Kvasinky, nebo alergie na sperma - poznáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1183
2.12.12 22:58

Tak to s tím pálením při močení po styku jsem měla párkrát taky a teda je to strašně nepříjemný pocit. Taky to odeznělo vždycky max. do rána, když " akce" byla večer :oops:, ale ani alergii ani kvasinky jsem neměla. Ani pocit, že bych byla podřená. Gynekolog mi na to řekl, že pokud to neprovází další nežádoucí projevy, tak to je podrážděná sliznice, můžou to být třeba mikrooděrky nebo tak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.12 23:17

Ahoj, taky mě napadlo, jestli nemůžu mít alergii…také se mi stává, že mě to po styku trochu pálí a čím trpím pořád jsou prasklinky kolem poševního vchodu, někdy až ke konečníku. Také mám někdy vodový výtok. trvá to třeba jen jeden den a ještě mě nikdy nenapadlo dávat to do souvislosti se spermatem. Nebo když se mi sperma dostane do pusy, tak mi tak jakoby mravenčí. Je to normální??? Snažím se otěhotnět ale nedaří se, v CARu ještě nezjistili žádný problém, ve čtvrtek jdeme na výsledky z imunologie. Předpokládám, že součástí vyšetření je i alergie na sperma, tak uvidíme. Nějak jsem ani nevěděla, že to existuje, dneska jsem se o tom dozvěděla, a myslím, že by to mohlo být ono, mám totiž alergie i jinak na kde co…

• Citovat
  • Upravit
1183
2.12.12 23:23

Tak pokud tě to mravenčí i v puse, tam už by to dělat nemělo, za předpokladu, že nemáš třeba zrovna opařený jazyk nebo podrážděný něčím, jako býval třeba za nás Vitacit prášek, který jsme jedli nasucho, blé,,, jestlli to znáš, ale jak nám tenkrát chutnal :lol:. To by už alergie být asi mohla si myslím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
3.12.12 08:20
@Anonymní píše:
Holky já se omlouvám, že se vtírnu, ale mívám to pálení po tom když se do mě partner udělá..a to můžu být i hodně vzrušená, že to není, že by mě měl podřít..a někdy mívám to, že se po styku mám problém jít vyčůrat neb mě to fakt hodně pálí :nevim: ale rychle se to zotavuje, takže stačí večer usnout a ráno jakoby nic..možná, že tu alergii na sperma mám :think: :think:

jojo mám to stejné ale myslím že je to poškozenou sliznicí od kvasinek taky se modlím at to není alergie a nemáš nahodou i svědění výtok atd jinak je to asi alergie bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.12 11:07

@Makuska já jsem kvasinky mívala kdysi, teď po dětech už je vůbec nemám, a taky mi to často praská dole, po sexu..jako kdybych byla natržená..ale ne vždycky..jestli je to tím, že jsem méně často vzrušená?? Já fakt nevím, ale je pravda, že někdy ten sex jen díky tomu, že to chce manžel..já bych sex mít tak často nemusela. Jinak jsme po IVF protože manžel má špatné spermie, tak mě tak napadlo, že když spermie nejsou v pořádku, jestli to nemůže to štípání být tím, nebo je má každý chlap stejný?? Myslíte, že když má žena alergii na sperma, že ji má s každým mužem?? Já nevím, zkoušet to nechci, jen informativně se ptám :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1183
3.12.12 11:20

Myslím, že to tak není, alergii můžeš mít s jedním a s jiným ne, má sestra to takto měla. S dřívějším partnerem to měla, teď s manželem už nemá žádné problémy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.12 12:25

@Helii stejně je to zajímavý, jak to takhle funguje. Já ti i po porodu mám alergii na sušený maso, carpaccio, tatarák anebo když ochutnám těsto, což jsem dřív milovala tak teď mě to taky vadí, začne mě hrooozně svědět patro a musím to hodně zapíjet vodou aby to přestalo. Ale to mám až po porodu, dří jsem to vůbec neměla!! Ale co se týče toho spermatu tak to mám pořád, a i když jsem míň vzrušená při tom, tak to mám dole i takový napuchlý a bolavý..ale to je jen, když to nechci sama od sebe, ale třeba si to vyžádá partner. Já vám holky mám pak někdy i takovou nechuť na ten sex, když vím, že ho teď nechci, a pak mě to bude bolet a pálit.. :nevim: :nevim: ale zase chci vyhovět partnerovi, což je logické, že ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
1183
3.12.12 15:10

Jo to znám, taky jsem to občs mívala to napuchnutí, u nás to bylo ze začátku vztahu, kdy „to“ bylo fakt časté a tak to někdy asi už bylo i sedřené ta sliznice zřejmě. Prostě se nestihla zregenerovat. Teď už jsem to hodně let nezaznamenala. Jinak co se týče alergie na cokoliv, tak těhotenství nebo porod může být klidně spouštěč čehokoliv, je to velká zátěž na organismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.12 15:26

No a já rodila ještě dvojčata :D takže já jsem měla ten spouštěč asi dvojnásobnej :D jinak to možná bude i tím častým sexem, partner to vyžaduje docela často, což je zase dobře, ale upřímně řečeno mě by to snad stačilo i 2× do měsíce ;) ale musím říct, že už je to lepší, to po porodu jsem na to neměla chuť vůbec..asi se to čím jsou děti větší zlepšuje ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.14 20:41

Ahoj
chci se zeptat. Potom co se do mě můj přítel udělá tak tam dole oteču, nemůžu si skoro ani sednout, pálí to a zčervená mi.Co myslíte že to je? :/ budu moc rád za radu. děkuji

• Citovat
  • Upravit
104
25.1.15 13:44
@Anonymní píše:
Ahoj
chci se zeptat. Potom co se do mě můj přítel udělá tak tam dole oteču, nemůžu si skoro ani sednout, pálí to a zčervená mi.Co myslíte že to je? :/ budu moc rád za radu. děkuji

ahoj holky, mam stejny problem a potrebuju opravdu radu. Jsem z toho zoufala. Obcas trpim na kvasinky a rok beru HA. Doufam, ze to neni alergie na pritelovo sperma :( mate nejaka stejny problem a radu? Dekuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
3.2.15 16:06

@kellina Já myslím, že to může souviset s těma kvasinkama - taky jsem to dřív mívala, když se do mě partner udělal (někdy i bez toho). Po roce a půl věčnýho boje pomohlo až vysazení HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí