Kvasinková infekce po antibiotikách? Poraďte, prosím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3678
19.4.15 18:08

@roza007 Jinak zatím to je pryč a nevrátilo se to ;) Je to opravdu těmi velmi silnými antibiotiky ;) Když se podíváš do příbalového letáku, přímo to tam píšou i že je to velmi častý nežádoucí účinek u tohoto léku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.15 18:08

@roza007
děkuji, jsi milá :) já myslela, že mě budeš nadávat, že jako jediná jsem mimo :)

ATB vždy naruší přirozené prostředí, vždy ber probiotika, dnes jich je v lékarně hodně, pokud nějaké přírodní, tak
acidofilní mléko
jogurt
pórek
 cibule

ještě vyzkoušej sedací koupel z heřmánku

určitě bych vynechala sladké, vanu, obtažené kalhoty

držím palce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
19.4.15 18:11

Mě minule po antibiotikách stačil ten jogurt. Napatlala jsem ho na tampon a třeba hodinu nechala zavedený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
19.4.15 18:11

@kachnicka88 No tak to je fakt, příbalák k ATB jsem nečetla - je delší než celostátní noviny a od škubání v oku až po bolesti kotníků je tam snad všecko - měla bych to asi občas risknout a číst…díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.15 18:12
@roza007 píše:
@Pipet Práci mám sedavou, zítra mě uschopní a v úterý nastoupím zpátky - takže s tím jogurtem sice fakt přišla úleva, ale nedovedu si prakticky představit, jak to aplikovat přes den, když se nemá nosit intimka a tak…
Co na tampon a nechat ho tam? Nebo nešpekulovat s jogurtem a rovnou zaléčit?
Díky - ptám se jako idiot - ale zrovna teď mi přijde tohle jako horší věc než rozbroje na Ukrajině a nedovedu si představit sedět 8 hodin na poradách s jogurtem v klíně…
Mám na nějaké akutní zaléčení ještě ten zítřek, to budu doma.
:mrgreen: :mrgreen: ty seš smíšek
jo, vrací, ale ty to máš po ATB, které tě vydrhly dočista
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
19.4.15 18:13

@roza007 A určitě kup ty laktobacily- já je sehnala i o víkendu v drogérce :) A pro příště vím, že když bude zapotřebí antibiotik, začnu ty laktobacily brát hned od začátku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@roza007 píše:
@kachnicka88 No tak to je fakt, příbalák k ATB jsem nečetla - je delší než celostátní noviny a od škubání v oku až po bolesti kotníků je tam snad všecko - měla bych to asi občas risknout a číst…díky.
:* :D selže-li všechno použij návod
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356

@ivašot. Výborně, jdu pro tampon - ten jogurt na zítra k snídani jsem už stejně před chvílí strašným způsobem znesvětila, tak ať si tělo užije těch 15 Kč i zevně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
19.4.15 18:16

@kachnicka88 jéžiš, tak to neklapne - drogerku tu sice máme (má to tedy v názvu nad vchodem), ale připomíná prodejnu zahrádkář - chovatel - kutil. A zavře v sobotu ve 12, i kdyby žáby z nebe padaly…
Ale zítra vlítnu do lékárny (podobný sortiment, ale občas se něco najde i pro zdraví) a budou chlupy lítat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
19.4.15 18:17

@roza007 V lékárně si troufnu říct že je seženeš na 100% :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.15 18:18

@roza007

víc takových smíšků, jako jsi ty :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
19.4.15 18:19

@roza007 No uvidíš, třeba už to bude zítra dobré. Když tak se mázni ráno, na chvíli intimku, pak ji sundat a pak až přijdeš z práce :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
19.4.15 18:21

@roza007 já tohle měla taky, mykózu, je to z antibiotik.. protože sntibiotika sice vybijou ty blbý bakterie, ale i ty dobrý.. pomohl mi Gyno-Pevaril (jsou to 3 čípky a mastička).. držim palce, ať je to brzy ok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
19.4.15 18:23

@kouřící králík no teď už je mi popravdě hej, když vím, co to vlastně dole nosím navíc krom obvyklé mikroflóry - já už viděla ty vyděšený oči mýho gyndaře a svůj opatrný popis problému - on je chudák takovej starostlivej a já zas od tom „dolejšku“ nerada vyprávím - takže bysme proti sobě seděli jak blbej a hluchej…nebývám nemocná, takže mě napadla intimní obdoba eboly… :lol: :lol:
teď už je mi do smíchu, když na to existujou mazadla a ten studenej jogurt. ;)
Díky moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
19.4.15 18:28

Dámy, díky vám všem za rady a povzbuzení, už to tak vypadá, že problém znáte a tak do rána nezcepením.. ;) A zítra do lékárny - to budou naše místní babky u vytržení, až přednesu paní magistře své požadavky…
Ještě jednou všem díky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria