Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky. Sháním kvalitní legíny na silnější postavu, cca velikost 44. Mám z lidlu, ale jsou fakt blbě ušitý a materiál taky žádná hitparáda
. Přemýšlela jsem že bych koupila lelosi, ale absolutně netuším jestli se do nich vůbec vejdu. Případně jsem ještě zvažovala třeba nike. Jde mi hlavně o to, aby nějak extra neprosvítaly a aby nějakou chvíli vydržely. Máte s nějakýma zkušenost? ![]()
@Amelka898 Jsou to asi dva roky, co jsem vyzkousela znacku Evona. Od te doby uz jine nekupuji. A stale mam i ty prvni. Nikde se neparou ani netrhaji.
https://www.evona.cz/leginy
Mám velikost 44 při 177cm a lelosi kupuju medium. Jinak mi vyhovují i Calzedonia. Lidl je nekvalitní.
@Amelka898 píše:
Ahoj maminky. Sháním kvalitní legíny na silnější postavu, cca velikost 44. Mám z lidlu, ale jsou fakt blbě ušitý a materiál taky žádná hitparáda. Přemýšlela jsem že bych koupila lelosi, ale absolutně netuším jestli se do nich vůbec vejdu. Případně jsem ještě zvažovala třeba nike. Jde mi hlavně o to, aby nějak extra neprosvítaly a aby nějakou chvíli vydržely. Máte s nějakýma zkušenost?
Mám velikost 48, nosím už pár s oblibou Lelosi, teď jsem si objednala Lanuma, tak jsem zvědavá.
V této velikosti je samozřejmě nenosím místo kalhot, ale buď tříčtvrteční pod dlouhé tuniky nebo dlouhé do kozaček pod svetrové šaty. Kupuji si velikost plus, teď mají i extra, zatím jsem nevyzkoušela.
Anonym kvůli osobním informacím, prosím ponechat nebo smazat.
Já jsem spokojená s leginami z Decathlonu, nosím velikost XL. Jsou pevné, neprůhledné. Taky nosím jen pod dlouhá trička nebo podzimní/zimní šaty s kozačkami