Kvalitní české boty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5185
7.2.21 23:38
@marlin11 píše:
@berusa.m mohla bych se zeptat, na dětské české boty? Jaká značka se vám líbí kvalitou? Děkuji moc

Dětské boty nejsou můj obor. Ale 100% vím, že jsou pod větší kontrolou než boty pro dospělé. Boty vyrobené u nás ať už např. Befado nebo Fare nebo zahraniční Superfit či Primigi jsou záruka kvality. Česká, italská nebo německá výroba má pořád renomé. Ale jak říkám, dětské jdou mimo mě a jistě je tady spousta dobrých značek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
7.2.21 23:39

@berusa.m Befado je polská značka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
7.2.21 23:43
@TinaAn píše:
@berusa.m Befado je polská značka.

Omlouvám se. Měla jsem na mysli DPK. :zed: Sorry to prosseco mi asi stouplo do hlavy. Befado tak možná papučky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
8.2.21 00:23

Měla jsem Asola a vydržely deset let běžné denní chůze i výlety po horách, předtím Planiky vydržely 13 let. Asola kupuji i dětem. Chodíme zásadně do Netbolu. Jinde už boty nekupuji. Prodávají i Protetiky, do školky místo bačkůrek koupím i Befada. Netuším, co z toho je zahraniční a co české, zajímá mě spíš kvalita a to, jak se mi v botách chodí, protože mám ostruhy na patě a ne všechny boty jsou pro mě fajn. Teď zkouším poprvé boty z Decathlonu a zatím dobrý. Cenově jsou mnohem levnější, ovšem ještě nemůžu říct, jestli vydrží dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.2.21 00:47

Když kupuju boty, musí mi být pohodlné, tj. dost místa pro prsty, palec rovně a tak.
Je mi jedno, co je to za značku a kde se to vyrábí, ale musí se v nich dobře chodit.
Docela dost bot mám z dětské obuvi - dělají se do velikosti 38 a mám pocit, že u dětských bot se na tu pohodlnost ještě docela hraje, narozdíl od dospěláckých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.2.21 06:51

@berusa.m děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16235
8.2.21 08:14
@Poštolka J píše:
Měla jsem Asola a vydržely deset let běžné denní chůze i výlety po horách, předtím Planiky vydržely 13 let. Asola kupuji i dětem. Chodíme zásadně do Netbolu. Jinde už boty nekupuji. Prodávají i Protetiky, do školky místo bačkůrek koupím i Befada. Netuším, co z toho je zahraniční a co české, zajímá mě spíš kvalita a to, jak se mi v botách chodí, protože mám ostruhy na patě a ne všechny boty jsou pro mě fajn. Teď zkouším poprvé boty z Decathlonu a zatím dobrý. Cenově jsou mnohem levnější, ovšem ještě nemůžu říct, jestli vydrží dlouho.

Mám Asolo pro extrémní turistiku a neskutečné, co ty body vydrží. Jinak ještě doporučuji Mammut, ale to nejsou české boty. Ale kvalita je nezpochybnitelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25356
8.2.21 09:11

Garmisch
Olang

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
8.2.21 09:28

Sandále mám ráda značky Teva nebo Source, trekovky Hanwag nebo Lowa. Běžecké Inov8. Rádoby společenské mám Rieker, jsou pohodlné, ale nosím je 5× do roka, tak nelpím na kvalitě, kterou vyžaduji od pohorek ;)
Dětem kupuji Superfit, Viking, zimní mají teď Lowa, a sandále Teva a Primigi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák