Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
13.3.13 08:25

Miškiáda - Ahoj, faktve dne jsem v pohodičce. Se synovci pečem perníčky, děláme kraviny.Ale v noci..mléko a med nezabral :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
13.3.13 11:09

@Radka.tyl To je blbý. Samozřejmě, také na to nemám žádný recept :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
13.3.13 11:24

@Miškiáda ja mam holky :-) Taky se v noci budim, ale pak si jdu neceho dobnout treba jen trochu cokolady nebo piskot a za chvilku usnu jak spalek a spim az do rana :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
14.3.13 11:12

@Paja R Alespoň, že to takhle nefunguje i za dne, protože to bych pak prospala celý dny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.3.13 19:38

Ahojte maminy :). My mame termin 27.5. a musim rict, ze az na mou doktorku, od ktere jsem nastesti odesla, zadne komplikace nemam, az na paleni zahy, ktere uz taky ustupuje. Jinak jsem se chtela zeptat, ktere testy uz mate za sebou? Me doktorka neposlala na zadny, az na ultrazvuk. Cekala jsem ze pujdu na t. cukrovku, kdyz ji mame v rodine, ale asi ji to moc nezajimalo… :). Jinak hodne stesti vsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
14.3.13 21:16

@ojlinka na cukrovku se posila rodicky, ktere jsou starsi 25 let, tak asi jsi mladsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.3.13 21:25

No ja vim a jsem, ale kdyz to je v rodine, tak by me mela poslat.. No kazdym padem jsem presla k jine doktorce a ta mi hned rekla, ze to musim mit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.13 08:59

@ojlinka moje gyn. řikala, že se posílaj VŠECHNY těhulky, i mláďátka, tak si řekni tam, kde chodíš teď.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.3.13 15:41

Uz se stalo a jdu dodatecne ve stredu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
18.3.13 14:01

@ojlinka spíše buď ráda, že už u takové doktorky nejsi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.3.13 10:18

Taaaaak, dneska jdeme na ultrazvuk :). Zase uvidim svoji malou princeznu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
19.3.13 12:32

@ojlinka to je vždycky nádherný pocit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
21.3.13 14:55

Ahoj holky, já jsem dnes 31+0, mám nařízený klidový režim, tak hledám stránky, kde jsou na tom maminy s termínem podobně jako já. Já mám termín na 22.5, budu rodit v Jihlavě, a je to druhé mimi, doma už máme 5 let syna Filipa, tohle bude dcerka, Berenika. Je mi 23. Doufám, že nevadí, že jsem sem mezi vás takhle hupsla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
24.3.13 16:50

Ahojky, tak další kontrola za námi, vše OK,2.4.nastupujeme na MD a 10.4.první monitor a kultivace :( nějak se to ted vlece…už bych to chtěla mit za sebou…jsem pekelne unavena, nic mi nebavi a navic mi neskutecne zacalo bolet v kříži a kyčle-v noci skoro brečím nebo než se ráno rozhejbu…už bych brala konec dubna, aby se to blizilo. Zacala jsem prat oblecky abych se nejak zabavila, jen vubec nevim co sbalit na cestu z porodnice…Malej je v lednu, tam to bylo vcelku jasný, ale ted nevim a taky dle pocasi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.3.13 12:06

@boodlinkaa Tož která teda bude dřív..máme stejný termín :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů