ROSSMANN vs DM, kde nakupujete raději?

24.8.23 12:17

ROSSMANN vs DM, kde nakupujete raději?

Ahoj, toto téma už tu bylo, ale ráda bych nějaké nové odpovědi z dnešní doby :-). Kde nakupujete raději? ROSSMANN nebo DM? Využíváte věrnostní kluby a vyplatí se vám to? Děkuji!
 Gabi

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76817
24.8.23 12:20

Ani v jedné, v Rossmannovi neustále přeměňují místa, kde zboží leží a v DM jsou úzké uličky, kde je plno matek s kočárky,
nakupuji v Drogerii VMD - nízké ceny, velký výběr a ochotné prodavačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
24.8.23 12:20

Myslim, ze vyhraje Dmko. Kazdopadne nevim kterou z variant vybrat, kazda drogerie ma svoje. Posledni dobou si myslim, ze je slušně dojíždí i Teta. Kdybych musela vybrat jen jednu, zrmejmě by to bylo DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
24.8.23 12:21
@stinga píše:
Ani v jedné, v Rossmannovi neustále přeměňují místa, kde zboží leží a v DM jsou úzké uličky, kde je plno matek s kočárky,
nakupuji v Drogerii VMD - nízké ceny, velký výběr a ochotné prodavačky

Tyjo, my mame Rossmann skoro u baráku a přijde mi ta prodejna furt stejná. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7930
24.8.23 12:26

Já jsem teda velkej fanda déemka, kupuju tam první poslední a když byly děti malé, tak příkrmy a kaše jedině od nich. :palec:
Ale v Rossmannovi mám dva tři produkty, ke kterým se vracím. Stejně tak teta, mám ráda pleťové masky z té jejich řady floré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
24.8.23 12:36

DM mi hodně sedí. Poslední rok u nich nakupuju převážně on-line.

• Citovat
  • Upravit
5683
24.8.23 12:42

Vcera jsrm byla v DM a tedy s cenami tam pritli, neprehledna prodejna, absence prodavacky mezi regaly kdyz clovek vsechno hleda…

A kdyz jsrm cetla, jake ma nizsi ceny tato drogerka na slovensku oproti nam, tak se mi chtelo :poblion: :poblion:

Nastesti ja jsem mizerny nakupovac drogistickeho zbozi, tak tam jdu jen kdyz musim, a to asi 5× do roka. A utrata vetsinou v radu desitek kc, treba toaletaky tam nekupuju nikdy, ani vune na wc, ani prasky na prani, protoze drahota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
24.8.23 12:48

Mne byl Rossmann vždycky už od pohledu strasne nesympaticky, ze jsem tam šla, jen když nikde nic jiného nebylo :lol: ani nevím proč :lol: DM je sympatické, teta taky :lol: :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
24.8.23 12:53

Když si můžu vybrat, tak jezdím a dělám větší nákupy v DM, někdy i přes e-shop. V centru města je pouze Rossmann a Teta. Takže když nemám čas do DM a potřebuju jednu, dvě věci, tak nakoupím tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10994
24.8.23 12:54

Líbí se mi obojí, ale v Rossmann je více akcí, které v DM nejsou. Dobrá je pro mě i Teta. V DM nakoupím pouze tehdy, když není na výběr a to jen drobnosti, nebo když něco srazí do výprodeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
24.8.23 12:56

Dmko, věrnostní systém využívám. Ušetří mi tak cca 1500 měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
24.8.23 12:57

Nakupuji v DM v Německu, ceny jsou úplně jinde než u nás :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
24.8.23 13:11
@Scherry píše:
Nakupuji v DM v Německu, ceny jsou úplně jinde než u nás :pocitac:

Souhlas, zvlášť některé dětské věci v kombinaci s jejich Glückskind programem jsou i za půlku oproti ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5243
24.8.23 13:41

Odjakziva DM. Privetive prostredi, bohaty sortiment, bio a prirodni veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
24.8.23 13:43

Jednoznacne DM. Prehlednost, sortiment, vzhled prodejny, vernostni system. Mam rada i jejich privatni znacky. Jestli ma neco drazsi nebo ne z klasickych znacek neresim. Mam rada vse pokupe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák