Kvasinky před menstruací a strašné bolesti

Luce123
11.8.24 20:58

Kvasinky před menstruací a strašné bolesti

Už pár měsiců co jsem začala sexuální život mne trápí nejspíš nějaká mykóza. Že je to zánět jsem si uvědomila až teď. Protože nejdřív jsem to vždy přetrpěla a čekala až to přejde. Strašné svědění vulvy a pálení, otoky pysků a bílý hrudkovitý výtok. Teď jsem si ale koupila jenemazol a mast mi hned pomohla a to jsem mazala jen zvenku. Infekce přijde většinou par dni pred ms- má to souvislost? Ještě nedávno jsem měla opakovaně bolesti v břiše u močového měchýře, bodalo to z vulvy až tam a bolestí jsem brečela a nespala. Když se ta bolest rozjela naplno tak třeba po několika hodinách odezněla. Kamaradka řekla že to bude ze stresu.
Myslíte že to je mykóza? Setkal se někdo z vás s takovými bolestmi až k močaku kdy opravdu je to doslova jen trpět? A to vydržim hodně… bolesti uvnitř už nemam, ale občas jeste prijde to silene paleni, svedeni a vytok…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36141
11.8.24 21:01

Kup si tablety na zavádění aspoň na týden a mastičku i pro partnera. Pokud to nepřejde tak na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
11.8.24 22:01
@Luce123 píše: Více

Ahoj,

ano je to naprosto ukázková kvasinková infekce. Dají se sehnat tablety v lékárně. Prodávají se budto jeden čípek + mast, nebo tři čípky bez masti.

Otázkou je zda máš stálého partnera? Jestli ano, musí se i ten přeléčit právě mastí. Pokud se nepřeléčí, tak si ji budete vesele předávat znovu a znovu.

A cp se týká těch bolestí - budto mohou značit přicházející MS, nebo má někdo takto silně bolestivou ovulaci. Pokud je to ale mimo tyto cykly, pak bych se obrátila na gynekologa at udělá i stěry… Protože kvasinková infekce svědí, při podráždění bolí, ale zevně, ně vnitřně a ne tak, aby jsi plakala.

:kytka: :mavam:
Někdy je lepší nasadit probiotika, aby se vše dalo do pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí