Kabelky Dara Bags

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
20.3.15 09:36

Ahoj, dobrý den,

chci se taky podělit o svou zkušenost s Dara bags. Za poslední rok jsem si koupila tři kabelky Dara bags. Musím říct, že se za tu dobu podstatně změnila kvalita provedení kabelek - první dvě byly ušité moc pěkně, žádné křivé švy apod. Poslední kabelka, kterou jsem si pořídila letos v únoru, je na tom bohužel úplně jinak - křivé švy, špatně zapošitý zip, odřená koženka na poutku, spousta nezačištěných švů - tj. čouhajících nitek, takže jsem musela vzít nůžky a místo radosti z kabelky nitky nejdřív odstříhat. Při podrobnějším prozkoumání kabelky jsem zjistila další nedostatky, například po měsíci nošení se mi začala rozjíždět podšívka… :?

Kamarádky si u Dara bags kabelky taky kupují a bohužel mají stejnou zkušenost jako já, tzn. že se kvalita jejich kabelek za poslední dobu zhoršila. Jako by je šily rychle, aby se jich vyprodukovalo co nejvíc, a preciznost se pomalu vytratila.

Vždycky jsem se těšila, že budu mít krásnou a originální kabelku, za kterou si klidně připlatím. Teď ale musím říct, že si u nich už kabelky objednávat nebudu - nestojí mi to pak za to zklamání. Reklamovat kabelku zatím nebudu, ale pokud se podšívka rozjede úplně, nic jiného mi bohužel nezbude.

Takže za mě spíš nekupovat. Maximálně nějaké menší věci, například jejich klíčenky a kosmetické taštičky jsou fajn, s těmi jsem neměla žádné negativní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák