Kurz na asistenta pedagoga u společnosti Scholaservis.cz?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@K351 přesně, na závěrečný test vypracované otázky DÚ jen tyhle tam budou a na ústní jsou ty druhé, které budete taky vypracovávat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vy jste zlatá! Moc Vám děkuji za rychlé odpovědi a za uklidnění.. snad to zvládnu! 🙏
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě žádný strach, ja ho dodělala před týdnem a taky jsem se obávala, ale vážně v pohodě ☀️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elisis28 tak to Vám moc gratuluji!
Trošku mám strach z té závěrečné zkoušky, aby mi něco nevypadlo z hlavy, ale snad to bude v pohodě 🙈
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji 😁 tomu rozumím, já byla tak nervózní co dostanu za otázku, naštěstí jsem dostala lehkou, co jsem snadno věděla, ale pak obhajovat práci, jako by se všechno vypařilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ta obhajoba byla těžká? Protože já píšu o tématu co budu mít v praxi, ale tu budu plnit až po kurzu. Tak se trosku obávám co napíšu do té praktické části a jak to obhájím. Doptávali se ještě na něco třeba?
Nebo jak ta obhajoba probíhala prosím?🙈 🙈
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K351 Ja psala o očních vadách a o dceři, která je má v té praktické části a při obhajobě jsem shrnula teoretickou část, čeho se týkala a pak jsem defakto mluvila o dceři, jak doma cvičíme a jak ji to ovlivnilo a tak 😁 a jen se mě pani zeptala jak to pro dceru vypadá do budoucna, ale na nic dalšího se neptali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K351 dostanete tam přímo otázky k ústní zkoušce a ty se máte naučit, na ty se u zkoušky ptají. Nebojte oni vám všechno řeknou v čas, já měla poslední vyučování teď v úterý a zkoušky mám 18.12 tak že dost prostoru na učení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den, obnovuji téma -‘a moc prosím o rady a zkušenosti, konci mi pomalu md a rada bych si udělala kurz asistenta pedagoga, je možné toto dělat cele online??? Nebo jen osobně v Brně. Jsem z východních Čech, mam 4 děti a dlouhodobě jezdit do Brna je celkem nemožné. Dekuji všem za postřehy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kombinovaná forma je téměř celá on-line. Jedna výkuka je prezenčně, ale na tu jsem do Prostějova nejela. Všechno úplně na pohodu. Nejlépe zavolat paní Holáskové, všechno vysvětlí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja vlastně nevím, ale rada bych přešla ze zdravotnictví (jsem laborantka) do školství, abych mohla mít s dětmi prázdniny a trávit s nimi čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarkiJanda píše: Více
tak to se nejprve podívej. Protože jsou kraje a místa, kde je nedostatek asistentů, a pak jsou oblasti, kde jich je hafo a máš problém najít práci. Nehledě na to, že sehnat místo na celý úvazek je dost náročné, většinou jsou to krátší úvazky, podle toho taky placené. At nedáš peníze do něčeho, co ti vlastně bude na houby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem z Hradce, skol je tu hodně, ale mam z toho strach, vlastně nevím, jak si to zorganizovat. Moc dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarkiJanda píše: Více
hodně škol neznamená, že je málo asistentů. Tady je taky hromada škol po okolí a stejně se na jednu pozici hlásí více lidí. Pořád vidím inzeráty, že někdo hledá práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit