Kurz Montessori pedagogiky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17021
7.6.13 18:01

Prosím o odkaz - kde se dá studovat?? :think:

Děkuji.

@Mišela1 píše:
Holky o víkendu jdu na první část kurzu Montessori pedagogiky. Syn chodí do prvních krůčku k Montessori, tak mně ta problematika zajímá a kromě toho mu to může pomoct při posuzování přihlášky do M. školky.
Absolvovala jste to některá, jak se vám kurz líbil? Díky za zkušenosti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17021
7.6.13 20:41

Tak jsem to našla a ty ceny - WOW

Zde ukázka jednoho, který se teprve chystá: http://www.montessoricr.cz/…m-vzdelavani-(kurz-je-akreditovan-jako-dvpp-c.-j.:-msmt-168202012349)/ee9e31829268139a30dc278583b0f820/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.13 15:18

Dotaz .

Holky, ženy

Prosím vás, nevíte někdo, zda lze udělat Montessori kurz pro předškolní věk v Ostravě (s akreditací MŠMT)? Nebo někde poblíž? :think: Moc ráda bych si jej totiž udělala, ale našla jsem jen Brno, či Prahu. V tom Brně by to sice ještě šlo, není to tak daleko, ale prázdninový kurz je bohužel plný, a další pořádají až na podzim s tím, že je roztahaný až do ledna po jednotlivých víkendech. A já bych si ho chtěla dodělat co nejdříve. :zed:

Za odpovědi děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.1.14 14:02

Ahoj holky, a nevíte, jestli s tímto kurzem, ale žádným pedagogickým vzděláním (mám SEŠ a leta pracovala v tomhle oboru, ale baví mě práce s dětmi) má člověk vůbec šanci na uplatnění a pokud ano, (předpokládám, že jako nižší pracovní síla, není-li peďák), dá se tím uživit? Nemáte někdo zkušenosti?
Moc děkuji za Vaše odpovědi. Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17021
26.4.19 15:51

Jé dinosaurus z doby, kdy jsem byla ještě mladice bezdětná :lol:

Holky obnovuji diskuzi - máte někdo nové poznatky o Monte kurzech? Uplně ideálně Praha / Brno / Zlín. Jde mi hlavně o certifikované kurzy, akreditované MSMT.
Děkuji mnohokrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
8.11.21 15:19

@chs.jasmin ahoj, prosím tě, nevím, zda jsme si psaly, ale máš za sebou kurz? Dáš mi tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17021
8.11.21 15:58
@g.sandova píše:
@chs.jasmin ahoj, prosím tě, nevím, zda jsme si psaly, ale máš za sebou kurz? Dáš mi tip?

Nakonec jsem si dělala kurzy v Montessori ČR, kde kurzy pořádají Simona Livorová s Ditou Dlouhou. Byla jsem a jsem moc spokojená :-) Skvělé lektoky, úžasný kolektiv jsme se sešly (samé ženské :D ). :palec: Nemůžu nic vytknout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
8.11.21 17:06

@chs.jasmin to jsou ty dražší, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
8.11.21 17:08

@chs.jasmin jak to probíhá? Časově? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17021
8.11.21 17:59
@g.sandova píše:
@chs.jasmin to jsou ty dražší, viď?

Jsou akreditované a ucelené, dělá je někdo, kdo ví o čem mluví = rozhodně si připlať. Pak jsou ještě AMI kurzy, ty jsou v Brně, jsou v angličtině a certifikát platí i za hranicemi, ty jsou ještě dražší.

Jinak byly myslím jednou za měsíc až 14dní pátek+sobota. Vypracovávaly se materiály k závěrečné práci. Podle toho jaký kurz si volíš, tak se mění délka (1-2roky a lze je dělat souběžně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
8.11.21 18:03

@chs.jasmin děkuji. Teď jsem koukala, že mají vše rozbehnute, tak čekám, až začne nový. Uvidím, co bude do té doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.21 12:00

Ahojky holky, my táké absolvovali kurz a musím říct, že to bylo opravdu skvělé, kurz probíhá online a přístup k videím zůstává navždy, což každý ocení. Určitě to vřele doporučuji. Někde jsem tu viděla dotaz, kde lze najít nabídku kurzů - ****zde jsou všechny informace, kdyby Vás cokoliv zajímalo klidně se ptejte. :-)

Edit adminem: odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.24 16:50

Montessori kurz Brno

Je tu někdo, kdo začíná v únoru montessori kurz v Brně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze