Kvalitní legíny na silnější postavu

439
28.8.23 18:56

Kvalitní legíny na silnější postavu

Ahoj maminky. Sháním kvalitní legíny na silnější postavu, cca velikost 44. Mám z lidlu, ale jsou fakt blbě ušitý a materiál taky žádná hitparáda :?. Přemýšlela jsem že bych koupila lelosi, ale absolutně netuším jestli se do nich vůbec vejdu. Případně jsem ještě zvažovala třeba nike. Jde mi hlavně o to, aby nějak extra neprosvítaly a aby nějakou chvíli vydržely. Máte s nějakýma zkušenost? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26860
28.8.23 18:59

@Amelka898 Jsou to asi dva roky, co jsem vyzkousela znacku Evona. Od te doby uz jine nekupuji. A stale mam i ty prvni. Nikde se neparou ani netrhaji.
 https://www.evona.cz/leginy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.8.23 19:07

Mám velikost 44 při 177cm a lelosi kupuju medium. Jinak mi vyhovují i Calzedonia. Lidl je nekvalitní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.23 19:13
@Amelka898 píše:
Ahoj maminky. Sháním kvalitní legíny na silnější postavu, cca velikost 44. Mám z lidlu, ale jsou fakt blbě ušitý a materiál taky žádná hitparáda :?. Přemýšlela jsem že bych koupila lelosi, ale absolutně netuším jestli se do nich vůbec vejdu. Případně jsem ještě zvažovala třeba nike. Jde mi hlavně o to, aby nějak extra neprosvítaly a aby nějakou chvíli vydržely. Máte s nějakýma zkušenost? :kytka:

Mám velikost 48, nosím už pár s oblibou Lelosi, teď jsem si objednala Lanuma, tak jsem zvědavá.

V této velikosti je samozřejmě nenosím místo kalhot, ale buď tříčtvrteční pod dlouhé tuniky nebo dlouhé do kozaček pod svetrové šaty. Kupuji si velikost plus, teď mají i extra, zatím jsem nevyzkoušela.

Anonym kvůli osobním informacím, prosím ponechat nebo smazat.

• Citovat
  • Upravit
647
28.8.23 20:08

Lululemon, oproti lidlu si priplatis, ale stoji to za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
28.8.23 20:17

Já jsem spokojená s leginami z Decathlonu, nosím velikost XL. Jsou pevné, neprůhledné. Taky nosím jen pod dlouhá trička nebo podzimní/zimní šaty s kozačkami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák