Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, toto téma už tu bylo, ale ráda bych nějaké nové odpovědi z dnešní doby
. Kde nakupujete raději? ROSSMANN nebo DM? Využíváte věrnostní kluby a vyplatí se vám to? Děkuji!
Gabi
Ani v jedné, v Rossmannovi neustále přeměňují místa, kde zboží leží a v DM jsou úzké uličky, kde je plno matek s kočárky,
nakupuji v Drogerii VMD - nízké ceny, velký výběr a ochotné prodavačky
Myslim, ze vyhraje Dmko. Kazdopadne nevim kterou z variant vybrat, kazda drogerie ma svoje. Posledni dobou si myslim, ze je slušně dojíždí i Teta. Kdybych musela vybrat jen jednu, zrmejmě by to bylo DM.
@stinga píše:
Ani v jedné, v Rossmannovi neustále přeměňují místa, kde zboží leží a v DM jsou úzké uličky, kde je plno matek s kočárky,
nakupuji v Drogerii VMD - nízké ceny, velký výběr a ochotné prodavačky
Tyjo, my mame Rossmann skoro u baráku a přijde mi ta prodejna furt stejná. ![]()
Já jsem teda velkej fanda déemka, kupuju tam první poslední a když byly děti malé, tak příkrmy a kaše jedině od nich. ![]()
Ale v Rossmannovi mám dva tři produkty, ke kterým se vracím. Stejně tak teta, mám ráda pleťové masky z té jejich řady floré.
DM mi hodně sedí. Poslední rok u nich nakupuju převážně on-line.
Vcera jsrm byla v DM a tedy s cenami tam pritli, neprehledna prodejna, absence prodavacky mezi regaly kdyz clovek vsechno hleda…
A kdyz jsrm cetla, jake ma nizsi ceny tato drogerka na slovensku oproti nam, tak se mi chtelo
![]()
Nastesti ja jsem mizerny nakupovac drogistickeho zbozi, tak tam jdu jen kdyz musim, a to asi 5× do roka. A utrata vetsinou v radu desitek kc, treba toaletaky tam nekupuju nikdy, ani vune na wc, ani prasky na prani, protoze drahota.
Mne byl Rossmann vždycky už od pohledu strasne nesympaticky, ze jsem tam šla, jen když nikde nic jiného nebylo
ani nevím proč
DM je sympatické, teta taky
![]()
Když si můžu vybrat, tak jezdím a dělám větší nákupy v DM, někdy i přes e-shop. V centru města je pouze Rossmann a Teta. Takže když nemám čas do DM a potřebuju jednu, dvě věci, tak nakoupím tam.
Líbí se mi obojí, ale v Rossmann je více akcí, které v DM nejsou. Dobrá je pro mě i Teta. V DM nakoupím pouze tehdy, když není na výběr a to jen drobnosti, nebo když něco srazí do výprodeje.
Dmko, věrnostní systém využívám. Ušetří mi tak cca 1500 měsíčně.
@Scherry píše:
Nakupuji v DM v Německu, ceny jsou úplně jinde než u nás
Souhlas, zvlášť některé dětské věci v kombinaci s jejich Glückskind programem jsou i za půlku oproti ČR.
Odjakziva DM. Privetive prostredi, bohaty sortiment, bio a prirodni veci.
Jednoznacne DM. Prehlednost, sortiment, vzhled prodejny, vernostni system. Mam rada i jejich privatni znacky. Jestli ma neco drazsi nebo ne z klasickych znacek neresim. Mam rada vse pokupe.