Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Co se týče ochoty prodavaček, tak manžel tam byl vyzvednou jednu věc z eshopu a čekal 20 min něž se mu někdo začal věnovat. A ještě prý byla tak příjemná, že už ho tam nikdy nemám posílat
za mě taky spíše Dětský dům. Kupovali jsme tam už dost věcí a prodavačky vždy ochotné. U autosedačky vše ukázali, pomohli s výběrem. Opravdu super přístup
@kikibibi píše:
Výběr obrovský, hlavně kočárky a autosedacky. Je fakt že zkušenosti z personálem jak pozitivní tak negativní
tak personál pro mě až tak důležitý není radit ani nějak nepotřebuju protože kočárek a postýlku už máme a zbytek si vyberu podle sebe spíš. Nejsme z prahy, takže hledat něco jiného a někde bloudit moc nechcem. malvík už jsme našli jednou. Jen ty špatné recenze mě teda mrzí
no uvidíme no..
@Evolunka píše:
@Mona188 Jela jsem tam až z Karlových Varů s tím, že si jedu pro věci, které měli na skladě..dvě hodiny cesty. Nákupní košík pouze jeden a samozřejmě obsazený…měla jsem na seznamu asi 15 věcí.. 3/4 neměli, ikdyž psali, že je mají… Prodavačka nepříjemná jak nevím co… Potřebovala jsem pomoct a poradit při výběru autosedačky 0-18 kg a nebyla mi ani schopná říct, jak se autosedačka polohuje… Zkoumala to tam s druhou prodavačkou asi dvacet minut a stejně na to nepřišly…Nakonec mi,,poradila" ať si objednám zboží z e-shopu… No proto jsem tam asi jela…aby mi tohle řekla… Odjížděla jsem opravdu zklamaná a ani ne se třetinou věcí, co jsem chtěla… Moje zkušenost je tedy negativní a už bych tam nejela…
No to je pěkné teda
tak já nevim no.. jenže najít obchod kde mají vše to je prostě umění.. a kupovat no netu moc nechci..přeci jen není nad to zboží vidět, navíc když jde o dětské zboží..
@iv1987 píše:
Malvik hruuuza, nechapu jak nekdo muze zamestnavat takovy megery… Doporucuji taky Detsky dum a Spuntik.
nechapu proč tam ty ženské teda pracujou..
v detskych potřebach by měli být prodavačky ochotné a milé naopak ještě víc podle mě ![]()
@Mona188 za me teda relativne v poho. Kupovaly jsme tam s babickama temer celou vybavicku a to co nebylo skladem jsme rovnou okoukly a objednaly az do domu. Nakupni kosiky tam nejsou, my si to kupily na hromadu k pokladne. Co se teda musi nechat a je veliiiikaaanske plus je vyrizovani reklamaci nebo navraceni zbozi. Vzdy vyrizeno kladne, bez kecu a klido po telefonu. Kdyby byl nejaky problem doporucuji pani Šebestovou
preji prijemne porizeni, ja mam ten obchod celkem rada. Jedte v tydnu a vyhlidnete si prodavacku na kterou si pockejte-nekdy to trva ale pak se vam ochotne venuji.
@superandrysek píše:
@Mona188 za me teda relativne v poho. Kupovaly jsme tam s babickama temer celou vybavicku a to co nebylo skladem jsme rovnou okoukly a objednaly az do domu. Nakupni kosiky tam nejsou, my si to kupily na hromadu k pokladne. Co se teda musi nechat a je veliiiikaaanske plus je vyrizovani reklamaci nebo navraceni zbozi. Vzdy vyrizeno kladne, bez kecu a klido po telefonu. Kdyby byl nejaky problem doporucuji pani Šebestovoupreji prijemne porizeni, ja mam ten obchod celkem rada. Jedte v tydnu a vyhlidnete si prodavacku na kterou si pockejte-nekdy to trva ale pak se vam ochotne venuji.
děkuji, konečně kladná recenze
jj určitě bychom jeli v týdnu a právě taky chci kromě kočárku a postýlky celou výbavičku. ![]()
@Mona188
Zas tak černé bych to neviděla. Pokud nepotřebuješ k ruce prodavačku a nevadí ti mírná přirážka ceny, proč ne. Taky občas zajdeme, máme to kousek. Dobře pořiďte ![]()
Máme Malvík „za rohem“ a vůbec tam už nejezdíme. Prodavačky spíše neochotné a moc neporadí. I když tam je spíše prázdno, moc se nepřetrhnou. Kupovali jsme tam kočárek a vajíčko před 2,5 roky. Před rokem jsme kupovali novou autosedačku a tu jsme tam šli jen omrknout a pak koupili na netu. A zase…když jsme potřebovali poradit, tak tedy jo, věnovala se nám ale ten výraz v obličeji:? No manžel má úplně stejný názor, takže Malvíku se vyhýbáme. Přeci jen jdeme jinak, kde jsou ochotní. A taky, čekali jsme první miminko a byli jsme naprosto nezkušení. No a s radami se tam opravdu nepřetrhnou. Navíc výběr nic moc, tedy pokud chceš věci za rozumnou cenu. Těch předražených, značkových tam mají většinu. Od oblečení po dudlíky.
@Mona188 bude to na dlouho ale verim ze poridite vse. Fakt se nebojte si zbozi co nebude nechat poslat. Z vlastni blbe zkusennosti doporucuji nebrat vystaveny nabytek. V tydnu tam je na tisicpro klidneji. Me take zaujala ta jejich nabidka zpetneho odkupu, ale to jsem zatim nezkousela. Chystam se pro novou autosedacku az vykrkmime dceru na 9kg
, a mam v planu vratit za tech 40% vajicko
@superandrysek píše:
@Mona188 bude to na dlouho ale verim ze poridite vse. Fakt se nebojte si zbozi co nebude nechat poslat. Z vlastni blbe zkusennosti doporucuji nebrat vystaveny nabytek. V tydnu tam je na tisicpro klidneji. Me take zaujala ta jejich nabidka zpetneho odkupu, ale to jsem zatim nezkousela. Chystam se pro novou autosedacku az vykrkmime dceru na 9kg, a mam v planu vratit za tech 40% vajicko
jo ten zpětnej odkup to je výborný ![]()
Ale abych taky úplně nekřivdila, slečna která nám pomáhala s výběrem kočárku super. Ale nevím jméno a zda tam ještě pracuje. Ten den tam ale bylo děsně narváno a musela odbíhat. Ale mezi tím jsme kočárek okukovali a nevadilo nám to, že se nám zrovna nevěnuje. Ale třeba budeš mít štěstí:-)) Držím palce ať dobře pořídíte.
@kikibibi píše:
@Mona188
Zas tak černé bych to neviděla. Pokud nepotřebuješ k ruce prodavačku a nevadí ti mírná přirážka ceny, proč ne. Taky občas zajdeme, máme to kousek. Dobře pořiďte
děkuju
no doufám, že budeme mít štěstí na zboží i personál no. Uvidíme, každopádně díky ![]()
@Tardulka píše:
Ale abych taky úplně nekřivdila, slečna která nám pomáhala s výběrem kočárku super. Ale nevím jméno a zda tam ještě pracuje. Ten den tam ale bylo děsně narváno a musela odbíhat. Ale mezi tím jsme kočárek okukovali a nevadilo nám to, že se nám zrovna nevěnuje. Ale třeba budeš mít štěstí:-)) Držím palce ať dobře pořídíte.
díky
snad jo, já tada osobně nemám ráda, když za mnou ty prodavačky lítaj aniž bych jim řekla, ráda si vše prohlídnu v klidu a pak se popřípadě zeptám, tak snad to tak zlé nebude ![]()
My jezdíme docela často „očumovat“ a pak třeba pořídíme podle ceny na netu. Každopádně osobně mi hodně vyhovuje že si mě prodavačky nevšímají, na druhou stranu kdykoliv jsem poradit potřebovala, stačilo si za nima dojít na kasu a vždycky poradili. Košíky jsem myslím viděla u pokladny (byla jsem tam předevčírem). Pokud ale nejsou, kupila bych do čehokoliv, myslím, že jim je to tam těžce šumák ![]()
@Vickee píše:
My jezdíme docela často „očumovat“ a pak třeba pořídíme podle ceny na netu. Každopádně osobně mi hodně vyhovuje že si mě prodavačky nevšímají, na druhou stranu kdykoliv jsem poradit potřebovala, stačilo si za nima dojít na kasu a vždycky poradili. Košíky jsem myslím viděla u pokladny (byla jsem tam předevčírem). Pokud ale nejsou, kupila bych do čehokoliv, myslím, že jim je to tam těžce šumák
předevčírem? a co si říkala na sortiment? je tam toho dost, nebo je to vážně tak že tam nic nemají?