Kupujete oblečení v secondhandech?

Anonymní
14.6.21 10:29

Kupujete obleceni v secondhandech?

Mate na to nervy? 😆 Kdyz se mi neco zalibi, tak to nikdy neni v me velikosti. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Altavista
14.6.21 10:34

Ano, taky nacházím hlavně v jiné velikosti, ale je to obří sekáč, naposledy jsem si našla dvě průsvitné halenky. Já ten typ košilo-halenek miluji a v obchodě je zrovna teď nenalézám, tak super.

Většinou tam vyhrabu něco hodně jiného a to mě baví :)) Nesmíš tam chodit s tím, že něco hledáš, aspoň něco se najde i v tvé velikosti. Jednou pouzdrovka, jindy kabát, je to jak hledat poklad, jen zábava :)

• Citovat
  • Upravit
1326
14.6.21 10:35

Jo. Bundy pro děti. Nebo i tady v bazaru na emiminu. Sobě max bundu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
14.6.21 10:36

Ano, chodím a je to fajn, když tam najdu něco, co ostatní nemají. Jak píše přede mnou Altavista, když jdu se záměrem, co chci nic nenajdu, ale pokud jdu jen na kukandu, tak toho najdu spoustu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12578
14.6.21 10:39
@Anonymní píše:
Mate na to nervy? 😆 Kdyz se mi neco zalibi, tak to nikdy neni v me velikosti. :,(

Ne nesnáším hrabání v kupě a už vůbec ne jeté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12900
14.6.21 10:40

Nakupovala jsem. Problém je, že koronu mi nepřežily ty slušné sekáče a zbyly jen ty řetězcové hrůzy jako genesis a tam mají předražené hadry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
14.6.21 10:40

Ano, kupuju si skoro všechno oblečení v secondhandech (vyjma spodního prádla a některého specializovaného, třeba sportovního oblečení). Ale nejsem typ, že musí jít do obchodu a odejít s náručí nových hadrů, ani nechodím „si něco koupit“ - jdu si cíleně koupit něco, co zrovna potřebuju.
Mám vyhlídnutých několik menších sekáčů, vím, že potřebuju třeba šaty, tak tam zajdu, projedu stojan se šaty a to už vidím na první pohled, jestli se mi líbí materiál, barva, jestli jsou příjemné na omak, jestli jsou aspoň přibližně mé velikosti - a když jo, tak si je vyndám a vyzkouším.
Záležitost na 10 minut, pokud to dojde až ke zkoušení - pokud ne, nestrávím tam déle, než 5 minut, a nemrzí mě to, že třeba jen při jedné z pěti návštěv něco koupím.

A o spoustě sekáčů už mám vyzkoušené, že tam mají sice milion hadrů, ale samé tragické, takže tam už vůbec nechodím a neztrácím tím čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.21 10:41

Jo, miluju to! Beru to jako dobrodružství. Hledání pokladu. Adrenalin za pár korun. :dance:

• Citovat
  • Upravit
18267
14.6.21 10:53
@Sany80s píše:
Nakupovala jsem. Problém je, že koronu mi nepřežily ty slušné sekáče a zbyly jen ty řetězcové hrůzy jako genesis a tam mají předražené hadry.

je to tak, dřív jsem nakupovala pro děti, dnes fakt ne. Ve slevách koupím levnější a je to nové. Do sekáčů už nechodím, vadí mě ten smrad a přehrabování se v něčem co se nedá vzít ani na maškarní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
14.6.21 11:04

Ano, ráda :srdce: Nakupuju v kamenných obchodech i na internetu. Daří se mi objevit hotový poklady :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
14.6.21 11:09

Mám dva tři sekáče v okolí, kam jednou dvakrát do měsíce vyrazím a vždy něco ulovím.
Baví mě to, ušetřím, mám oblečení, co nemá každý druhý a ještě mám dobrý pocit z toho, že „šetřím planetu“ :)
Nehledě na to, že pokud je secondhandový kousek v pěkném stavu, zpravidla to je jak vidno kvalitní materiál, né triko, co se po dvou vypráních vytahá, zcvrkne a zežmolkuje ;) Z těch anglických sekáčů už mám vybrané značky, co jen tak nikde neseženu a sedí mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
14.6.21 11:10

Já bych i nakupovala, ale nebaví mě to přehrabování.. já jsem spíš na to internetové nakupování. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.6.21 11:17

Já vůbec. Mám problém sehnat padnoucí hadry i v plně zásobeném obchodě (mám 183cm a postavu přesýpacích hodin), natož tam, kde mají jeden hadřík od jedné velikosti. Navíc mi to ani není příjemné. Jednou jsem tam koupila dceři nějaké staré plesové šaty na přešití na karneval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.6.21 11:18

Máte holky tip na dobré sekáče v Praze (né Genesis atd.) díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
14.6.21 11:18

Nakupuju a ráda. Beru to jako hru. Často odejdu s prázdnou a pak najednou poklad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová