Kvalitní podprsenka - Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2299
21.8.14 09:23

Kvalitní podprsenka - Ostrava

Ahoj Ostravačky, nevíte o nějakém obchodě, butiku, kde se dají koupit opravdu kvalitní podprsenky + je tam prodavačka, která o tom alespoň něco ví? Na cenu nehledím, vím, že to levné nebude. Děkuji za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25
21.8.14 09:45

Ahoj. Myslím, že dost oblíbeny obchůdek je Domeček. Je to u Belskeho lesa, kde tam i restaurace Dakota. A prodavačka (majitelka) se hodně vyzná. Vždy co tam jsem tak je tam nějaka zákaznice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
21.8.14 09:51

Doporučuju prodejnu Triumf v Shoping parku :-) super podrpsenky, perfektně drží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
21.8.14 10:05

Daniela-obchůdek v obchodním domě Laso Já tam chodím pro naměrné velikosti a vždy nakoupím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
21.8.14 10:36

Já kupuji Triumf v Nové Karolíně, jak píše @Nina Filipi, jejich podprsenky perfektně drží. Ale na „Kuřím rynku“ (myslím Jiráskovo nám.) je prodejna Sidonius (je tam i galanterie), mají slušný výběr, prodavačky jsou ochotné, poradí, prodávají i ten Triumf a Lisca (ty mi sedí ještě líp, ale ta cena :nevim: )…
Jenže já to mám s výběrem trošku náročnější, momentálně jsem se dopracovala k vel. 75F :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
22.8.14 00:12

Mate tam Marks and Spencer? Tak jedine tam.Mas moznost vraceni 30 dni a vydrzi ti leta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
22.8.14 19:59

Děkuji za tipy :) Koukala jsem, že ten Sidonius je asi to samé, co se prodává v Domečku. Takže zkusím to centrum, rovnou se podívám i do Lasa a uvidím. V Marks dělají obě švagrové, a právě bych potřebovala někoho, kdo mi poradí - poradili by mi, jakou si mám vzít sukni, ale podprsenku ne :mrgreen: Ale zkusím to i tam, kdybych jinde nepochodila.

:kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák