Reklamace v Deichmanu po týdnu

157
11.8.23 19:55

Reklamace v Deichmanu po týdnu

Tak jsem před týdnem učinila opravdu výhodný kup roku 🙈 v pátek, přesně před týdnem, jsem si v Deichmanu koupila pantofle. Normálně tam nenakupuji, ale říkala jsem si že u pantoflí snad nebude problém. No, asi jsem se spletla 😀 po 5ti dnech nošení se rozlepila podrážka do půlky boty. Ani se ještě nestihla ušpinit 😀 Dnes, tedy po týdnu od koupě, jsem je šla reklamovat s tím, že bych chtěla vrátit peníze nebo vyměnit za nový pár. Prý smůla, pošlou je na opravu a na vyřízení mají klasických 30 dní 🙈 takže jsem vyplajzla 400,– za pantofle, které jsem nosila 5 dní a teď je měsíc mít nebudu 🙈 takhle se vydělávají peníze v Deichmanu 👍 😂 je to normální postup, nebo jsem se měla zkusit nějak bránit? 400 mě nezabije, ale z principu mi ten postup přijde hrozný 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4123
11.8.23 19:57

Tak podle mě je to snad standartní postup dle zákona. A holt jsi měla smůlu. Já v Deichmannu nakoupila dost bot a rozhodně se nerozpadly po týdnu noseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
11.8.23 20:49

No, jedná známá tam asi 15 let koupila balerinky za 200. Hrozně si ten kup pochvalovala. Měla úplně sedrene paty. Ale prý to nevadí, že si časem vypracuje kůžičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
11.8.23 20:53

Já nechápu, proč se tak pobuřuješ nad tím, že to poslali na reklamaci?

• Citovat
  • Upravit
42075
11.8.23 20:59

Postup přesně dle zákona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
11.8.23 21:00

V dubnu jsem koupila holce holínky, teď se jí rozlepily. Zkusila jsem reklamaci. Ihned mi vrátili peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
11.8.23 22:48

Hrozny neni jejich postup, ale Tvoje neznalost a uvazovani :roll:

• Citovat
  • Upravit
5629
11.8.23 23:06
@Havlova píše:

Tak je to dle zákona, ale mnohde vyřídí reklamace obratem.
Ono reklamovat boty měsíc je dost naprd, protože si místo nich pak musíš často koupit jine boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
12.8.23 09:05

Koupila jsem v Deichmannu sandály, asi po měsíci občasného nošení se mi rozlepily obě podrážky, donesla jsem do obchodu a hned mi prodavačka vrátila peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.8.23 09:12

V Deichmannu jsem koupila diteti Skechers tenisky asi za 1 800 Kč, u kterych se u vnitřní stélky odlepila ta vrchní tenká látka. Jelikož jsou pry strasne pohodlne a dite chtelo ty same, tak jsme je vyměnily za novy kus bez problemu…

• Citovat
  • Upravit
75
12.8.23 09:18
@Havlova píše:

V Decathlonu při reklamaci nafukovací karimatky jsem čekala to samé. Že mají měsíc na reklamaci, že mi to neuznaji, protože atd… No prodavačka se mě automaticky zeptala, chcete novou, nebo vrátit peníze. Já ještě jako vyjevene.. Jako teď? Jo jako teď. Ochotně mi došla pro novou, dokonce se omlouvala, že se to může stát, jako kdyby za to mohla ona.
Takže za mě, co nejvíc věci z Decathlonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14600
12.8.23 15:52

Mne se v deichmanu stalo kdysi lautr to samé, po par dnech rozlepene tenisky, tak vzali ode mě by boty a vrátili hned peníze :nevim: a to bylo tak před patnácti lety už :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
14.8.23 09:50
@ivetsarka píše:
V Decathlonu při reklamaci nafukovací karimatky jsem čekala to samé. Že mají měsíc na reklamaci, že mi to neuznaji, protože atd… No prodavačka se mě automaticky zeptala, chcete novou, nebo vrátit peníze. Já ještě jako vyjevene.. Jako teď? Jo jako teď. Ochotně mi došla pro novou, dokonce se omlouvala, že se to může stát, jako kdyby za to mohla ona.
Takže za mě, co nejvíc věci z Decathlonu

Decathlon je na toto skvělý. Já takto reklamovala stan a dostala jsem hned úplně nový. Hleděla jsem na ně jako puk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák