ahoj, mě jednou vyšla ve steru bakterie, a gynekolozka rikala, ze se většinou nachází spíše v močových cestách/mocaku. Taky jsem dostala antibiotika, možná dokoce ty, co ty. Ale nijak jsem to dál neresila.
Většinou v těch výsledcích lékař vidí jaká se objevila bakterie, v jakém množství a na jaké ATB je citlivá. A ty ti lékařka nasadila. Neboj, určitě je to dobře. Jestli máš obavy z nežádoucích účinků, poklábos o nich s lékárníkem.