Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
vím, že je ještě brzy, ale přesto se ráda zeptám na vaše zkušenosti. Poraďte, jakým krémem mažete vaše děti, když je jaro, léto. Určitě s tím nejvyšším faktorem. Ale jaká značka se vám osvědčila. Četla jsem na internetu, že drahé krémy nemusí být kvalitní. Teď mají na sluneční ochranu akce, v létě to bude za plnou cenu, tak se těším na vaše rady,–), který krém koupit a kterému se vyhnout. ![]()
Pouzivam Daylong 50,leta nedoporucovali v lekarne nic jinyho, az letos mi rekli, ze Vichy je asi lepsi, ale ja nevidela, ze by meli krem pro deti
Zkusenost nemam, ale doporuceni na olejicek od karla hadka.ma i e-shop ![]()
Příspěvek upraven 01.01.14 v 15:24
Na prvorozenou jsem používala jen daylong a nikdy se nespálila, u moře na delší dobu nikdy nic jiného než daylong a vždycky po měsíci jela domů bílá jak padlý sníh
a to jsem ve stínu eudržela ani po obědě. Malá je atopik, tak jsem začala experimentovat, že jako obyč daylong nebude nic pro ni. Tak po vichy se tak osypala, že jsem nevěděla, co s ní. Tak jsem koupila biodermu, protože tu jinak dobře snáší a vyrazili jsme k moři ještě i s kamarádkou straší dcery, všechny tři se tři dny přichytávaly, mazali jsme jak blbý a stejně furt načervenávaly. Čtvrtý den jsem vytáhla daylong, používám 30, protože dále už jsou faktory jen reklamním tahem a rozdíl mezi 50a 30 je naprosto minimální, a ejhle, byly z poloviny mazané a na sluníčku celý den a nic, zase jsem je přivezla hezky bílé, sluníčkem téměř nedostčené domů. Takže za mě levný daylong lepší než bioderma s vichy dohromady. nebo jinak, není potřeba utrácet za drahé značky, daylong splní veškeré funkce pefektně. Jen se hůř roztírá.
Děti mažu garnierem kids 50+ nebo sundance dermo 50+(bílá řada z dm)..starší je silný atopik a už radši nic nového netestuji. po daylongu, vichy a ještě jednoho krému z lékárny - bíložlutý obal s medvídkem- se šíleně osypal
Podle výsledků D-testu používáme Dm značku Sandance, všechny drahá, hlavně ty z lékárny dopadly hůř
Bioderma 50+
můj táta má rakovinu kůže a doktorka říkala, ze toto je jedna z nejlepších ochran proti slunci