Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
756
20.2.13 14:25
  • @péťaskléňa však si dej :-) v těhu je to si myslím jedno…a vše půjde pryč…

pokud by ji bolelo bříško, tak si vyčteš co jíst a co ne, já třeba nevěděla ani, že i mlíko a jogurty jsou na bolení špatný :( a to mu dělalo asi nejhůř, jinak jsem jedla snad jen starej suchej chleba a stejně došlo i na trubičku k vyprdění :|

kvůli tomu přemýšlím, jestli bych neměla zkusit jíst probiotika pro těhotný :think: nejen, že bude mít lepší imunitu, ale možná by to mohlo mít i pozitivní vliv na to trávení…což opravdu potřebuju, aby měl v cajku, jinak to nezvládnu, ikdyž vím už co a jak…je to moc náročný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
20.2.13 14:32

@Paja R no tak to ráda slyším (čtu)… bude to pro mě asi velká pomoc, když kluk nebude chtít capkat po svých nebo budu fakt spěchat…

@chcimimi1 já si taky myslím, že těhu se budou snažit udržet co nejdýl… přece jen to pak má i dost velký vliv na to dítě…sice samozřejmě vše doneže, ale ve velké míře ty nedonošené děti mají problém s pohybem, jako je pasení koníčků, přetáčení se na bříško atd… musí se pak cvičit Vojtova metoda…
a hlavně v tom kojení by to mohlo být velkou překážkou, že byste nebyli stále spolu…předpokládám, že by bylo mimči v inkubátoru a pořád by ho sledovali, než by zesílilo…a odstříkávat nevím jak dlouho by šlo bez těsného kontaktu, jestli by se vůbec rozjela pořádně laktace… :think:
no v poradně ti určitě poví víc co tě čeká… snad tam budeš ležet aspoň do 38tt a vše tím pádem bude snažší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.13 15:13

Ahojda :mavam: můžu se taky přidat???Termín mám na 30.května a budeme mít holčičku :srdce:…třetí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
24.2.13 16:32

@happymamina Ahoj vitej :kytka:
tak ja mam terminy dva jeden 20. kvetna a dalsi 27. kvetna a taky cekat treti ditko (kluka) uz doma mam pareck :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.13 17:34

Já bydlím na začarovaným kopci :lol: sousedka má tři kluky a u nás budou tři holky… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
24.2.13 17:57

@happymamina tak to je teda dobry :D :D jeste aby se pak sparovali a bylo by to vse pri jednom :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.13 18:31

Happy vítej :kytka:

Holky posledních pár dní mě docela tlačí pod žebrama. Snažím se nepanikařit. Snad to bude jen jak píšou, že je to tím, jak se mrně tlačí nahoru. Když si lehnu a chvilku spím, nebo jen ležím, zase to přejde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
24.2.13 18:35

@péťaskléňa já to mám taky ale nemuzu teda lezet na zadech mam pak pocit ze se jakoby dusim tak musim na bok :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.13 18:40

@AndrejkaFr Uff, promiň, nepřeju ti to, ale jsem ráda, že nejsem sama. Taky spím na boku. Na pravým. Vím, že raděj na levým, ale to se nelíbí malý. Jakmile si lehnu na levej bok, tak se začne strašně chrout a kopat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.13 18:50

Máme to i věkově pěkně seřazené :potlesk:…sousedka si dělá legraci, že to nebudou mít kluci daleko k nevěstám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
24.2.13 19:12

@péťaskléňa jsme na tom hodně podobně, taky se snažím na levým, když ho tak preferují a během chvilky dostavam rany jak blazen, takže šup na pravej a do toho a dve hodky na WC…jsme upne KO poslední tři dny jsem toho v noci moc nenaspala…jsem unavena, kruhy pod ocima, no podes, ale jeste aspon 8 tydnu vydržet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.13 19:38

@AndrejkaFr Tak já tím, že chodím spát o půlnoci až po práškách a vstávám v 6 zase na prášky, tak těch 5 hodin vydržím spát i v kuse. Pak se ráno zahrabu na gauč a ještě chvilku usnu a dospím to. Ale zrovna jsem si dneska řikala, že to budou ještě hoooodně dlouhý 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
24.2.13 21:34

No ja bych zase nejraději spala od 4 do 12 jenže vzhledem k tomu ze mi jeste marodi syn tak to nedávám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.13 22:39

@AndrejkaFr Tak ať jste brzo zdravý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
25.2.13 11:50

Tak krev uspokojující, jeste za tyden UTZ a uvidime. Začínám se bát čím dál víc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny