Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, prosím o doporučení kvalitní značky oblečení pro kojence. Mám tu zkušenost, že některé značky oblečení již po třech dnech nošení vypadají jako velmi onošené, seprané. Nemluvě o tom, že se i trhají. Mám s nimi špatnou zkušenost, a proto toto téma. Jaké značky doporučujete? Jaké jsou kvalitní? Děkuji. ![]()
Většinou jsem kupovala Lindex nebo H&M a nikdy se nic nesepralo, nesrazilo, nezměnilo tvar. Jinak nějaké oblečky i šiju a tam se mi taky nic nesepírá ![]()
@Barborika tak jedině přes net v tomto obchodě:
http://www.wegababy.cz/
Na mimino jsem mela rada primark, na starší pak trika z lidlu a jinak tak kde jsem co viděla.
Já mám nejradši Coccodrillo, je to sice dražší, ale mají krásné věci, které vydrží. Neokoukané a nemá je každý na sídlišti
malá mi „sáňkovala“ v růžových teplákách po trávě, pak jsem to drala čímsi na skrvny fakt silou a vypadají jako nové, jiné tepláky už by byly žmolkaté a bůhvíjaké.
@Barborika
za mě CA, Tchibo
A jaké značky podle tebe byly ty hrozné?
Mám ráda H&M a Lindex body ( zapínání na rameni a velikost sedí ). NEXT a C&A overaly ( velikostně vždy seděly, super bavlna ), NEXT tepláčky - krásné i místo kalhot. Nežmolkovatí, nesráží se, vydrží dlouho jako nové. Pár věcí jsem kupovala nových, zbytek z bazárku. Kvalita pořád výborná i po několika vyprání.
F&F do 3 měsíců ok, pak věci velikostně neseděly. Zkušenost za prvních 7 měsíců synova života.
Já mám nejlepší zkušenosti s FaF, CaA, Lindex a MaS. Biobavlna
Lidl už nekupuju, vždycky koupím nějaký šunt, ale spousta maminek tam nakupuje a jsou spokojené…
Záleží asi jak co. Jsou věci které mám vyzkoušené, že vydrží a jiné od stejné značky nevyhovovaly. Kupuju značky střední cenové relace- takže FF, HM, Lindex, marks spencer. méně pak CA, kik, pepco vyjímečně lidl. Bohužel kvalita se stále zhoršuje, když to porovnám s věcmi co jsme kupovali před 6 lety.