Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý večer, potřebuji koupit nové ručníky a napadla mě IKEA a jak tak brouzdám tak jsem narazila na ručník rozměr 30 na 50 cm a cena pouhých 9 Kč, co to může být za kvalitu máte s tím zkušenosti? Láká mě, ale zároven i odrazuje tak nízká cena, nevím jak bude kvalitní?
@petulilinka Jak které ručníky. Máme třeba poděděné dětské ručníky, ty jsou celkem ok, ale ty malé levné a třeba Ikea žínky strašně zhrubnou, jsou jak struhadlo. Jako nijak se netrhají, neprošoupávají, nebo tak, ale jsou prostě hodně drsné.
Jestli je bílý, frote, tak myslím že ten jsem kupovala jako plenku narovno, když jsem latkovala dítko. Zhrubnou, ale nejsou špatné. Používám je dodnes na různé věci, i když děti odrostly.
@petulilinka kupovala jsem tam i ručníky. I když ne za tak malilinkatou cenu a jsou super ![]()
Mám ty levné ručníky na ruce a nejsou špatné, akorát se občas některý rozpáře a hrozně hrubnou a rychle se namočí (zvlášť když si muž neumí otřepat ruce před utřením). Teď mám nově ty dražší s vytkanými kostkami a ty jsou super, jsou tlustší, takže se tak rychle nepromočí. Ale hrubnutí ještě neposoudím, jsou nové.
Za 9 kaček bych vůbec neřešila kvalitu ani to jak dlouho vydrží. Koupila bych jich třeba 50 a ve chvíli kdy by byl nepoužitelnej tak bych ho vzala buď na hadry nebo ho vyhodila a dala novej. JInak ručníky z IKEA mám a nehrubnou mi, ale to bude nejspíš tím, že mám sušičku
a nepoužívám aviváž.
@Natálka26 Jojo, taky máme sušičku a tedy problém hrubnutí neřešíme… a jinak jsem taky ikea ručníky používala jako plenky, podložky pod mimino a aktuálně jsou z nich hadry. Za tu cenu úžasný kup, měla jsem je snad po 5,–
Ty malé bílé používám v salonu. Mám to prakticky jako spotřebák.
@Natálka26 píše:
Za 9 kaček bych vůbec neřešila kvalitu ani to jak dlouho vydrží. Koupila bych jich třeba 50 a ve chvíli kdy by byl nepoužitelnej tak bych ho vzala buď na hadry nebo ho vyhodila a dala novej. JInak ručníky z IKEA mám a nehrubnou mi, ale to bude nejspíš tím, že mám sušičkua nepoužívám aviváž.
no mám v plánu koupit 48 asi, tak je teda vezmu. děkuji
Je to takova nouzovka, mam je uz par let, hrubnou i v susicce. Ale moje deti jsou schopne rucnik na ruce odrovnat behem chvilky, kdy si do nej treba utrou spatne umytou pusu nebo s nim vytiraji nejakou pohromu, tudiz u nas se rucniky dost toci a pak je fajn, ze jich mam spoustu za par kacek.
Hostum bych takovy rucnik nenabidla, ale do bezneho provozu se to da.
Já mám jenom ručníky z Ikea. Něco moc fajn, něco je horší, ale i ty levné za pár kaček už nám slouží v plném provozu pátým rokem… za ty peníze. Ty levné zhrubly, vlas trochu prořídl, ale pořád se do toho utíráme. A až to nepůjde, tak z toho nadělám kusy hader. To samé s utěrkama.
@Natálka26 píše:
Za 9 kaček bych vůbec neřešila kvalitu ani to jak dlouho vydrží. Koupila bych jich třeba 50 a ve chvíli kdy by byl nepoužitelnej tak bych ho vzala buď na hadry nebo ho vyhodila a dala novej. JInak ručníky z IKEA mám a nehrubnou mi, ale to bude nejspíš tím, že mám sušičkua nepoužívám aviváž.
jj presne tak. Jinak me taky rucniky z IKEA nehrubnou, ale bude to jak pise Natalka tim, ze taky pouzivam susicku.
@Bibi239 píše:
Je to takova nouzovka, mam je uz par let, hrubnou i v susicce. Ale moje deti jsou schopne rucnik na ruce odrovnat behem chvilky, kdy si do nej treba utrou spatne umytou pusu nebo s nim vytiraji nejakou pohromu, tudiz u nas se rucniky dost toci a pak je fajn, ze jich mam spoustu za par kacek.
Hostum bych takovy rucnik nenabidla, ale do bezneho provozu se to da.
jo ja dceri musim menit ty male rucniky skoro denne, protoze to ma spinave jak prase..
Ty levné ručníky máme taky, kdysi je měli za korunu
Nosím si je do fitka, na utírání potu. Ale je pravda, že po vyvaření jsou takové hrubé.
Máme doma i ty barevnější s kostičkami, ty jsou kvalitní, házím je klidně na vyvářku a mají furt stejnou kvalitu ![]()