Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dostali jsme finanční příspěvek na pořízení auta. Našli jsme rv 2012 chevrolet orlando cena jen 105 000kč pán tvrdí že je na adrese 25 John Dalton Street
Manchester
M2 6FW Nemá někdo možnost nebo radu jak zjistit že tam auto je,?Pán chce zálohu 1900eur a pak teprve zašle. nerada abychom nalítli. Auto prý pujde přes společnost Autoline.
jo zaplatíš to oni to poslou přes nejakou firmu ty na webových strankach budes sledovat jak se to auto prepravuje do ČR a nakonec zjisti že prodejce ani ta spediční firma neexistuje.
Na Bazosi no maily co pán píše jsou divný ofotil mi op tak přemýšlím na policii prověřit.
Ahoj,
r. v.: 3/2011
Auto bylo nikdy zapojeny do jakékoliv nehody, motor beží perfektne. Auto je v perfektním stavu. Cena 104.500 Kč.
Všechny dokumenty jsou k dispozici, jsem si všechny výživné na autorizovaného servisu, mám servisní knížka, auto mít skutecné Km
Máte-li zájem prosím odpovezte mi, abych mohla dát více informací o transakci, rychle reagovat,
Dekujeme vám
Hele tohle je provarenej postup jak te okrast, nechapu ze se na to vůbec muze někdo chytit
@MartinKa36 píše:
Hele tohle je provarenej postup jak te okrast, nechapu ze se na to vůbec muze někdo chytit
Já ne jsem nedůvěřivá to spíše tatka ![]()
Máte-li mluvit anglicky, zavolejte mi na - 00447842687651
Doprava a platba bude provedena prostrednictvím dopravní spolecnosti. Budu platit za dopravu. Dodávky budou na Vaši adresu, kamionu a bude 4 dny. Prepravní prostredek prinese
jste auto, 3 klíce, všechny originální dokumenty a doklady a také doklad o koupi (smlouvy), ale on podepsal me. Ten bude mít zmocnení se mnou a podepsat jakýkoliv dokument mým jménem. Zde je kompletní popis procesu, který vám nabídne možnost nahlížet do auta drív, než jsem obdrží platbu za nej.
Nejprve musíte mi poslat své kontaktní údaje pro dorucení (vaše jméno a adresa).
Jakmile obdržíme vaši prepravní informace, pujdu na silnici a nechat firemní auto své jméno a dodací adresu jako zamýšleného príjemce.
Se spolecnost poskytuje služby v doprave bude vozidlo zkontrolovat a vše funguje v aute, aby zjistili, jestli je všechno v porádku s ním.
Obdržíte oznámení od dopravní spolecnosti potvrdit, že auto je v jejich vazbe, a že vuz byl testován. Pokud z jakéhokoli duvodu, nebudete spokojeni s autem a vrátí jej do dopravní spolecnosti, bez nákladu, a že bude vrácena v plné výši do 24 hodin. Jakékoliv poškození nebo vrátit jednotky nebo má být nahrazen nebo vrácena.
Pokud souhlasíte s mým nápadem, dejte mi vedet vaše údaje tak, aby mohly bežet transakce prostrednictvím prepravních spolecností:
Potrebuji vaše údaje, pouze pokud jste 100% vážne a zda chcete auto, protože jsem se strávit nejaký cas a peníze, aby se této transakce, a nechci príliš pustou cas i peníze, pokud nebudete kupovat auto,
Dekujeme za spolupráci
On ti pise cesky? ![]()
Tak napis, ze se priletite osobne podivat a uvidis co odepise
Tak sem volala na policii a prý máme chtít Techničák okopírovaný
@pikola píše:
On ti pise cesky?
Tak napis, ze se priletite osobne podivat a uvidis co odepise
Na to napsal tu adresu právě.
Auto v Anglii.. To ti nevadi, ze ma pravdepodobne volant na pravej strane? Mimochodom, nikdy by som nekupovala auto bez toho, aby som ho videla. Nikdy nevies v akom skutocnom stave je…
A koukala se na google co je na ty adrese? On tam jako bydli nebo to je firma nebo co? A volant to ma na. ktere strane, protoze i kdyby to byla pravda, tak si nejsem jista, zda vam to projde technickou