Objednaný mobil

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
65
15.8.14 13:27

Objednaný mobil

Ahoj holky, mám příšerný problém. Manželovi jsem objednala v elektru mobil, nic jsem nepodepisovala, nedávali mi na přečtení žádné smluvní podmínky, žádná záloha, nic, mají na mě kontakt jen přes email. Jenže jsem ho sehnala jinde, byl levnější, tak jsem ho koupila, a ten co jsem si objednala už nechci. Když přišel objednaný mobil, poslalo mi elektro mail, že tam je, já odepsala,,Dobrý den, omlouvám se za opožděnou odpověď, ale o mobil již nemám zájem. Jeho koupě spěchala, a já ho mezitím sehnala jinde. I tak děkuji.,, a oni odepsali Milá slečno, vaše jednání je velmi nekorektní,
vy jste si objednala zboží které jste si sama vybrala!!!

vaši omluvu nepřijímám!!!… Co mám dělat??Musím mobil koupit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7376
15.8.14 13:30

Ne:)precti si jejich podminky pro jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
15.8.14 13:31

A co maji v obch. podminkach na www? Jinak kupovat nemusis nic, ale pochopitelne muze mit e-shop nastaveny nejaky sankce - podivej se na jejich web.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@Dawnie pročíst podmínky eshopu. Pokud někde mají nějakou smluvní pokutu pro takové případy, tak ji uhradit, jinak nereagovat. :think: o tom, že je to jednání nekorektní, netřeba mluvit. Ale zjisti si, jaké to může mít následky. Smluvní podmínky Ti dávat číst nemusí, máš si je najít sama - budou na eshopu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013

Příště si rozmysli, než něco objednáš, jako já se jim nedivím a tohle nesnáším, nechápu tuhle logiku, tak se snad podívám, kde co mají a objednám, až to opravud chci :zed: :zed: :zed: Jako kupovat ho nemusíš, k tomu tě nikdo nedonutí, nicméně má elektro pravdu a tvoje omluva je jim u ******

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
15.8.14 13:33

Pakliže si nic nepodepsala (kupní smlouvu/rezervační smlouvu) tak nejsi k ničemu zavázaná. Jestli chápu dobře, tak si na netu zadala pouze koupit a čekalo se na dodání zboží…pravda je, žes jim to měla oznámit, že o zboží nemáš zájem, ale i tak nejsi povinna mobil koupit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
15.8.14 13:33

Vím, že jsem to podělala, ale je to objednané v kamenném obchodě a v jejich podmínkách o tomhle nic není :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
15.8.14 13:34

A tím to haslo? Omluvu nepřijímám a dál nic? Neodepisuj, mobil pošta odešle zpět a dělej že neexistuješ :nevim: Třeba nic dál podnikat nebudou. Každopádně je to ale sprosté. Pokud jsi měla čas sedět u počítače a vybírat mobil jinde, měla jsi i čas na zrušení objednávky. Kdyby chtěli, mohli by po tobě oficiální cestou i něco vymáhat, protože jsi porušila smlouvu. To, že jsi nic nepodepisovala, je úplně jedno, e-shopy mají svoje pravidla a objednání a následné nevyzvednutí/nezaplacení zboží je porušení smlouvy. Podpis netřeba, přečti si smluvní podmínky dostupné na webu obchodu a zjistíš, že „podepisuješ“ smlouvu tím, že objednáš ;)

• Citovat
  • Upravit
Krakatice88
15.8.14 13:39
@Dawnie píše:
Vím, že jsem to podělala, ale je to objednané v kamenném obchodě a v jejich podmínkách o tomhle nic není :?

To je fuk, zda ten obchod má kamennou prodejnu, nebo je to jen e-shop bez prodejny. Pokud o sankcích za tohle nefér jednání nemají nic napsáno na webu, doufej, že se nic nestane. Každopádně nějaká pravidla nákupu v e-shopu jsou podřadné tomu, co říká zákon. Můžou po tobě chtít kompenzaci, vždyť oni zaplatili poštovné jen tak do luftu.

• Citovat
  • Upravit
65
15.8.14 13:41

@Krakatice88 myslíš,že jim mám třeba napsat, jestli po mě chtějí uhradit nějaký poplatek?? Je mi to hrozně trapné, že jsem jim udělala problémy navíc :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15100
15.8.14 13:42

Co to je za obchod? Objednávala jsem s Alzy a pak zboží nevyzvedla, objednávku jsem prostě nestihla předem zrušit, protože, zboží došlo už druhý den a vůbec nic se nedělo, nic po mě nechtěli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
15.8.14 13:43

Je to kamenný obchod, z internetu neobjednávám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
15.8.14 13:46

Tak asi ti žádnou sankci dát nemůžou, ale je to teda pěkně hnusný chování id tebe, napsat mail že nemá zájem by tě nezabilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
15.8.14 13:49
@Dawnie píše:
Je to kamenný obchod, z internetu neobjednávám..

Jakože jsi šla do obchodu a tam jsi ho objednala a oni ti ho poslali poštou? Proč sis ho nevzala hned? Píšeš, že na tebe mají jako kontakt jen mail, ale pokud jsi to objednala v obchodě a ne na netu, musela jsi jim tam nechat i svou adresu ne? Ne jen mail.

• Citovat
  • Upravit
65
15.8.14 13:50

@Krakatice88 Ne,měla jsem si ho osobně vyzvednout u nich v prodejně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat