Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3635
17.2.13 11:48

@chcimimi1 ze nema zadne brisko? Taky jsem se koukala, kde to dite teda ma, kdyz je ve 28tt :roll: at koukam na tu fotku jak chci, tak zadne nevidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.13 11:55

@Paja R Ale já u tebe nemám žádnou čáru ani obrázky.. Hele, zkopčila jsem ti to co se mi zobrazuje. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.13 12:40

Tak jsem to zkusila, ale počítá to dny trochu jinak než gyn.. :P
Nevadí, stejně nepočítám s tím, že bych šla na termín.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
17.2.13 12:45

No já taky furt tvrdím, že jsem spíš ztloustla než otěhotněla, vlezlo mi všechno do zadku a do nohou. Ale je to tím že jsem 4 roky po abdominoplastice a prý to drží ten sešitý břišní sval :D těhu bříško mám po jídle když se nafouknu :D taky mi nikdo nechce těhotenství věřit. A malá zatím roste jak má, tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.13 12:51

@AndrejkaFr Pak se pochlub fotkou tak po 35tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
17.2.13 13:01

@AndrejkaFr tak to mas teda dobry, priberes a ani to na tobe nepujde videt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
17.2.13 20:49

@chcimimi1 tak podle tvýho bříška jsme tak na stejno…tak nevím co kdo má :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
17.2.13 20:58

@Paja R ahojky :mavam:
3 těhu? a kolik je prvnímu dítku? já taky už teď přemýšlím o třetím mimi…ale v dnešní době mám strach :roll: jak bych je všechny zabezpečila :| asi budeme mít jen dvě…ale to neva :-) hlavně, že jsou a budou zdraví klučíci :srdce:
taky bych dala fotku, ale mám kábl v pokoji kde spí malej a nechci ho vzbudit, tak to sem hodím zítra přes den :)
@AndrejkaFr to máš dobrý tak malý bříško…aspoň nemusíš nakupovat těhu hadříky :palec: :palec: a zbyde ti víc na ty překrásný dětský :-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
17.2.13 21:21

Ahoj holky, tak jsem sem konečně zase zavítala. Co jsem se po nemoci vrátila do práce, tak jsem ráda, že jsem ráda, moc se sem nedostanu.
Máte krásné pupíky :potlesk:
Mám pocit, že ten můj je jako balon, už jsem taková nemotorná, pořád se zadýchávám a při představě, že mě čekají ještě tři měsíce… :roll:
Na váhu lezu jen před kontrolou u doktora, ta mě čeká za necelé dva týdny a vzhledem k tomu, že pořád jím a jím, tak to snad ani vědět nechci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
17.2.13 21:25

Jů najednou vidím všem metříky a popisky pod čarou asi jsem to měla nějaký zablokovaný :mrgreen:

tak už vím, jak máš staré děti :-) @Paja R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
17.2.13 21:31

Jo a já u prvního přibrala jen 8 kilo, protože mě strašně pálila žáha…
a teď mám o 5 kilo navíc… snažím se víc jíst, chci přibrat aspoň 10kg, když jsem těhotněla po 8 měsících od porodu a to byl kojený těch 8 měsíců, tak aby mělo tělo a mimi z čeho brát
vím, že kojením jde všecko krásně pryč, takže se holky nestresujte s váhou :roll: půjde to samo dolů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
17.2.13 22:10

Jé, @edithkaa, ty budeš mít mimča takhle kousek od sebe? :) To je super, to bych taky pak chtěla, tak uvidíme, jak se zadaří.
Jj, asi nemá cenu řešit váhu, hlavně, aby bylo vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
17.2.13 22:31

Teda když si vezmu jak se to už krátí…Mě čeká 4.3.krev a 5.3.UTZ a pak už jen čekání. Ty 2 měsíce budu prát, dokupovat a tak…Ted jsem zatím nervozní z té březnové kontroly tak uvidíme. Všem držím palečky v tomhle hnusném počasí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
18.2.13 08:13

@Bakule no jo…budou kluci kousek…mám z toho, ale upřímně strach, jak to zvládnu než se naučím je oba zaopatřit a dojít si třeba do obchodu :-D
my chtěli ať jsou do 2 let od sebe…ale pracovat jsme na tom ani pořídně nezačali a uuuuuž byl druhej :lol: :lol: takže jak se říká „je to, jak pohnojený, stačí když se chlap otře v trenkách“
určitě se vám zadaří :hug:
a taky bych si přála, aby druhej neměl bolesti břicha a spal… jinak nevííím, jak to budu dělat…s prvním byla šílena piplačka :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
18.2.13 19:24

Tak holky prikladam fotku toho mojeho balonu ve 26tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny