Kvalitní endokrinolog - Praha

4
6.12.23 12:09

Kvalitní endokrinolog Praha

Zdravím, neví někdo prosím o lékaři (lékařce) na štítnou žlázu? Měla jsem skvělou doktorku, ale po přestěhování do Prahy sháním někoho taky kvalitního, ne „jen“ někoho. Na základě recenzí jsem kontaktovala p. Szabovou, ale neberou bohužel nové pacienty, jinam jsem se buď nedovolala nebo stejný scénář. Bydlíme ve Zdibech, ale v nějakém rozumném dojezdu je to asi jedno. Hlavně, aby to byl člověk, který ví, co dělá a poradí vám se vším, co jde. Je to docela akutní, sháním už dlouho. Díky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
116
6.12.23 13:22

Já chodím do Endokrinologického ústavu. Je tam hodně lékařů, brát nové pacienty by měli. Akorát jsem teď koukala na stránky a mají nějaký nespecifikovaný technický problém, tak jsou krátkodobě mimo provoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
6.12.23 14:03

Já chodím k doktorce Šebelové z https://endokrinologove.cz/ a jsem tedy spokojená.
Doktroka vše vysvětlí, když se jí něco nezdá, tak pátrá do hloubky, dokonce mi dala i žádanku na hormonální profil při dlouhodobé snaze otěhotnět když gynekoložka se se mnou odmítla bavit s tím že se ještě nesnažíme dost dlouho, a pak se mnou i zkonzultovala výsledky.
Takže na mě spokojenost ve všechn směrech. To že jsem tam snad nikdy nečekala dělé než 15 minut a do ordinace šla vždy relativně na čas už je jen bonus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.12.23 14:23

@Gracetheworld děkuji, ale mají tam napsáno, že mají plno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.12.23 14:24

@lucky one a nějaké doporučení na konkrétního lékaře? nechci chodit pokaždé k někomu jinému, ráda bych měla jednoho pořádného, na koho si zvyknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
6.12.23 14:34

@michinic nevím jak v Praze, ale v Brně je výrazný nedostatek endokrinologů, takže berou podle místa bydliště. Co vím, pokud nejsou problémy lékař zaléčí, nastaví léčbu a předá praktikovi, který by ho v případě nějakých nejasností nebo výkyvů kontaktovala a poslal pacienta k němu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
6.12.23 14:56
@smudlinky píše:
@michinic nevím jak v Praze, ale v Brně je výrazný nedostatek endokrinologů, takže berou podle místa bydliště. Co vím, pokud nejsou problémy lékař zaléčí, nastaví léčbu a předá praktikovi, který by ho v případě nějakých nejasností nebo výkyvů kontaktovala a poslal pacienta k němu.

v Praze je to hrůza taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
6.12.23 16:20
@michinic píše:
@lucky one a nějaké doporučení na konkrétního lékaře? nechci chodit pokaždé k někomu jinému, ráda bych měla jednoho pořádného, na koho si zvyknu

fajn je dr Zajickova, ale obavam se, ze si tam nelze vybrat, proste vas prideli dle vytizenosti lekare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
6.12.23 16:28

Chodím aktuálně do https://www.endocare.cz/, jsem tam spokojená. Přecházela jsem k nim z endokrinologického ústavu. Ale jsem stabilizovaná, jednou ročně mi akorát vezmou krev a kouknou na výsledky, udělají sono a tak, nepotřebuji žádnou speciální péči. Na druhou stranu se nebojím, že pokud jí potřebovat budu (v případě těhotenství třeba), že by se mi nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
6.12.23 16:59
@michinic píše:
@lucky one a nějaké doporučení na konkrétního lékaře? nechci chodit pokaždé k někomu jinému, ráda bych měla jednoho pořádného, na koho si zvyknu

V Endokrinologickém ústavu chodíš vždy k jednomu lékaři – vybrat si ho sama ale nemůžeš, budeš k některému přidělena (podle kapacitních možností).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24182
6.12.23 21:39

@michinic já chodím taky, jak tu někdo psal, do endokrinologickeho ústavu. Zkus to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24182
6.12.23 21:42
@michinic píše:

Chodíš k jednomu stálému lékaři, jen si na začátku nemůžeš vybrat. Chodím už cca 14 let k jedné dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty