Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, vím že tu už pár podobných témat je, ale zajímá mě vaše zkušenost v kamenné prodejně, ne v e-shopu. Zajímalo by mě jak se vám tam nakupovalo, co zboží a jak to tam chodí. Například jestli tam jsou nákupní košíky nebo jak
chystáme se totiž na velký nákup tak si neumím představit nosit to v rukou
předem díky za reakce ![]()
@Mona188 Tak prvotně bych řekla, že v kamenné prodejně není takový výběr jako v e-shopu. Představuji si, že náplň obchodu upravují podle roční doby, takže když jsme tam byli teď v létě, např. jsem tam vůbec neviděla fusaky apod. Pak samozřejmě nebude takový výběr textilních věcí. Košíků jsem si nevšimla
, ale to by vám určitě pomohli. Tak šťastný výběr!
Občas tam jdu pro konkrétní věc, když si nejsem jistá a potřebuju poradit, tak jdu jinam, prodavačky zrovna ochotné a milé nejsou - to je má zkušenost opakovaně. Nákupní košíky jsem tam myslím neviděla.
Děkuju
s tím výběrem máš určitě pravdu ale přítel je právě takový, že by to chtěl vidět na živo. A podle internetu by to co máme vybrané měli na skladě mít. tak snad to tak bude
jinak na ten přístup jsem zvědavá no..
Jenže co je na skladě, není na prodejně, ale na skladě.. No kupovala jsem autosedačku, s miminem v náručí. Nikdo na nás neměl čas a to tam bylo celkem prázdno.. Ale jestli chcete hodně věcí, tak vás asi obskakovat budou.
Výběr obrovský, hlavně kočárky a autosedacky. Je fakt že zkušenosti z personálem jak pozitivní tak negativní ![]()
Prodavačky nic moc ochotné, a výběr maji na internetu na prodejné toho moc nemají
Museli jsme je vyloženě otravovat aby se nám začali věnovat
Každopádně si tam nejdřív zavolej, ať ti tam to, co si chceš prohlédnout, připraví ze skladu, na prodejně podle mě mají docela kulový. Ale kočárek, co jsem si na daný den „objednala“, ten byl (nicméně, edit, jsme si pak přes e-shop objednala jinou barvu a přišel mi úplně jiný kočár, takže tak pade na pade)
Taky jsem nebyla spokojena s ochotou prodavacek, skoro jsem mela pocit, ze se schovavaji. Jezdime se tam na veci koukat „osahat“ a nakupujeme jinde, kolikrat i levneji.
Já mám super zkušenost s Dětským domem. Vždycky byli hrozně milí, vstřícní, pomůžou, ukážou, a myslím, že jde i domluvit, aby na prodejnu dovezli, co chcete koupit.
@Mona188 Jela jsem tam až z Karlových Varů s tím, že si jedu pro věci, které měli na skladě..dvě hodiny cesty. Nákupní košík pouze jeden a samozřejmě obsazený…měla jsem na seznamu asi 15 věcí.. 3/4 neměli, ikdyž psali, že je mají… Prodavačka nepříjemná jak nevím co… Potřebovala jsem pomoct a poradit při výběru autosedačky 0-18 kg a nebyla mi ani schopná říct, jak se autosedačka polohuje… Zkoumala to tam s druhou prodavačkou asi dvacet minut a stejně na to nepřišly…Nakonec mi,,poradila" ať si objednám zboží z e-shopu… No proto jsem tam asi jela…aby mi tohle řekla… Odjížděla jsem opravdu zklamaná a ani ne se třetinou věcí, co jsem chtěla… Moje zkušenost je tedy negativní a už bych tam nejela… ![]()
Já tam taky loznila a ochota nic moc a to jsem se už sotva valila a chápu tvého muže, že to chce vidět naživo, ale já si opravdu potom skoro vše objednala z internetu pěkně domů na pohodu, nebo jsem si to objednala a když mi poslali zprávu, že to tam mají všechno pro mně přichystaný tak jsem vyrazila a myslím, že nej nákup proběhl v " dětský ráj" a "nunýnek "…tak šťastný nákup ať jste kdekoliv ![]()
Co se tyka malvika rozhodne doporucuji internetovy obchod. Prekvapilo me jak maly vyber az na kocary tam maji.. navic jak tu bylo receno prodavacky se nepretrhou takze za me ja si to radeji objednam pres internet a vim ze mi to dovezou a budu mit co chci…treba me prekvapil strasne maly vyber dudliku znacky tomee tipee 0-6 mesicu s kaucukem…na internetu meli zdaleka vetsi vyber.
Příspěvek upraven 16.08.14 v 20:33
@Sibyla0 píše:
Jenže co je na skladě, není na prodejně, ale na skladě.. No kupovala jsem autosedačku, s miminem v náručí. Nikdo na nás neměl čas a to tam bylo celkem prázdno.. Ale jestli chcete hodně věcí, tak vás asi obskakovat budou.
No řekla bych, že ani tak ne… Chtěla jsem toho opravdu dost a ne za málo peněz… Ani to mi nepomohlo k tomu, aby byly příjemnější a ochotnější…
a to jsem šla rovnou za ní s tím, že toho potřebuji dost, jestli by tedy byla tak hodná a pomohla mi s výběrem a nalezením věcí…Nehledě na to, že jsem jim volala a ptala se, jestli mohu počítat s tím, že zboží je na prodejně, když na stránkach mají napsáno skladem. Bylo mi řečeno, že sklad mají vzadu za prodejnou, takže ano. Že tam nebylo, to už mi vysvětlit nedokázali… ![]()
Malvik hruuuza, nechapu jak nekdo muze zamestnavat takovy megery… Doporucuji taky Detsky dum a Spuntik.