Kupujete si oblečení přes internet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1314
2.9.12 13:49

Ja z bonprixu nakupuji docela často a jsem spokojená. trička s potiskem nebo tou vlnou u prosou, manželovi polo trička jak s krátkým, tak s dlo. rukávem, nemění tvar, barvu jsou stále jako nové a na dceru trička s kitty jsou taky super, opravdu kvalitní materiál, bavlna sedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
2.9.12 13:58

A platbu a převzetí preferujete nejčastěji na dobírku, přes poštu :?: Rozbalujete ihned, aby jste předešly případným reklamacím 8o 8o Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1857
2.9.12 14:36

Já si objednávám z bonprixu pravidelně, a je pravda že ty velikosti maj divoký, ale teď už vím co si u jaké značky objednat za velikost a materiál v pohodě, akorát pár triček se mi za chvíli vytahalo, ale co chcete od oblečení za 150 že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
2.9.12 15:15
@Larr píše:
A platbu a převzetí preferujete nejčastěji na dobírku, přes poštu :?: Rozbalujete ihned, aby jste předešly případným reklamacím 8o 8o Díky :kytka:

tam kde nekupuji pravidelne posilam klidne kartou predem..nebo na ucet…u novych nebo kdyz pospicham na dobirku…postak te ovsem nezaplaceny balik rozbalit nenecha…takze kdy si to rozbalis je tvoje vec :mrgreen: sem tam se reklamaci nevyhnes (spatna velikost,,nesedi apod…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
4.9.12 20:52
@muffinka89 píše:
Já nakupuji na laclik.cz a největší spokojenost :palec:

dívala jsem se na jejich stránky a hned jsem musela malé pár věcí objednat, mají tam opravdu pěkné věci, a jak jsem koukala tak i často přidávají nové, tak se těším až to příjde :)díky za tip :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
4.9.12 23:24

Jo jo maji pekne veci. Pridavaji novinky kazde utery a ctvrtek rano

• Citovat
  • Upravit
1356
30.9.14 11:43

Ano nakupuji a jsem spokojená dá se tam sehnat pěkné oblečení, co se nesežene v obchodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.17 00:50

Já nakupuji převážně na Zootu a když se nad tím zamyslím, tak málo kdy jdu fyzicky do obchodu pro oblečení, takže poslední roky jen přes internet.. :oops: :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
31.5.17 06:32

Ještě nějaký nováček přispěchá s nějakou reklamou? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.6.17 12:04

Dětské legíny - www.detlo.cz

Jeste nejaka jina ukecana baba bude mit hloupe pripominky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
1.6.17 19:59
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
5.6.17 10:05

Tak a máš to – chtěla jsi to :D