Objednaný mobil

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krakatice88
15.8.14 13:52

Být tebou nechám telefon na poště, aby se jim vrátil zase zpátky a doufala bych, že tím to bude vyřízené. Pokud tě trápí svědomí, jdi do obchodu, dej jim stovku za to poštovné a kvalitní bombošku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Krakatice88
15.8.14 13:55
@Dawnie píše:
@Krakatice88 Ne,měla jsem si ho osobně vyzvednout u nich v prodejně :zed:

Jo takhle! Já si celou dobu myslím, že se jedná o e-shop a telefon teď trčí na poště. Tos mohla upřesnit hned, když si to evidentně myslelo víc lidí 8) V tom případě nedělej nic, oni ten mobil prodají někomu jinému ;) Ale je to od tebe nečestné i tak..

• Citovat
  • Upravit
65
15.8.14 13:57

@Krakatice88 Snad jo…Já vím, hrozně se za to stydím :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
15.8.14 14:01
@Dawnie píše:
@Krakatice88 Snad jo…Já vím, hrozně se za to stydím :oops: :oops:

Teď už je to jedno.. Pokud sis objednala normální telefon, který teď letí, tak ho určitě prodají zanedlouho někomu jinému. Pravděpodobně si nenechávají posílat telefony od dodavatele po jednom kusu, takže by mu snad neměla vzniknout škoda za dovoz. Nech to být a už tam nechoď :lol:

• Citovat
  • Upravit
11559
15.8.14 14:05

Že to není solidní @Dawnie dobře ví, tak ji to už není potřeba připomínat.
Nerozumím tomu, že si nechce objednávat z internetu, ale stejně to v kameném obchodě nemají= čeká na doručení do obchodu. Nějak tady nevidím ten rozdíl.
Není dobré dělat mrtvého brouka, nebo dokonce si to nechat poslat a pak nepřevzít. Jen to bude zvyšovat náklady prodejce. Že omluvu nepřijímají je asi tak to jediné, co mohou dělat.

Také odpověď na jejich mail mohla být: děkuji za informaci, ale asi to bude omyl, já žádný mobil neobjednávala…

Situace to není dobrá, to všechny strany vědí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
15.8.14 14:09
@Krakatice88 píše:
Teď už je to jedno.. Pokud sis objednala normální telefon, který teď letí, tak ho určitě prodají zanedlouho někomu jinému. Pravděpodobně si nenechávají posílat telefony od dodavatele po jednom kusu, takže by mu snad neměla vzniknout škoda za dovoz. Nech to být a už tam nechoď :lol:

Jo, to je dobrá rada. :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák