Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojte, poradíte prosím kvalitní lehkou domáci zdravotní obuv? Doma máme všude plavajíci podlahy, nebo dlažbu a jak na rodičovské stále lítám kolem dětí tak mě z toho bolí nohy. Proto bych potřebovala poradit kvalitní domácí obuv.
Já jsem spokojena s Peter Legwood - mám doma i v práci. Plus žabky k bazénu
Nejlepší jsou přímo ortopedické vložky vybrané ortopedem na základě vyšetření nohy. Potom můžete mít boty jaké chcete (skoro). Mám je v pracovních botách v práci, které musím mít takové, jaké vyfasuju a nemůžu si vybírat nebo chodit ve svých. V okolí Pardubic/HK mám skvělou zkušenost s Centrum Zdravá noha. Pan doktor je skutečně odborník a mezi jeho klienty jsou i profesionální vrcholoví sportovci. Přitom pokud máte VZP, tak celé vyšetření a většinu platby za vložky hradí pojišťovna (cca 2000 Kč pojišťovna, 560 Kč doplatek).
Mám Birkenstock, Arizona a Gizeh, ale nevím, jestli se ještě vyrábějí
Já miluju boty a nazouváky od Rieker, ale ty nejvyšší řady (levnější už oje-bávají na vrchním materiálu a loupe se), ale dá se to s 80% slevou sehnat na Vinted třeba skoro nové, zkus je, pokud ti sedí ten trochu boho-design ![]()
Já mám užší a dlouhé chodidlo, ten Peter Legwood sa mi celkem pozdava, jen zda mi to nebude široké, volné, když se to nedá utahnut? Pasují i na úzkou nohu?
@Molu píše: Více
Legwoody upravuji v prodejne na miru -horkym vzduchem to tvaruji dle nohy.