Kvalita příkrmů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kvalita příkrmů
Zdravím Maminky,
měla bych otázku jaká značka příkrmů je nejlepší Hami, Hipp nebo Alnatura?
Děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
asi nejlepsi mi prijdou ty z dm,dovezene z nemecka a tam vyrobene-babylove.
jinak obcas koupim hami a nekdy hamanek a chutnaji mu take.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Penelop píše:
Zdravím Maminky,
měla bych otázku jaká značka příkrmů je nejlepší Hami, Hipp nebo Alnatura?
Děkuji za odpovědi
někdy záleží na tom, co ti dítě jí.. ![]()
já chtěla kupovat alnaturu/babylove, prostě DM, a dítě to odmítlo, nejí ani hami. pouze hipp. on byl ale extrém, skoro do roka se dávil kousky, a tak.. takže jsem byla ráda, že vůbec něco jí..
ale myslím, že ani s jedním neprohloupíš,..
jo a doporučuju střídat značky, pokud to bude jíst, aby si nezvykl na jednu chuť.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kvalitou mi nejvýš přijde Alnatura, ale malá mi ji taky odmítala. Jedla Hami, asi v roce jsem to začala střídat s Hippem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme první tři dny dávali Hami a od tý doby pouze made in doma.
Pokud bych musela, tak bych vzala ty Hami nebo Hipp. U nás jsou i nejdostupnější. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kvalita mi přijde dobrá u všech, přece jen je strava pro děti dost hlídaná. Sunárek je co se týká masozeleniny chuťově dost hnusný malá mi to nejedla. Hipp je dobrý, ale předražený. U nás je oblíbená Alnatura, Babylove, Hamánek(český a levný).Už jí většinou s náma, ale občas skleničku použiju, když nestíhám, nebo máme něco co ještě nemůže. Hodně taky používám Alnatura mrkev a pastinák, přidávám jí to k uvařenému jídlu, pro nás nevařím pokaždé zeleninu. Hami je dobré, ale vadí mi, že má až moc složek i pro nejmenší miminka, není to dobré u dětí s rizikem alergie a malé to ani nechutná, má radši jednu, dvě zeleniny v jídle ne takový mix.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj a nemyslíte že je lepší si jakej koliv příkrm udělat doma a čerstvej? Já jsem teda zastánce toho že vše co jde ucělat doma je vždycky nejlepší a snažím se to vtlouct do hlavy i přítelovi
jediné u čeho se mě to ještě nepovedlo je nějakej blaf od MC DONALD hamburgr nebo co to tam jednou za půl roku koupí sa sní… ale věřím že až se naštvu a udělám mu ten burgr doma tak už nebude chtít jinej
tak jak to u nás bylo i s pizzou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenulina1979 píše:
Ahoj a nemyslíte že je lepší si jakej koliv příkrm udělat doma a čerstvej? Já jsem teda zastánce toho že vše co jde ucělat doma je vždycky nejlepší a snažím se to vtlouct do hlavy i přítelovijediné u čeho se mě to ještě nepovedlo je nějakej blaf od MC DONALD hamburgr nebo co to tam jednou za půl roku koupí sa sní… ale věřím že až se naštvu a udělám mu ten burgr doma tak už nebude chtít jinej
tak jak to u nás bylo i s pizzou
Ale o tomhle tahle diskuse neni a zavani to dalsi hadkou.
Je prece kazdeho vec,jestli diteti vari,nebo dava sklenicky.
Ja davala a obcas jeste davam sklenicky a nemam potrebu o tom nikoho presvedcovat,proc to tak delam.
Spise bych zalozila diskusi napr. Proc je detem lepsi varit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenulina1979 píše:
Ahoj a nemyslíte že je lepší si jakej koliv příkrm udělat doma a čerstvej?
Tak jasně, že to je lepší. Já kupovala skleničky, protože jsme s příkrmy začínali v zimě a sehnat tou dobou v okolí kvalitní zeleninu bylo tak trochu sci-fi. A než vařit ze shnilotin z Alberta a spol., tak stokrát radši koupím hotovku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hlídané? Proč teda cpou do Hippu škrob a sůl? To jsou podle mě věci, co do příkrmů vůbec nepatří. Možná hlídají ty dusičnany, ale zbytek si budeme muset pohlídat my maminky. U Hamánka a tak jsem si nedělala iluze, ale Hipp mě v tomhle teda zklamal. My jsme hodně vařili ze zeleniny ze zahrádky. Ale když bylo potřeba použít skleničku, tak jsem brala Babylove nebo Alnatura
Ještě bych teda chtěla napsat, že je potřeba číst složení i u stejné značky. Někde ten škrob dají, u druhého druhu ne, myslím tím u stejné značky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lenuli jasně, že je lepší vařit doma. Ale každý nemá možnost kupovat kvalitní zeleninu, ovoce, maso hlavně v zimě. U nás pěknou zeleninu seženu na trhu, ale v zimě je v obchodech fakt humus o radši použiju kvalitní kontrolované skleničky. Navíc, když dítě s příkrmy začíná a skleničku má i na třikrát je to rychlejší a jednodušší než to pidi množství vařit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@x-juliet píše:
Ale o tomhle tahle diskuse neni a zavani to dalsi hadkou.
Je prece kazdeho vec,jestli diteti vari,nebo dava sklenicky.
Ja davala a obcas jeste davam sklenicky a nemam potrebu o tom nikoho presvedcovat,proc to tak delam.
Spise bych zalozila diskusi napr. Proc je detem lepsi varit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit