Oblečení na zimu do školky

683
14.8.14 17:40

oblečení na zimu do školky

Holky, synka mi vzaly do školky, jsem šťastná. Ale teď dávám dohromady všechno to oblečení, co by měl mít. Doma většinou velké přebytky nemíváme, takže dokupuju. No a teď k otázce, ve školce chtějí i náhradní bundu na procházky. Na podzim jsem mu koupila takovou normální šustku. Stejně má mít plášťěnku, tak žádnou nepromokavou nepotřebuje. Ale teď řeším, co na zimu. Normálně kupujeme takové ty drahé ze Sanetty nebo od Reimy, většinou kombinézu a bundu (ono to je od 2000 výše). Letos jsem rozhodla, že kombinézu už mít nebude, takže bude mít asi od Reimy oteplováky a bundu. No ale co do školky? Další takovou drahou soupravu mu kupovat nechci, ale zase nechci něco, v čem by mohl strádat. Ještě mám doma mladší dceru, která po starším tyhle kvalitní věci dědí. Ta bude mít letos kombinézu po něm a bundu jsem sehnala od Reimy ve výprodeji. Teď je vůbec taková dobrá doba na to, sehnat někde něco kvalitnějšího za dobrou cenu. Takže nějaké tipy? Prosím nechci tchibo, lídl a podobné. Normální oblečení kupuju úplně obyčejné, ale u těch funkčních svršků chci, aby trochu fungovaly. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.8.14 17:44

@sovička do školky? koupila bych onošenou - můj to tam vždycky dorval, ušpinil atd.. :think: takže klidně Tvou oblíbenou značku, ale né novou, někde z bazárku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
14.8.14 17:48

Já do školky v zimě náhradní oblečení na ven nedávám. prostě to v čem příjde tak v tom jde ven, to samé i boty. Ty skřínky tam mají malé a nevím jak bych tam narvala 2 kombinézy nebo 2 oteplováky a 2 bundy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926

Tak pokud má zimní Reimu, tak náhradní bunda je zbytečná, nevidím jediný důvod, proč kupovat jinou. Žádnou obyč bych mu nekupovala, oblečení Reima kupuju právě proto, aby dětem nebyla zima a aby jim oblečení nepromoklo. :nevim: Takže i přes veškerá doporučení moje děti měly v zimě bundu vždy jen jednu kvalitní a zatímco některé děti měly dvě promočené noname bundy, mým dětem se nikdy nestalo, že by jim oblečené promoklo a o tom to je, si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Klidně Lidl, stejne nejsou nikdy venku tak dlouho. Ja mam z lonskych vyprodeju funkcni z HM a je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
14.8.14 17:52

Ahoj,

Já dětem dávám do školky normální věci jako do města. Klidně dám dceři nové věci. Máme malou školku a tam se nám nikdy nic neztratilo a ani neroztrhlo apod. U nás ve školce nejsou nějak dlouho v zimě venku. Možná hodinku, max. hodinu a půl. Většinou se maluje, vyrábí, připravují různá představení. Nám bohatě stačí věci z Alpine Pro. Taky si myslím, že je lepší bunda a kalhoty. Loni nepotřebovali ani žádné zimní kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
14.8.14 17:56

Já si teda myslím, že Tchibo funguje docela dobře (na ty školkový procházky úplně v klidu stačí…), stejně tak Lidl do školky mi to přijde ideální. Po pravdě osobně bych prckovi do školky věci za 2 tisíce prostě nedala… Sám o sobě věci moc neničí, ale ze školky teda kolikrát přišel fakt jako čuně… :mrgreen:

Místo pláštěnky má danou ve skříňce nepromokavou bundu z Lidlu, když hodně prší, dávám k tomu i nepromokavý kalhoty… Ale nějak zvlášť to neřeším, když leje jak z konve, tak stejně většinou zůstávají ve školce a ven nejdou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kili22
14.8.14 18:10

Do školky bych koupila obyč. bundu, ne za 2 tisíce, časem příjdeš na to že do školky je lepší dávat levnější nebo už nošenější věci. Ve školce toho dcera dost zničila, neustále jsem prala, zimní bundy jsem měli dvě, jedna by nestačila, prala jsem ji skoro každý týden, takže měla jednu horší do školky a jednu lepší kterou nosila mimo školku.

• Citovat
  • Upravit
2811
14.8.14 18:32

Učila jsem ve školce a my tedy musely s dětmi ven do nějakých -10 stupňů a min na hodinu a půl. Jestli mělo náhradní oblečení jedno dítě, tak je to moc… Všechny děti chodily v tom, čem přišly. Doporučuji něco fakt teplého a hlavně dobré boty. My jsme pak ještě po vycházce dávaly vše sušit na topení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
14.8.14 18:33

Presne, mame jednu lepsi bundu, jednu lepsi kombinezu a pak zimni komplet TCM z druhe ruky za 300 do skolky. Nahradni tedy taky nemam, proste skolkovy komplet ma jeden. Jako nahradni tam bude mit celou dobu vyfleesovany nepromokavy komplet od TCM do deste, tak kdyztak v nouzi oblece ten :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
14.8.14 18:37

No ještě přidám - ona stačí „rozumná“ barva bílá či jiná světlá není moc ideální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
14.8.14 18:53

No právě, nechci mu kupovat druhou Reimu. Ale ředitelka ve školce říkala, že se na procházkách hodně ušpiní, takže chce aby měly děti náhradní oblečení včetně bundy. Takže do školky chci něco levnějšího, ale ne něco v čem mu bude zima nebo se mi promáčí. Aby v tom ty dvě hodiny venku vydržel i kdyby se někde váleli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
14.8.14 19:13

Já do školky náhradní oblečení na ven nedávám. Je ven v tom v čem přijde, na procházku má ve skříňce tepláky + mikinu, v zimě zateplené kalhoty nebo kombinézu. Čepice a rukavice jim suší na topení, pokud zmoknou, tak suší i bundy. U nás stačí, když je namrzlo, nebo mrholí a děti ven nejdou.
Máme v šatně málo místa na náhradní oblečení a boty. Po mých zkušenostech, kdy dcera měla náhradní oblečení a šla ven v tom v čem dorazila z domu už tohle neřeším. Učitelky jim pomůžou, řeknou jim jak se asi mají obléct, ale nezkoumají zda dítko jde ven v tom co jim dáte na lítačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
14.8.14 19:54

Já teda do školky náhradní věci dávat budu. Dcera bude chodit do EKOškolky. I v zimě budou hodně venku, starat se o poníky a tak.
Asi zkusím okouknout bazarovou kvalitní neb to bude mít zaručeně jako prase :roll: :think:
Je pravda, že loni měla dcera nepromokavý komplet z Tchiba a nosila ho i v zimě když nebyla taková kosa a nebyl sníh. Tak pak vyfasuje ještě oteplováky s bundou a bude.
Jinak mám dobré zkušenosti i s levnější SNOXX nebo ALpine Pro, Loap, Columbia…

• Citovat
  • Upravit
17565
5.10.15 12:05

@kerrankin jo to záleží, jak moc u vás ve školce topí :-D
Vlastní zkušenost nemám, loni se u nás moc sněhu nekonalo, tak jsem letos sama zvědavá na ty kvanta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák