Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.3.13 21:53

Jééé, se s tím rozepisuju… :twisted:

Krásný bříško i princezna :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.13 21:56

I tak děkuji :kytka: :kytka: :kytka:…princezna to je, ted už je jí deset…ještě vložím čerstvou, ted z 27tt :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.13 22:02

Princezna č.2 z předchozího bříška...8o))))

A princezna č.3 v bříšku :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.13 22:06

@happymamina Jééé, hééézkýýý :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.13 22:09

Malá chudák za pusinku při focení dostala kopanec :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
2.3.13 17:07

@happymamina - Moc hezké bříško i princezny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.3.13 10:29

Já se cítím, myslím, že velmi dobře, tak doufám, že jsem to teď nezakřikla :cert: Akorát bych si už přála, aby takovéhle počasí, jaké bylo včera či je dnes, už zůstalo, protože se začínám obávat, že se za chvíli nevejdu do zimní bundy :nevim: Jinak také ještě chodím do práce, ale už jen do konce března, no zatím si to moc neumim představit, že pak budu doma a že to není pak krátká doba.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
5.3.13 14:38

Ahoj holky, tak máme velký UTZ za sebou, jsme o týden větší-odpovídáme 31+3 a vážíme cca 1680g.
No a jak se na jaře máte vy?
Já čím víc se porod blíží tím víc se bojím, mám i strach zda to vubec vsechno zvladnu, no honi se mi hlavou silene myslenky a ani medunka nezabira. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.13 17:18

Ahojky, tak já dnes taky kontrola, ale UZ až za 14 dní. Hlavička dole naléhá, ozvy pravidelné, hrdlo uzavřené. JUPÍÍÍ :! Všechno na hvězdičku ;)

Andrejko NEBÓJ.. To dáme :! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
5.3.13 17:39

@AndrejkaFr - gratuluji, že jste dobře dopadli, to je vždy dobrá zpráva :palec: Jinak ty špatné myšlenky hoď za hlavu, za chvíli už budeš mít mimíska u sebe, venku je krásné jarní počasí, tak užívej sluníčka, všechno určitě v pohodě zvládneš, vždyť už to znáš, co máme říkat my prvorodičky ;) @péťaskléňa - tobě taky velká gratulace, jsou to moc dobré zprávy, ten den je hned příjemnější :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
5.3.13 17:44

Díky za podporu, já se ani tak moc nebojím porodu, spíš jak to tady ten můj lump zvládne a že mu bude smutno a jak zvládnu milovat oba, asi nejakej hormonalni zachvat a jarni depka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
5.3.13 18:02

@AndrejkaFr malej to určitě zvládne, na sourozence se určo těší. A s tim, zda je zvládneš milovat oba, ti z vlastní zkušenosti nemohu radit, ale myslim, že svoji lásku rozdělíš spravedlivě a rovnocenně mezi obě dítka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
12.3.13 19:09

Zdravím budoucí maminy, já rodím v 22.května :potlesk: Nějaký tajný recept na spánek nemáte? Pravidelně od 1 do 4 hod ráno jsem vzhůru a nemůžu spát :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.13 22:43

Kdyby někdo takovej recept měl, chci ho taky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
13.3.13 08:05

@Radka.tyl Ahoj, to už takhle brzo trpíš nespavostí? Já mám termín o pět dní dýl a zatím spím jako dudek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny