Kvalitní džíny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7205
26.12.17 23:14

To já klidně koupim i u Vietnamce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
27.12.17 04:19
@Evulina píše:
Jen bych chtěla poznamenat, že dívčiny a ženy, které jsou hodně štíhlé a mají mezi stehny mezeru až nahoru k rozkroku, rozhodně džíny asi prošoupají za delší čas než ženy, kterým se trochu stehna při chůzi třou o sebe :think:. Jsem bohužel druhý případ, mezeru jsem mezi stehny naposledy měla někdy ve 12, kdy jsem měla anorexii, jinak tam prostě mezeru nemám a džíny mám na vnitřní straně stehen poměrně rychle prošoupané a je to dost opruz. Já se naopak zas bojím koupit dražší džíny, bála bych se, že je brzy prodřu a bude mě to štvát, tak radši kupuju po sekáčích, když je prodřu, tak mě ty dvě stovky nezabijou… :think:
Nebo myslíte, že třeba ty Levisky, Diesly či jiné kvalitní, co tu popisujete, vydrží i šoupající se stehna? Nejsem tlustá, ale jsem krev a mlíko, trochu širší „spodek“ a mezeru mezi stehny bych měla až kdybych měla asi 40 kilo.. :roll:

No ja právě na sobe džíny neměla několik let, ale nosím uuuuzasne kalhoty, které i po roce aktivního noseni (střídám dvoje) vypadají stále jako nove. A moje stehna se taky velmi dobre znají :lol: Takže vycházím z toho, ze kdyz je kvalitní materiál, tak to vydrží.

• Citovat
  • Upravit
Marie432875
27.12.17 04:23
@GabinkaCh píše:
To já klidně koupim i u Vietnamce :mrgreen:

No tak právě to fakt nechci. Nevadí mi za kvalitu připlatit, pokud to chvíli vydrží. Ale co me vyloženě s.re, kdyz si neco koupím, ono se to za chvíli nedá nosit a ja musím kupovat znovu. Vsadim se, ze ve finále vy vigosky nebo podobne džíny vyjdou levnější nez vietnamky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák