Kupujete oblečení v secondhandech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
meduzka23
14.6.21 15:23

Zrovna ze sekáče odcházím. :lol: Dají se tam sehnat dost parádní kousky ale není to tak, že bych na ty sekáče spoléhala. Spíš se tam jdu vždycky mrknout, když mám chvilku času.

• Citovat
  • Upravit
21680
14.6.21 15:45

Ano, chodím ráda a vždy mám radost, když něco ulovím, řekla bych, že u mého šatníku sekáč převažuje, prodáváme si s holkama i ve skupině, lovím na Vinted apod.
(příklad vlněný kabát za 2000 Hilfiger, co bych si nový za 10 nikdy nekoupila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
14.6.21 16:02

@Káťa19 Přesně. Sekáč - Vinted a takhle furt dokola. :lol: Já tam dneska ulovila Military mikinu za 10 korun. Ta mě fakt zlepšila den. :palec: :D

• Citovat
  • Upravit
74217
14.6.21 16:46

Dřív něco málo dětem. Teď už vůbec ne. Se to v době C&A a Pepca, Lidl shopu atd. neoplatí. Když to cenově často vychází šulnul. To raději vezmu nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
14.6.21 16:58

@klamonožka Jojo, ja se na tom vsem taky chci podilet minimalne. A jasne, ze kazda kapka v mori fajn. :kytka: Ale kdyz jsem si precetla, ze na jedno triko koupene v sekaci jich mozna tak par stovek vyrobi navic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
14.6.21 18:37
@Hobitka píše:
@klamonožka Jojo, ja se na tom vsem taky chci podilet minimalne. A jasne, ze kazda kapka v mori fajn. :kytka: Ale kdyz jsem si precetla, ze na jedno triko koupene v sekaci jich mozna tak par stovek vyrobi navic…

jak to myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
14.6.21 18:52

Jo chodím. Hlavně z ekologických důvodů. V různých vintage secondhandech najde člověk naprosto unikátní kousky. Cenově to je sice dražší než „fast fashion“, ale je to kvalitní. Do běžných sekáčů občas zabrousím také, ale mě to přehrabování moc nejde, navíc ze srdce nesnáším nakupování a zkoušení oblečení. Často něco vyměním s kamarádkama. A pro malou do sekáče zajdu ráda, tam ale zatím odpadá to zkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
14.6.21 19:42

Ano, sice ne nějak často, ale sekáče miluju :mrgreen:, už tolik pokladů jsem v nich vyhrabošila.. :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
14.6.21 21:12
@Káťa19 píše:
jak to myslis?

To byla reakce na nasi predeslou diskusi, ze je cca tretinova nadprodukce textilu, takze tretinu textilu pry neoblece nikdy nikdo… Oni z toho asi pak udelaji nejake zatepleni, ale stejne… Hlavne aby to v retezcich pekne vypadalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
15.6.21 10:17

@Hobitka tohle je fakt strašné, to plýtvání :poblion: hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie