Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Evulina píše:
Jen bych chtěla poznamenat, že dívčiny a ženy, které jsou hodně štíhlé a mají mezi stehny mezeru až nahoru k rozkroku, rozhodně džíny asi prošoupají za delší čas než ženy, kterým se trochu stehna při chůzi třou o sebe. Jsem bohužel druhý případ, mezeru jsem mezi stehny naposledy měla někdy ve 12, kdy jsem měla anorexii, jinak tam prostě mezeru nemám a džíny mám na vnitřní straně stehen poměrně rychle prošoupané a je to dost opruz. Já se naopak zas bojím koupit dražší džíny, bála bych se, že je brzy prodřu a bude mě to štvát, tak radši kupuju po sekáčích, když je prodřu, tak mě ty dvě stovky nezabijou…
Nebo myslíte, že třeba ty Levisky, Diesly či jiné kvalitní, co tu popisujete, vydrží i šoupající se stehna? Nejsem tlustá, ale jsem krev a mlíko, trochu širší „spodek“ a mezeru mezi stehny bych měla až kdybych měla asi 40 kilo..
No ja právě na sobe džíny neměla několik let, ale nosím uuuuzasne kalhoty, které i po roce aktivního noseni (střídám dvoje) vypadají stále jako nove. A moje stehna se taky velmi dobre znají
Takže vycházím z toho, ze kdyz je kvalitní materiál, tak to vydrží.
@GabinkaCh píše:
To já klidně koupim i u Vietnamce
No tak právě to fakt nechci. Nevadí mi za kvalitu připlatit, pokud to chvíli vydrží. Ale co me vyloženě s.re, kdyz si neco koupím, ono se to za chvíli nedá nosit a ja musím kupovat znovu. Vsadim se, ze ve finále vy vigosky nebo podobne džíny vyjdou levnější nez vietnamky.