Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kattkka píše:
Nevim jak muzete citit ze nekdo kouri pod vama. A vedle Vas atd. Prijde mi ze to opravdu hrotite kam nemate.
Jelikoz jsem tehotna tak nekourim. Pritel je kurak kdyz jde na balkon tak to necitim. POkud jsi nestoupnu vedle neho ale do bytu mi to nejde ani od souseda pod nami.
Me zas vadi kdyz chcu dat pradlo ven a nektery blb tam griluje..Roztapi nevim cim…Ale nikdy jsem to neresila hold pradlo uschlo doma…
no tak já cítím sousedův zahulený kvartýr i přes zavřené dveře, to samo, jak si jde v noci zahulit na balkon a my to v ložnici musíme čuchat, protože to prostě jde odvnitř
@Januliiik píše:
no tak já cítím sousedův zahulený kvartýr i přes zavřené dveře, to samo, jak si jde v noci zahulit na balkon a my to v ložnici musíme čuchat, protože to prostě jde odvnitř
Jediny kdy jsem to citila tak kdyz si zapalil doma na zachode a snazil se to zamaskovat nejakou vonavkou tak byl hnus.Ale kdyz si kouri venku tak proste nic.
@kattkka jeee, tos mi připomněla poslední návštěvu u známých, musela jsem na záchod a málem me z toho smradu trefil šlak, takhle zahulený záchod jsem ještě „neviděla“ ![]()
@Z.jev píše:
@rozmary Když tam není cedule se zákazem, tak jste si mysleli správně, že je to kuřácká plážAle teda já osobně raději vždycky odejdu bokem i tam, kde zákaz není, přežiju to a nikomu to neletí pod nos
No dobře, ale ta pláž je na svahu, leželi jsme nahoře téměř u silnice už kvůli tomu písku všude, ten pán si mohl klidně lehnout pod nás, když už tak vyjel, ale ne, to raději bude sedět bokem od nás a nadávat. Nesnáším vajgl v písku, odnášíme je s ostatním odpadem do koše, i když věřím, že většina kuřáků ho vrazí do písku. To je těžký, je to veřejné, loni jsem zase byla svědkem toho, jak asi prarodiče seřvaly mladý holky za to, že jsou nahoře bez, že se na to dívají děti. Zastávám názor, že když člověk jede na veřejnou pláž, musí tam počítat se vším, třeba že tam budou lidi se psema, to se zase moc nelíbí mě, páč když jsem tam s prckama a okolo nich pořát běhá pitbul, nic moc pocit, ale kdybych měla kvůli všemu rypákovat, tak nelezu na veřejnou pláž, protože si to stejně neužiju.
@kattkka píše:
Budes nadavat jeste vic.Pac to budes mit v celim byte…
Přesně tak. Před kouřem zvenku si můžeš zavřít okno a i když ti třeba připadá, že tvůj pokoj je cítit, tak stačí vyvětrat nebo zapálit svíčku a za chvilku máš klid.
Ale před kouřem, který prosákne podlahou, stoupačkama nebo světlíkem se ubránit nemůžeš. Je mnohem koncentrovanější. A hlavně byt, kde se kouří, smrdí po čase úplně celej a pořád, ne po dobu pěti minut jednou za dvě hodiny, jako kuřák na balkóně.
Ale chápu, že pach cigaret spoustě lidí vadí a že být soustavně vystaven něčemu, co mě prudí, je deptající. Já to tak mám s friťákama - neskutečně mi smrdí ten olejový odér, co se z nich line. Taky nemůžu větrat, když sousedi pod náma dostanou chuť na hranolky, a to je i pětkrát do týdne. V Praze v centru je nějaké to občerstvení se smažákem na každém roku, v půlce restaurací to cítím už mezi dveřma a kolikrát ani nejdu dovnitř, když je to pro mě za hranou… A co s tím nadělám? (A ne, opravdu nechci srovnávat zdravotní rizika kouře s cigaret s čuchem z friťáku.)
Ale to už je hodně OT, pardon.
co na to říct..tak jsi štastná žena, tak bud ráda.