Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nemáte někdo zkušenost S nákupem nutrilonu v nemecku a prodávají ho tam vubec?
Ahoj, v Nemecku se Nutrilon jmenuje myslim Aptamil-doza i obal uplne stejny, jako u nas, vsechno, jen jinej nazev.je to treba jako Johnsońs Baby se jmenuje v Nemecku Penaten.maji ho vsude.co potrebujes vedet?
A je v tom nejaky rozdil mezi tim jejich a našim? Slyšela jsem totiž ze ty prikrmy jsou v nemecku o dost kvalitnejsi
Hlavne cenove to v Nemecku vyjde lip. Kupovala jsem Aptamil 800g za 11,90€. No ted koruna je slaba, tak je euro i 28 kc. Kvalitou tezko porovnavat, ja to nepiju
ale urcite je jiny, protoze i konzistence toho prasku byla jina nez Nutrilon. A prikrmy jsem si tady vzdycky vozila z Nemecka
Nevim, jak nutrilon, ja tam koupila bebu HA, ale cenově vychází lip nez u nás. Chtěla jsem zkoumat složení, ale to jsem nedokázala porovnat. Ale prikrmy to je kapitola sama o sobě, za poloviční cenu a ještě s obsahem ovoce 95% a u nás 50%, stejna znacka. Takze ja tady uz pro malou nekupuji z jídla nic ![]()
A kde se tam ten Nutrilon da koupit? Jezdím do Waidenu je tam Kaufland a DM, ale nikdy jsem se nevšimla jestli to tam maj
V Kauflandu ho maji urcite a v DM nevim, ale spis taky,ptz.tam maji velikanskej vyber jidel pro deti.
Nutrilon a Aptamil jsou stejné, dělají je v jedné fabrice a jen hodí jiné krabice. Akorát se aktuálně dá koupit ve dvou verzích, nové Pronutra a staré bez extra označení.
V DM stoprocentne taky, alespon tech co jsme meli vzdy okolo bydliste meli klasiku - Aptamil, Milumil, Bebivitu, Bebu, Babylove.. v rossmannu to same jen misto Babylove to jejich Babydream
sklenicky jsou levnejsi a pry chutnejsi, ale to nemuzu porovnat, kdyz jedem do CR vozime sve zasoby radeji ![]()
@Jitumila píše:
Diky moc. A ta konzistence je hutnejsi nebo jaka?
Jednalo se jen o ten prasek, jeden byl jemnejsi jako hladka mouka a druhy trochu zrnitejsi nebo jak to napsat. Ale chut mlika asi stejna, ala to nikdy neresila jestli aptamil nebo milupa nebo cokoliv