Kupujete si oblečení přes internet?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja z bonprixu nakupuji docela často a jsem spokojená. trička s potiskem nebo tou vlnou u prosou, manželovi polo trička jak s krátkým, tak s dlo. rukávem, nemění tvar, barvu jsou stále jako nové a na dceru trička s kitty jsou taky super, opravdu kvalitní materiál, bavlna sedí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A platbu a převzetí preferujete nejčastěji na dobírku, přes poštu
Rozbalujete ihned, aby jste předešly případným reklamacím
Díky ![]()
- Citovat
- Upravit
Já si objednávám z bonprixu pravidelně, a je pravda že ty velikosti maj divoký, ale teď už vím co si u jaké značky objednat za velikost a materiál v pohodě, akorát pár triček se mi za chvíli vytahalo, ale co chcete od oblečení za 150 že.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Larr píše:
A platbu a převzetí preferujete nejčastěji na dobírku, přes poštuRozbalujete ihned, aby jste předešly případným reklamacím
![]()
Díky
tam kde nekupuji pravidelne posilam klidne kartou predem..nebo na ucet…u novych nebo kdyz pospicham na dobirku…postak te ovsem nezaplaceny balik rozbalit nenecha…takze kdy si to rozbalis je tvoje vec
sem tam se reklamaci nevyhnes (spatna velikost,,nesedi apod…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@muffinka89 píše:
Já nakupuji na laclik.cz a největší spokojenost
dívala jsem se na jejich stránky a hned jsem musela malé pár věcí objednat, mají tam opravdu pěkné věci, a jak jsem koukala tak i často přidávají nové, tak se těším až to příjde
díky za tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo jo maji pekne veci. Pridavaji novinky kazde utery a ctvrtek rano
- Citovat
- Upravit
Ano nakupuji a jsem spokojená dá se tam sehnat pěkné oblečení, co se nesežene v obchodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nakupuji převážně na Zootu a když se nad tím zamyslím, tak málo kdy jdu fyzicky do obchodu pro oblečení, takže poslední roky jen přes internet..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dětské legíny - www.detlo.cz
Jeste nejaka jina ukecana baba bude mit hloupe pripominky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejvíce spokojená jsem s e-shopem ekapo.cz se spodním prádlem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit