Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
363
26.3.13 10:52

@AndrejkaFr máš větší strach než u prvního? Tak víš, do čeho jdeš, ne? To zvládneš, uvidíš. Všechny to musíme zvládnout :) Jo, jo, povytáhla, ale pořád je to vcestná placenta a eště mám i dole pupečník, takže zatím dohodnuto císař 37.-38.tt,ale uvidíme na další kontrole za týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
26.3.13 10:56

@chcimimi1 treba jeste povyleze, kdyz jsem četla diskuze tak někomu vylezla az v tom 37.tydnu. Ale aspon ti to posunuli z toho 35.to uz bude mimisek krasne dobosenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
26.3.13 11:16

@AndrejkaFr jo,třeba se eště vytáhne. Přesně tak, měla jsem radost, že nakonec bude donošená, i když už jsme se těšili, že tu brzo bude s náma, ale raději si počkáme, jen ať se tam hezky dopeče :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
26.3.13 11:45

@chcimimi1 a kdy máš vlastně termín? Jen ať je tam pěkně do ukončeného 36.týdne, pak už nabírá na váze a klasická sekce z jiných důvodů se taky dělá ten 38.tt takže bude krásně donošená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.3.13 16:19

Holky, vy se tady bavite o porodech, jako by to bylo v pohode, a ja, jako prvorodicka, z toho mam neuveritelny strach… Porad si rikam prezily to vsechny, tak proc ne ja, ale nejak to nepomaha…
:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
28.3.13 16:32

@ojlinka pry jakoby nic, ja denne bojuji s myšlenkou, ze treba vykrvacim nebo se neco stane jiného at me nebo malé. A co si pak pocne manžel se synem atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.3.13 16:59

@AndrejkaFr tak pardon, ze jsem neco napsala… netusim, co mi ceka, jestli to vsechno zvladnu, az mala bude venku, atd. A ty se nestresuj takovyma myslenkama, spis mysli na to, ze vsechno bude ok, tomu ver a bude to tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
28.3.13 17:25

@ojlinka jee to se neomlouvej. Spis jsem te chtěla podpořit, ze i kdyz si prvorodicka ze nejsi sama kdo se boji :) u malyho jsem se taky bála ale pak uz mi to ani nepřišlo -kdyz jsem byla na por.sale,tam uz jsem se těšila a říkala si, za chvíli budeme tři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
28.3.13 17:28

@ojlinka a az se mala narodí tak to půjde samo ani nebudeš vedet jak :) u nás je to podobne, mala neni úplne plánována a taky se bojím, malymu uz je 5 dá se říct ze je samostatný v rámci moznosti, kdyz ho neco boli tak uz rekne co. Krasne spí a ted cele začít znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
28.3.13 22:27

@AndrejkaFr termín mám 3.5. A 16.5.,ale držím se toho 16.5.To já taky doufám, že se tam bude péct co nejdéle, i když bych nejraději měla už u sebe… Jinak holky já mám z toho taky šílenej strach, ale snažím se nemyslet na to špatné, co by, kdyby…Ale taky mám pak chvilky, kdy na to myslim a to jsou pak stavy..Ale to je jen málo, myslím, že ta pravá panika teprve přijde :) A s malou to určo zvládneš, i když máš doma 5 letého klučíka, tak ale pořád už víš co a jak, nebo aspoň zhruba, my prvorodičky víme kulové :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
29.3.13 16:53

Ahojte maminky :). Tak dnesnim dnem jsem dokoupila posledni veci na prdelku a klidne muzu rodit :-D. Jen se chci zeptat, jestli je nutne mit kapicky na koliku? Stoji docela dost… Jinak mi mala uz zacala poradne kopat (jako bych ji neco udelala :-D) a neustale me pali zaha, nejhorsi je to v noci.. Vubec nevim, co s tim, asi to prezit :-). Joooo holky, jak ja se na to miminko tesim… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.3.13 17:20

Ahojky holky, tak jsem byla dnešním dnem naposledy v práci, uuuuf, jsem zvědavá, jak se do 28.5. zabavím.. :-D I když… když se podívám, kolik mám věciček na vyprání, tak si myslím, že se od té žehličky asi měsíc nehnu :) Nj, ale co ten druhý měsíc.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.3.13 18:13

Holky nemáte radu na něco spaní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.13 01:42

Ahoj! :mavam: Jsem 35tt, čekám první mimi. Termín mám 12.5. Je tu někdo z Brna, kdo má podobný termín jako já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.4.13 20:11

Ahoj maminky, tak jeste chvilku a je to tu :). Ted otazka, mate nekdo zkusenosti s pouzivanim latkovych plen misto jednorazovych? Tuto moznost jsem objevila teprve nedavno, ale nic moc prave o tom nevim… Budu rada za kazdou radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny