Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@anubis25 mají ti dát stejný druh zboží od jedné značky za cenu toho zboží v akci
Jinak bych psala e-mail na ředitelství, nebo infocentrum.
Billa to dělá často. Přijde nám leták, kde je mléko v akci, vlezeš tam a prd. ![]()
@anubis25 píše:
Nazdar tak už jsem se naštvala a hledám zda se to dá a popř. kde řešít..Jela jsem včera do obchodu z větší dálky pro jednu věc, která má být v akci a zboží samozřejmě nebylo. Mají napsané že zaručují zboží v akci a když není tak nabídnou stejné druh zboží jen od jiné značky stejné ceny. Mě sice prodavačka nabídla jiné značku daného zboží, ale o 10 kč dražší..Dá se to někde nahlasít..Už mě štve ježdění do obchodu pro potraviny, které nemají na obchodě. A vyjmečně se nejedná o penny market, ale o billu
Akce nesleduju uz delsi dobu prave z techto duvodu, pokud ti nabidnou stejne zbozi ale jen o par korun drazsi, neni co nahlasovat a jeste kdyz je to Billa
Trošku odbočím, ale já jsem zhnusená ovocem a zeleninou. Jak v Penny, tak v Lidlu a v Bille. Nechápu, že si dovolí nechat na pultech hnusný a plesnivý věci. ![]()
@rézi2 píše:
Akce nesleduju uz delsi dobu prave z techto duvodu, pokud ti nabidnou stejne zbozi ale jen o par korun drazsi, neni co nahlasovat a jeste kdyz je to Billa
tak o 10kč na ks mi nepřijde o pár korun
@Tereza1986 píše:
Trošku odbočím, ale já jsem zhnusená ovocem a zeleninou. Jak v Penny, tak v Lidlu a v Bille. Nechápu, že si dovolí nechat na pultech hnusný a plesnivý věci.
tak v bille co jsem viděla souhlasím do penny už nelezu i díky té zelenině a ovoci, ale na lidl si nemohu stěžovat mě zelenina vyhovuje..sice mjaí třeba trochu plesnivé jahody, ale když jsou ve slevě za 5kč 100g nebo tak nějak tak mi to přijde adekvatní…oni už byli docela probrané a pár plesnivých jahod tam bylo, ale jinak jsem se s tím u lidlu nesetkala, ale každý má názor jinej
@Tereza1986 píše:
Billa to dělá často. Přijde nám leták, kde je mléko v akci, vlezeš tam a prd.
Chlap psal kvůli tomu e-mail na tu jejich infolinku a druhy den dostal celý karton mléka, od jiného výrobce za akční cenu
Musíte se bránit, jinak to dneska nejde ![]()
@anubis25
Já si teda nikdy nevšimla, že by Billa někde psala, že zajistí jiné zboží, když něco není. Nebo to nějaký zákon(?) vynucuje?
A záleží kolik je cena, při 500,– bych 10,– neřešila, při 50,– je to pro některý asi hodně no.
@anubis25 píše:
tak o 10kč na ks mi nepřijde o pár korun
tak pises, zes jela pro zbozi z vetsi dalky a 10kc je pro tebe problem? Kolik nafty jsi projela? Nebo jsi jela MHD?
Ja tohle nechapu, no tak si bud budu stezovat, nebo zaplatim 10kc, nebo si tam proste predem zavolam. Ale rozcilovat se pro 10kc.. ![]()
A jinak to je normalni, ze zbozi z letaku v akci neni…
Někdo mi říkal, že když neměli akční zboží v Kauflandu, objednával ho na informacích. Údajně mají ze zákona povinnost zboží dodat za stejnou cenu.
A vyplatila se ti ta cesta kvuli te akci, cas, benzin/jizdenka? ![]()
@SlecnaViii píše:
Někdo mi říkal, že když neměli akční zboží v Kauflandu, objednával ho na informacích. Údajně mají ze zákona povinnost zboží dodat za stejnou cenu.
Já myslela, že podle zákona platí, že sleva do stanoveného data nebo do vyprodání zásob. Že vše „nad“ (jako náhrada za jiné zboží za stejnou cenu) je jen ochota prodejce, ale ne zákonný nárok.
Jako fakt si nedovedu představit, že jdu třeba pro dětské oblečení do Lidlu, oni ho už nemají (víme, jaké tam bývají nájezdy bláznivých matek) a budu trvat na jeho dodání.
10 Kč bych asi opravdu neřešila, zvlášť pokud pro to jedeš z větší dálky ![]()
Zažila jsem tento týden taky akci s akcí. V hyperalbertu měla být akce od středy na stolní lampičky. Líbila se mi pro dceru na psací stůl, tak jsme se ve středu pro ni vypravily, hledaly, hledaly a nenašli až nám pracovnice řekla, že je nedovezli, ať zkusíme v pátek. Nicméně jsem si ve čtvrtek zavolala na infolinku a tam mi slečna laskavě zjistila, že ten den naskladnili na všechny hyper po 6 /slovy šesti/ kusech lampiček
. Sama ale pochybovala, že by ještě na prodejně byly. Když jsem se ptala, jestli čekají nějakou větší zásilku, tak mi nedokázala odpovědět a jen mi poradila, abych si další den opět zavolala dopoledne. I když hyper otvírá v 7 h ráno a je malá šance, že bych měla to štěstí, pokud se mi nechce stepovat každé ráno v 7 před vchodem a zkoušet to. Takže nechtějí prodat např 600 ks, ale jen nalákat lidi ![]()
Takže i proto se mi 10 Kč nezdá jako problém ![]()
Nazdar tak už jsem se naštvala a hledám zda se to dá a popř. kde řešít..Jela jsem včera do obchodu z větší dálky pro jednu věc, která má být v akci a zboží samozřejmě nebylo. Mají napsané že zaručují zboží v akci a když není tak nabídnou stejné druh zboží jen od jiné značky stejné ceny. Mě sice prodavačka nabídla jiné značku daného zboží, ale o 10 kč dražší..Dá se to někde nahlasít..Už mě štve ježdění do obchodu pro potraviny, které nemají na obchodě. A vyjmečně se nejedná o penny market, ale o billu