Aukro po novu - PayU

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1187
16.8.14 19:35

Ja kvuli tomu ucet rusim, vubec se mi to nelibi nekam posilat ofocend doklady a uz vubec se mi nechce na nejakou pobocku. Taky me nastvalo, ze tuto zmenu udelali aniz by predem informovali, ted tam mam nejake penize e nemuzu je vybrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
16.8.14 19:41

Joo hele kdyby jen to.. já jsem tam ty doklady poslala, trvalo to jakou dobu a nakonec stejně prodávat nemůžu jelikož číslo účtu které jsem tam uvedla tak majitel nesouhlasí s mým jménem 8o jako by jim mělo záležet na tom kam JÁ si nechám posílat peníze za svůj prodej 8o

Takže jsem se dál taky nedostala a to jsem si myslela, že když už se vyprdelím s dokladama bude klid a ono stejně nééé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
16.8.14 19:43

@Hermina.p počkej jak nemůžeš vybrat? já zrovna už týden čekám na platbu za prodanou věc abych jí mohla odeslat… to znamená že ten kupující to mohl zaplatit, ale aukro mi to nepřepošle nebo jak? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
16.8.14 19:43

Tady o tom nic nevím, ale změnila jsem banku a ke změně účtu na Aukru po mně chtěli taky kopii občanky. Takže jsem se na celý Aukro vybodla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
16.8.14 19:51

@JayLee to se týká ale snad pro payu, tak mě napadlo ten payu účet zrušit, to nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
16.8.14 19:52

Holky a to je teď nějaká novinka??? Grr, to mě teda točí :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
16.8.14 19:53

Holky je to tak, pokud nezajdeme na ověření na jimi psaná místa nebo neuděláme ověření online s posláním naskenovaných osobních dokladů (což je opravdu riziko někam posílat), tak od určitého data v září nebudeme moct u akce zadat jako možnost platbu přes PayU ale bude tam jen možnost platby bankovním převodem nebo platba při převzetí…

Jinak měnila jsem začátkem léta banku a aukro po mě chtělo poslat z toho nového ůčtu 3,– jako vratnou zálohu, že si ověří zda je ůčet na mé jméno a pár dní mi zrušili možnost plateb přes PayU. Pak mi přišel poplatek zpátky a možnost PayU byla znovu povolena.

Nechápu proč tedy nejde ověření opět tímto zpusobem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
16.8.14 19:56
@JayLee píše:
joo stejnej problém - před 2 rokama jsem ho taky menila a když jsem jim napsala s prosbou o pomoc tak zase dva doklady totoznosti oscanovat a poslat :zed: takze se se vsema vzdy dohodnu, ze chci posilat peníze klasika na ucet a ne PayU a je to vyreseny protože jinak to oni nezmeni :zed: takze na Payu Mam jinej ucet a na klasickej prevod mam jinej ucet :zed: jen kuvli nim ho drzim :zed: fakt me tim jako dost nas*vali :zed: no a co se teda stane když jim neposlu ty dva doklady? tak mi blkou payU, to by mi nevadilo ten stejne nemam rada :mrgreen: Ale jen aby nebklokli celej ucet :think: to jsem jako nepochopila :nevim: co se stane kdyz jim to neposlu :zed: fakt blazni si jako myli, ze jim dneska někdo posle svy dva doklady totoznosti když tam je mrak lidi na tm cetru a kazdej si muze pouzit co chce a ja pak zjisim, ze si na me vzal někdo leasing bo pujcku :nevim:

Podle mě ti bloknou jen payu účet. Já ho teda ani nemam, platbám přes payu jsem vůbec nepřišla na chuť :opps:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
16.8.14 20:01
F
@JayLee píše:
hele to asi nejde pac me napsali, ze je v rozsporu s pravidly aukra psat do aukco, e někdo neakceptuje metodu PayU a když vystavuješ předmět, tak automaticky když das prevod nebo ty druhy prodeje, tak ti tam skoci payu takze dle me to nejde zrusit - se prave snazi aby přes to pay u jel kazdej a nuti te tim udelat tyhle kroky :zed:

Oni mě ale nemůžou k ničemu nutit, já i chlap to máme v našich podmínkách, chlap to tenkrát s aukrem řešil, se ho musím zeptat, jak to vůbec dopadlo :nevim: Jestli chtějí takhle něco nutit, tak mají smolíka a končím tam a myslím si, že nebudu jediná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
16.8.14 20:03

@JayLee s Aukrem jsem to řešila, jelikož tam mám podnikatelský účet, tak musím jít někam osobně…a to se mi s dítětem opravdu nechce. Takže pokud tu identifikace neuděláš, tak nemůžeš používat PayU, ale můžeš si za obchody normálně nechat platit přímo na svůj účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
16.8.14 20:05

Myslím že nic ani v aukroúčtu měnit nebudeme muset, protoze nam jen pri zadávání nove aukce zmizí možnost zaskrtnou možnost platby pres PayU. Takto jsem to mela nez mi novy ucet ověřili. Takze vlastne pro nas se nic nemění, jen ze nam kupující budou moct jen platit na ucet… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
16.8.14 20:05

@JayLee Grr, zrovna se snažím dokopat k vystavení nějakých knih a teď tohle. No to mě teda točí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
16.8.14 20:08
@semisova píše:
Myslím že nic ani v aukroúčtu měnit nebudeme muset, protoze nam jen pri zadávání nove aukce zmizí možnost zaskrtnou možnost platby pres PayU. Takto jsem to mela nez mi novy ucet ověřili. Takze vlastne pro nas se nic nemění, jen ze nam kupující budou moct jen platit na ucet… :dance:

Tak to by bylo v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
16.8.14 20:13
@JayLee píše:
no jejej :P :hug: ale estli to tak fakt bude :roll: snad jo!

Doufám, protože si myslím, že tím, že zakázali dat si do obchodních podmínek podmínku odmítání platby přes payu, tak už jen tím přišli sem tam o nějakého zákazníka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
16.8.14 20:18
@JayLee píše:
Ivi ja jsem jim tedka napsala dotaz jak si zrusim u sebe PayU moznost, tak uvidíme co napisi no ja to nikde nenasla v nastaveni jak ten Payu u sebe deaktivovat :nevim: jo jo to mají mno… posusty lidi jim kvůli tomu odeslo pac tenhle systém vyhovuje málokomu :poblion: a jasny když to nesmis uvest do Aukce, tak je to v rozsporu s jejich pravidly a muzou te bloknout no :nevim: jedna moznost lepsi nez druha :cert:

Tak dej pak vědět, ať přinejhorším vím co a jak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák