Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já si už roky kupuji Levis
Naopak Pepe Jeans se mi hned prodřely:(
@Breberka123 a kupujes je v kamenném obchodě nebo na e-shopu? Taky mam trosku strach z dvojí kvality, ze v kamenných obchodech kvalita super, ale pokud se koupi jinde (např Peek atd) bude kvalita horší…nebo myslíš ze to nehrozí?
To je těžký, záleží jaký střih si představuješ. Mě sluší jen bootcut, kde je výběr značně omezen, před 5 lety jsem si koupila Diesel, lepší rifle jsem neměla, perfektně sedí a na to že je nosím denně se neprodřely, manželovi vydržely 3 roky, což je taky úspěch, teď u jsou rozedřený, letos jsem si koupila Hilfiger, se střihem už tak nadšená nejsem, když jsem je nechávala zkracovat (za peníze, což diesel měl v ceně) řikala švadlena, že jsou ušitý strašně křivě, ale nosí se hezky, zkus obejít pár obchodů a vyzkoušej
Levis, Diesel… kdysi byly Timezone, netuším, jestli ještě existujou
@Marie432875 Ja kupuju dziny uz jen v Peeku a s kvalitou problem nebyl za ty roky nikdy. Nejradeji mam ty zminovane Pepe jeans a TH. Smejdy jsou Guess.
Diky moc za vsechny typy, to je dobry základ a mam se od ceho odpichnout ![]()
@beeerush no to mam určitě v plánu, obejít obchody a vyzkoušet. Bohužel ale ne vždycky je poznat šunt na první ozkouseni, nechci zbytečně ztrácet cas a proto si nejdriv chci udělat malý průzkum kdo s čím ma dobry zkusenosti. Diky za tip na ty diesel ![]()
@Marie432875 To netuším, kupuji si je vzdy primo v obchodě Levis. Ty které jsem měla dnes na sobe (slimky, nízký pas) mam už asi 7 let, hodně časté nošení a prodrene nejsou ![]()
@Breberka123 píše:
@Marie432875 To netuším, kupuji si je vzdy primo v obchodě Levis. Ty které jsem měla dnes na sobe (slimky, nízký pas) mam už asi 7 let, hodně časté nošení a prodrene nejsou
Jen bych chtěla poznamenat, že dívčiny a ženy, které jsou hodně štíhlé a mají mezi stehny mezeru až nahoru k rozkroku, rozhodně džíny asi prošoupají za delší čas než ženy, kterým se trochu stehna při chůzi třou o sebe
. Jsem bohužel druhý případ, mezeru jsem mezi stehny naposledy měla někdy ve 12, kdy jsem měla anorexii, jinak tam prostě mezeru nemám a džíny mám na vnitřní straně stehen poměrně rychle prošoupané a je to dost opruz. Já se naopak zas bojím koupit dražší džíny, bála bych se, že je brzy prodřu a bude mě to štvát, tak radši kupuju po sekáčích, když je prodřu, tak mě ty dvě stovky nezabijou… ![]()
Nebo myslíte, že třeba ty Levisky, Diesly či jiné kvalitní, co tu popisujete, vydrží i šoupající se stehna? Nejsem tlustá, ale jsem krev a mlíko, trochu širší „spodek“ a mezeru mezi stehny bych měla až kdybych měla asi 40 kilo.. ![]()
@Evulina píše:
Jen bych chtěla poznamenat, že dívčiny a ženy, které jsou hodně štíhlé a mají mezi stehny mezeru až nahoru k rozkroku, rozhodně džíny asi prošoupají za delší čas než ženy, kterým se trochu stehna při chůzi třou o sebe. Jsem bohužel druhý případ, mezeru jsem mezi stehny naposledy měla někdy ve 12, kdy jsem měla anorexii, jinak tam prostě mezeru nemám a džíny mám na vnitřní straně stehen poměrně rychle prošoupané a je to dost opruz. Já se naopak zas bojím koupit dražší džíny, bála bych se, že je brzy prodřu a bude mě to štvát, tak radši kupuju po sekáčích, když je prodřu, tak mě ty dvě stovky nezabijou…
Nebo myslíte, že třeba ty Levisky, Diesly či jiné kvalitní, co tu popisujete, vydrží i šoupající se stehna? Nejsem tlustá, ale jsem krev a mlíko, trochu širší „spodek“ a mezeru mezi stehny bych měla až kdybych měla asi 40 kilo..
mé stehna se taky potkávají a džíny Vigos jsem vyhodila pro jejich sešlost věkem, ne proto, že by se prošoupaly.
@bublinek píše:
mé stehna se taky potkávají a džíny Vigos jsem vyhodila pro jejich sešlost věkem, ne proto, že by se prošoupaly.
Díky ![]()
Mate nektera prosim tip na kvalitní džíny? Myslim opravdu poctivé, dobre zpracované, co se hned neprodrou. Cena nehraje roli, jde mi v podstatě jen o kvalitu (a aby byly hezké a slušely mi
)