Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Cenarius píše: Více
Tak budou kouřit na chodníku a půjde ti to domů stejně. My to máme do sousedů taky a to jsme v domě.
@arinecka píše: Více
Netěsnící dveře z předsíně a silní huliči. Kouř stoupá vzhůru, myslím, že se tomu říká komínový efekt. Takže můžou mít smrad ve vyšším poschodí.
Nepřeháněj. Když bydlíš v paneláku, musíš leccos skousnout. Někomu vadí kuřáci, jinému zase smrad z koček nebo štěkající či vyjící pes.
@Da12 píše: Více
A někomu dokonce i to, že si sousedi uvaří.
![]()
Nedávno tady jedna expertka psala, jak jí vadí smrad z vaření. ![]()
@BohunkaP Znám minimálně 2 paneláky, kde žádná okna na chodbě nemají ( chodby jsou uprostřed domu ) a ano, smrad se tam nese několika patry.
Ale souhlasím, že v paneláku se toho musí snést dost.
Příspěvek upraven 15.12.24 v 16:23
@kocourGarfield píše: Více
taky takové znám, uprostřed je výtah a kolem dokola byty. Jsou to docela depresivní chodby, vyvětrat se na nich nedá.
@vokishka Znám 2 a každý má chodbu maličko jinak. Ta jedna má ještě lomené schodiště do patra, takže je za mě poměrně i malý prostor ( je tam i výtah samozřejmě ). Ta druhá varianta mi přijde větší. Každá má 3/4 byty na patře. A uprostřed jak píšeš schody + výtah. Okno tam samozřejmě nenajdeš.
Příspěvek upraven 15.12.24 v 16:34
@kocourGarfield píše: Více
U mých prarodičů v paneláku taky nejsou na chodbě okna.
@Betty MacDonald píše: Více
Dobrej nápad! Zítra k obědu bude čočka, ke svačině pečená cizrna a k večeři udělám pořádnou zelňačku.
Ty jo, ale okna asi otvírat nebudu. Aby jsme neuletěli
![]()
Ale i po společné chodbě se můžem jít projít, nebo si zajezdíme výtahem. Ať je sranda ![]()
@Da12 píše: Více
Stekajici a vyjici psi vadí snad vsem sousedům. Pouze majitelům nevadí, že jejich miláček celý den trpí. ![]()
Bydlíme v bytovém domě o pár bytech a jsme tu jediní nekuřáci. Sousedi kouří v bytech a patrně i ve sklepě. My bydlíme nahoře a potvrzuji, že kouř se tam drží. Proniká nám az do bytu přes dveře. Máme malé dítě a je mi nepříjemné, že to musí čuchat. Když jdeme ven, tak se to snažíme rychle proběhnout. Takže zakladatelko, naprosto te chápu, že ti to vadí. Bohužel jsem nepřišla na to, jak to řešit, vzhledem k tomu, ze jsme jediní nekuřáci.
@vokishka píše: Více
tak tak, meli jsme to stejne, kdyz jsme jeste bydleli v byte. Pani v prvnim patre hulila, kour stoupal, vetricek nam to tlacil do otevrenych oken. V lete to bylo jako za trest. V zime zase se nam to tahlo stupackama, v kouplne to smrdelo tak, ze me normalne natahovalo na kasel.
Nejhorsi to bylo za covidu. Oni to jsou uz starsi lidi, zrejme se bali vyjit i na balkon, tak to pousteli nahoru stupackama, jinak si to nedovedu vysvetlit.
@PinkiePieCutie přesně tak, v létě nam jde kouř navíc do bytu i okny. Kdo uteče, vyhraje ![]()