Kabelky Dara Bags

19.8.14 11:49

Kabelky Dara Bags

Líbí se vám kabelky Dara Bags a máte ji některá? Jak jste spokojené? Mě se moc líbí a chci si ji koupit, jenom si nějak nemůžu vybrat jakou a teda taky nejsou zrovna nejlevnější. Která z těch na obrázku se vám líbí nejvíc nebo jaká barevná kombinace se vám líbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
223
19.8.14 11:52

Já mám a hned druhý den se mi u jedné z kapes rozjel zip, takže za ty prachy nic moc kvalita. Už bych si ji nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.14 11:59

@kacorax aha taky bych za ty peníze čekala kvalitu, no počkám na další zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
19.8.14 12:03

Ahoj, kamarádka je kupuje pravidelně - i jako dárky. A je s nima moc spokojená… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
19.8.14 12:07

Já mám zrovna tyhle Dariany a spokojenost. Problém žádny. A ze tvé nabídky se mi nejvíce líbí 4 a pak 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
19.8.14 12:08

Mně se z nich nejvíc líbí 3 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.8.14 12:10

Mně 3 a 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.8.14 12:21

@esterka.z.brna není to můj styl, nemám ji, ale kdybych vybírala, tak 5 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
19.8.14 12:22

Ja mam objednanou penezenku k narozeninam a segra si ted koupila nekolik kabelek. Zatim zkusenosti s kvalitou nemame, objednavame poprve:) Ale moc me zaujaly. Me se nejvic libi ta žužu prvni. Ale to ty musis vedet, ktera se nejvic libi tobe:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
19.8.14 12:43

Ahoj, ja ji mam uz tretim rokem a je naprosto super. Když ji vycistim (mam světlejší barvy),tak porad vypada jako nova. Urcite doporucuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
19.8.14 12:45

Mám a jsem moc spokojená, mám i peneženku a onoje je stále OK bez jediné vady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
19.8.14 12:46

Mám tu první, jediný problém je utržené „držátko“ u nejpoužívanějšího zipu (po cca roce užívání). A líbí se mi ještě i jiné, ale nejsou finance :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
19.8.14 16:07

Ahoj, mně se ty kabelky líbí. Jednu dobu jsem uvažovala o koupi, ale docela dost se jich objevuje na MMB, takže jsem si nasadila brouka do hlavy, že kdo ví, co jim je, že se jich tolik lidí zbavuje :nevim:

Barevně bych to ladila ke svému barevnému typu a k oblečení, které už mám. Takže za mě 3 a 4 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
25.2.15 14:48

koupeno

Ahoj, dobrý den

včera darazila má první objednávka. Mám tu střední a je překrásná. Vypadá opravdu luxusně.

Vejde se mi tam vše: 2×klíče, mobil, peněženka, čtečka, kapesníky, latkové tašky na nákup, kosmetická taštička, diář a nějaké další drobnosti jako flash disk, propiska bloček a pepřák.

Takže za mě obrovská spokojenost a určitě v budoucnu koupím další.

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.3.15 09:36

Ahoj, dobrý den,

chci se taky podělit o svou zkušenost s Dara bags. Za poslední rok jsem si koupila tři kabelky Dara bags. Musím říct, že se za tu dobu podstatně změnila kvalita provedení kabelek - první dvě byly ušité moc pěkně, žádné křivé švy apod. Poslední kabelka, kterou jsem si pořídila letos v únoru, je na tom bohužel úplně jinak - křivé švy, špatně zapošitý zip, odřená koženka na poutku, spousta nezačištěných švů - tj. čouhajících nitek, takže jsem musela vzít nůžky a místo radosti z kabelky nitky nejdřív odstříhat. Při podrobnějším prozkoumání kabelky jsem zjistila další nedostatky, například po měsíci nošení se mi začala rozjíždět podšívka… :?

Kamarádky si u Dara bags kabelky taky kupují a bohužel mají stejnou zkušenost jako já, tzn. že se kvalita jejich kabelek za poslední dobu zhoršila. Jako by je šily rychle, aby se jich vyprodukovalo co nejvíc, a preciznost se pomalu vytratila.

Vždycky jsem se těšila, že budu mít krásnou a originální kabelku, za kterou si klidně připlatím. Teď ale musím říct, že si u nich už kabelky objednávat nebudu - nestojí mi to pak za to zklamání. Reklamovat kabelku zatím nebudu, ale pokud se podšívka rozjede úplně, nic jiného mi bohužel nezbude.

Takže za mě spíš nekupovat. Maximálně nějaké menší věci, například jejich klíčenky a kosmetické taštičky jsou fajn, s těmi jsem neměla žádné negativní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák