Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Vickee píše:
To už ale zákazníka nezajímá, ne? Taky jsme převáželi vlastními auty, když toho prostě bylo hodně.
To je hrozný, co se děje. Fakt
@anubis25 píše:
@ulice mě to pravě za ten čas a nervy stojí pak to dopada tak že obchody na své zakazníky kašlou
Vždyť jo,každý jsme jiný.Já jsem na tohle líná
Ale chápu tě,když to píšou,tak to mají splnit.
@brulinka píše:
@ulice No chudáčci důchodciMě to teda pěkně štve, jdu na mouku, kterou kupuju běžně (i za plnou cenou, ne jen v akci) a není tam ANI JEDNA!!! ale důchodci mají v košíkách snad dva ty pakly! Tak je to se vším..
Tak já si hlavně nemyslím, že tohle nedělají jenom důchodci, moje teta taky vždycky kupuje cukr, mouku apod. po balíkách, když jsou v akci
Má velkou rodinu a kouká na korunu. A většinou je množství omezeno, takže může vzít třeba jen jeden nebo dva balíky. Stejně to udělá každý, kdo má velkou spotřebu a hodně počítá, nevidím na tom nic špatného…Proč by si člověk měl říct „musím myslet na cizí lidi, kteří si taky budou chtít koupit mouku v akci, tak si vezmu jenom dva kousky“ ![]()
A navíc, v marketu když potřebuju nutně mouku a není ta značka co byla v akci, tak seženu X dalších značek mouky, levné i dražší. Chápu, že to někoho naštve, ale obvinovat druhé z toho, že si kupují příliš velké zásoby? To je přeci jejich věc.