Dobrý den, chci se zeptat jak poznáte kvasinkovou infekcí? Mám už měsíc plánení a svědění vulvy a okolí vstupu do vagíny. Po sexu natekle, bolavé, teď po posledním už asi 3 dny trpím děsným svěděním, sliznice se nechce zhojit, je jako bych se pořezala třeba při holení. Sliznice je taky dost červená, bolavá na dotek, svědí, pálí a udělala se mi jakoby lehká krupička, bez barvy, jde cítitna dotek. Vevnitř v pochve tohle nepociťuji, i když jsem nejprve léčiva zaváděním krémem do pochvy, jenže bez výsledku. Myslíte, že se může jednat o kvasinky „venku“ a ne vevnitř? jsme z toho zoufalá. Zkouším natírat na kůži canesten, ale taky po 3 dnech moc nevidím nějaký rozdíl. Jiné symptomy nemám.
PS. Ke gynekologovi samozřejmě jdu. Děkuji
Dobrý den, chci se zeptat jak poznáte kvasinkovou infekcí? Mám už měsíc plánení a svědění vulvy a okolí vstupu do vagíny. Po sexu natekle, bolavé, teď po posledním už asi 3 dny trpím děsným svěděním, sliznice se nechce zhojit, je jako bych se pořezala třeba při holení. Sliznice je taky dost červená, bolavá na dotek, svědí, pálí a udělala se mi jakoby lehká krupička, bez barvy, jde cítitna dotek. Vevnitř v pochve tohle nepociťuji, i když jsem nejprve léčiva zaváděním krémem do pochvy, jenže bez výsledku. Myslíte, že se může jednat o kvasinky „venku“ a ne vevnitř?
jsme z toho zoufalá. Zkouším natírat na kůži canesten, ale taky po 3 dnech moc nevidím nějaký rozdíl. Jiné symptomy nemám.
PS. Ke gynekologovi samozřejmě jdu. Děkuji