Kurz manikúry a pedikúry
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kurz manikúry a pedikúry
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Jsem registr. zdravotní sestra a nyní na RD. Chtěla bych si udělat kurz manikúry a pedikúry. Chtěla bych tuto činnost pak vykonávat doma. Bohužel nemám dostatek financí, zaplatil by mi něco ÚP? A kolik takový kurz stojí? Děkuji za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Ladyrider píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Jsem registr. zdravotní sestra a nyní na RD. Chtěla bych si udělat kurz manikúry a pedikúry. Chtěla bych tuto činnost pak vykonávat doma. Bohužel nemám dostatek financí, zaplatil by mi něco ÚP? A kolik takový kurz stojí? Děkuji za odpovědi
Nevim, jak s manikurou, ale kamaradka si momentalne pres UP dodelava rekondicniho masera. Ja jsem si kurz manikury delala cca pred peti lety, abych mela rekvalifikaci a stal me neco kolem sedmi tis. Nevim, jak ted, ale asi to ma nastavene kazdy jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladyrider píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Jsem registr. zdravotní sestra a nyní na RD. Chtěla bych si udělat kurz manikúry a pedikúry. Chtěla bych tuto činnost pak vykonávat doma. Bohužel nemám dostatek financí, zaplatil by mi něco ÚP? A kolik takový kurz stojí? Děkuji za odpovědi
Dobry den, znama byla take na UP, nejdrive si delala kurz manikura a asi po 3 mesicich jeste samostatne pedikuru. UP zaplatil kurz v plne vysi a navic behem kurzu dostavala neco jako vyplatu. Je to asi v kazdem meste jine, nejlepe se informovat treba telefonicky nebo osobni navstevou primo na prislusnem UP. Podminkou je ale registrace na UP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem teď navíc bez přítele, takže peníze jsou opravdu trošku problém
ale jak koukám na svůj účet, rodičovský příspěvek mi chodí od úřadu práce, tak jsem myslela, zda se tam nejít zeptat na ty kurzy, pač jak píše zde paní, 7 tisíc opravdu nemám
chtěla bych začít podnikat, abych měla volnější pracovní dobu, kvůli svému silně na mě fixovanému synkovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladyrider píše:
Já jsem teď navíc bez přítele, takže peníze jsou opravdu trošku problémale jak koukám na svůj účet, rodičovský příspěvek mi chodí od úřadu práce, tak jsem myslela, zda se tam nejít zeptat na ty kurzy, pač jak píše zde paní, 7 tisíc opravdu nemám
chtěla bych začít podnikat, abych měla volnější pracovní dobu, kvůli svému silně na mě fixovanému synkovi.
Ano, penize chodi od UP, zkuste se poptat. Obavam se ale, ze cerpani kurzu bude mozne jen po prihlaseni na UP a to bude pravdepodobne mozne po ukonceni rodicovske.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mockrát děkuji. Za půl roku mi končí RD, jak ráda bych zůstala ještě alespoň do těch jeho 7 let doma, ale nemohu si to dovolit, potřebujeme peníze. a v bývalém zaměstnání musím dát výpověď, protože na směny pracovat nemohu a také mě tam okradli, bohužel, a náhradu škody mi dát nechtějí. Tak asi po RD půjdu rovnou na ÚP. Nevíte prosím některá, jak se počítají dávky? Je to pro každé stejné nebo je to z posledního platu před MD, jak jsem četla? Velice děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit