Kouření na veřejné pláži - kdo je v právu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
30.7.13 11:33

To nemá cenu takové diskuze mezi kuřákama a nekuřákama..každý má svoji pravdu a tu druhou stranu nepochopí..doufám že cigára jednou budou stát tolik že si je normální lidi nebudou moct dovolit, a že jednou schválí to že jakoukoliv lečbu nemoci způsobenou kouřením si člověk pěkně sám zaplatí a žádná pojištovna ( tudíž mi všichni )

• Citovat
  • Upravit
14062
30.7.13 11:33

Jo, jo jak píšeš je to o lidech a domlouvání se, ale to je vždy to nejhorší :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
30.7.13 11:34

@rozmary Když tam není cedule se zákazem, tak jste si mysleli správně, že je to kuřácká pláž :lol: Ale teda já osobně raději vždycky odejdu bokem i tam, kde zákaz není, přežiju to a nikomu to neletí pod nos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.7.13 11:40
@smurfka píše:
To nemá cenu takové diskuze mezi kuřákama a nekuřákama..každý má svoji pravdu a tu druhou stranu nepochopí..doufám že cigára jednou budou stát tolik že si je normální lidi nebudou moct dovolit, a že jednou schválí to že jakoukoliv lečbu nemoci způsobenou kouřením si člověk pěkně sám zaplatí a žádná pojištovna ( tudíž mi všichni )

Nezlob se ale co jsi napsala je pekna volovina. Uvedom si ze kuraci z toho plati dan. Takze sice se snizi pocet kuraku ale zase to zaplatis i ty nebot by z toho nebyli penize a tim padem poroste jinde dan…I ten kurak odvadi dane, pojisteni atd… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
30.7.13 11:42

@Elen8 no jo tak já nevím, tak to je načase to řešit jakkoliv, i odplatou :) my na rusáky co bydleli pod náma a kouřili tam celou noc v létě kapali vodu

• Citovat
  • Upravit
14062
30.7.13 11:48

@nikol.ondrášovka :-D :-D hele já se s tím nějak smířila pro teď, ale až bude mimi, což bude v únoru, tak to bude zima tak bude klid a pak na léto te řešit budu, protože opravdu nechci aby od miminka muselo ten smrad čuchat. Ať si pak rozhodne samo jestli kouřit chce, nebo jak já doufám nechce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.7.13 11:52
@nikol.ondrášovka píše:
@Elen8 no jo tak já nevím, tak to je načase to řešit jakkoliv, i odplatou :) my na rusáky co bydleli pod náma a kouřili tam celou noc v létě kapali vodu

a proč vám vadilo že kouří celou noc? jsem myslela že kuřáci kuřákům nevadí. :think:

• Citovat
  • Upravit
24320
30.7.13 11:56

Nevim jak muzete citit ze nekdo kouri pod vama. A vedle Vas atd. Prijde mi ze to opravdu hrotite kam nemate.
Jelikoz jsem tehotna tak nekourim. Pritel je kurak kdyz jde na balkon tak to necitim. POkud jsi nestoupnu vedle neho ale do bytu mi to nejde ani od souseda pod nami.
Me zas vadi kdyz chcu dat pradlo ven a nektery blb tam griluje..Roztapi nevim cim…Ale nikdy jsem to neresila hold pradlo uschlo doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
30.7.13 11:57

@Elen8 no pomalu začněte zpracovávat, ono to nepujde ze dne na den

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
30.7.13 11:59
@smurfka píše:
a proč vám vadilo že kouří celou noc? jsem myslela že kuřáci kuřákům nevadí. :think:

někomu jo, někomu ne. My už v tu dobu měli malýho takže to bylo otravné

• Citovat
  • Upravit
Krakatice88
30.7.13 12:01

Nemá smysl se dohadovat o správnosti/nesprávnosti kouření.. Vše je jen o lidech. Teď tedy nekouřím, protože jsem už druhým rokem těhotná, ale dřív jsem naprosto automaticky odcházela dál od nekuřáků, abych jim nesmrděla pod nos. Na zastávkách, ve větších davech lidí, kde člověk nemá kam uhnout apod. Nikdy by mě nenapadlo zapálit si na rušné ulici nebo v pěší zóně, kde mám všude kolem sebe lidi. Na druhou stranu - teď s dítětem by mě zas nenapadlo začít na kuřáka v naší blízkosti hulákat a hádat se. Pokud to jde, poodstoupím, nebo řeknu „prosím vás, mám tu malé dítě, můžete jít kousek dál?“ Světe div se, ono to takhle funguje celkem dobře :nevim: :D Kuřák/nekuřák - všichni se k sobě musí chovat slušně a ohleduplně.

• Citovat
  • Upravit
14062
30.7.13 12:08

@kattkka Já Ti jednou pošlu svou žlutou záclonu, kterou mám v obýváku kam to od ní jde. A kdybych byla magor a jen si to namlouvala tak by si to asi nenamlouval i přítel, který je pohodář :-D :-D Nezlob se na mě, ale to co píšeš je prostě kravina :-D kam ten kouř asi jde? on se ztratí? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.7.13 12:13
@Elen8 píše:
@kattkka Já Ti jednou pošlu svou žlutou záclonu, kterou mám v obýváku kam to od ní jde. A kdybych byla magor a jen si to namlouvala tak by si to asi nenamlouval i přítel, který je pohodář :-D :-D Nezlob se na mě, ale to co píšeš je prostě kravina :-D kam ten kouř asi jde? on se ztratí? :-D

no asi podle ní jo..ale je teda divné že kouř z grilu ji do balkonu jde, ale kouř z cigaret už nee :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
30.7.13 12:13
@Elen8 píše:
@kattkka Já Ti jednou pošlu svou žlutou záclonu, kterou mám v obýváku kam to od ní jde. A kdybych byla magor a jen si to namlouvala tak by si to asi nenamlouval i přítel, který je pohodář :-D :-D Nezlob se na mě, ale to co píšeš je prostě kravina :-D kam ten kouř asi jde? on se ztratí? :-D

Zaclony mam bile…Mam i svetle zavesy… ;) Nevim kam to jde ale do bytu nejde k sousedum taky ne. ;).Mam zaclony bile…
Chodi k nam babicka odnauceni kuraci, ted tu byla mamka a ta kdyby neco citila tak by rekla vsechno odnauceni kuraci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.7.13 12:17
@smurfka píše:
no asi podle ní jo..ale je teda divné že kouř z grilu ji do balkonu jde, ale kouř z cigaret už nee :nevim: :mrgreen:
od
Proste nejde nejde mi ani od manzela ani od sousedu pod nami…Takze nevim kde je problem.Ten gril je citit. Proste to je jiny smrad. Navic kazdy na podpal pouziva neco jineho.Fakt je ze od nekterych je to v pohode a nektere citim zalezi asi co se pouziva na podpal.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová