Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.2.13 18:19

@kacirek.ko Já jich brala první týden 12 denně (4×3tbl) a teď už jen 8 a musím říct, že neposoudím jak strašně to pomohlo, když už skoro 2 měsíce trávím v klidu na gauči, ale gyn. mi řekla, že je to hlavně proto, aby to utlumilo MĚ! A je pravda, že ten první týden jsem prospala celej a i teď spím tak 12 hodin denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
28.2.13 19:18

Tak já beru magnezko 8 tbl/d a nemám pocit, že by mi to nějak obzvlášť pomohlo… Břich mám většinu dne jako kámen a ty křeče v noci(a do toho eště malá hrozně kope) a teď posl.2 dny i po malé prochajdě.. @péťaskléňa 12denně jsi jich brala? To je koňská dávka, já myslela, že max je 8tbl? Holky manžel a mamka si ťukaj furt na čelo, že si hladim pořád břicho, hlavně, když kope, prej ať ji nechám na pokoji, nevim, jak jim mám vysvětlit, že je to normální? Nebo mě to aspoň přijde tak nějak automatické, přirozené… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.13 19:30

@chcimimi1 No však to bylo taky jen první tejden. A lékárníkovi taky spadla čelist, když viděl to dávkování. Pak mi to gyn. snížila na 4×2tbl po 6 hodinách. Taky si furt hladím bříško a nebo malou krotím, když opravdu kope a bolí to, tak to místo trochu zmačknu a ona se překutálí jinam kde už to tak neva. Ale taky mám furt ruce na břiše. JE TO NORMÁLNÍ :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.13 19:55

A nebo hrajeme na ťukanou, když se dlouho nehlásí. Já klepu na bříško a ona mi pak zpátky. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
28.2.13 19:56

@péťaskléňa - i když jen tejden, tak stejně..já mám taky po 6hod.,ale v noci se mi nechce to brát, tak jsem si ty dvě tbl rozvrhla mezi těch 6 :) no já jen nevim, jak to mám vysvětlit, bůhví, co si o mě musej myslet, ale já to tak prostě cejtim… i třeba i když spí, tak mám jen ruku položenou na břiše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
28.2.13 19:59

To my zase na schovávanou, ale jen občas. Když se mi vyboulí, tak jí pohladim nebo trošku zmáčknu bo pohmatávám, abych poznala, co to je, a ona uteče upně jinam potvůrka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.13 20:00

@chcimimi1 Já si kůli tomu otočila den. Beru v 12-oběd, 18-večeře, 24-druhá večeře, spát, 6-lehká snídaně, spát, 12-oběd.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já se totiž nedokázala vzbudit v půlnoci na prášky, ty jsem standartně zaspala. A ráno v 6 vstává přítel, tak to mi problém vzbudit se nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
28.2.13 20:55

@péťaskléňa - tak to máš dobrý, já bych do půlnoci nevydržela :) Ze začátku jsem to dělala tak, že když jsem šla v noci na wc(chodim tak 4×),tak jsem si je vzala, ale to jsem dlouho nevydržela, hrozně špatně usínám a tohle mě total probralo, tak jsem si to vložila mezi během dne, nejsou to atb, tak to snad neva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.13 21:09

@chcimimi1 Mě to tak řekl lékárník, když jsem jich měla těch 12 denně, abych to brala po 6 hodinách, že při tak vysoký dávce, by to chtělo. A když mi je pak snížila, už jsem u toho zůstala. A nemysli si, taky jsem někdy tááák grogy, že jdu prostě v 9 spát a kašlu na nějaký pilule. HLAVNÍ JE BEJT V KLIDU :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
1.3.13 09:06

Já teda musim zaklepat, ale jsme zatím v pořádku. Nemůžu říct, že by se mi spalo nějak špatně, ale vyspim se, akorát s čím mám trošku problémky, je otíkání nohou. Občas to k večeru i zabolí..Jinak už se těšim, až bude malej venku, vůbec mi to tahání břicha nebaví.. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
1.3.13 09:07

Fotku samozřejmě dodám, řeknu doma, aby mě vyfotil ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.3.13 20:37

Ahoj holky, tak já teda zobu Magne B6 od 10.tt ale jen jednu tbl. denne…pravda je ze tim ze jsem doma me brisko moc netvrdne ale poboliva ta stydka kost…no uz se to krati a cim vic se to blizi tim vic se bojim…zachvatila me posledni dny panika…
Co už všechno máte připraveno, já furt nevím kdy začít, abych to ale pak nehonila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.13 21:41

Já bych ráda fotku vložila, ale vůbec netuším jak :nevim: :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.13 21:50

Pupík z minulého těhu 29tt

Tak už asi vím jak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.13 21:51
@happymamina píše:
Já bych ráda fotku vložila, ale vůbec netuším jak :nevim: :zed: :nevim:

Když píšeš příspěvek, tak v pravém roku nahoře je: Přidat fotky
Na to klikneš a objeví se ti oranžová nabídka: Přidej fotky
A to už mi pc nabídne okno odkud nahrát fotku. Tu jen potvrdíš a my můžem koukat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny