Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3635
16.2.13 19:01

@chcimimi1 no tak oproti me mas teda pupik mensi :-D
jinak co se tyka kosmetiky, tak ta ti staci bohate :-P Ja mam nahore taky 6kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.13 19:11

No to jste holky hubeňouři! Já přibrala už 11! Ale doktorka má furt pocit, že jsem vychrtlá. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
16.2.13 19:35

Tak u vícerodiček prý to bříško je větší, než u prvo…Tak to jsem ráda, že ta kosmetika stačí. Snad nám bude vyhovovat…Jinak já jsem zvědavá, kolik jsem přibrala, doma váhu naštěstí nemáme, ale přijde mi, že tak kilo týdně…Ale naštěstí to je jen na tom břichu a trošku zadek, což mi neva, neotejkám, tak si klepu raději na zuby, abych to nezakřikla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
16.2.13 19:43

@chcimimi1 jj, ja taky pribiram kg tydne a taky to mam jen v zadku a brisku, otoky taky nemam diky bohu :-). Vahu taky nemam a ani ji nechci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.13 19:46

Já váhu mám a dokonce i váží stejně jako u doktorky. Tak tam tak jednou za tejden vlezu. Ale neřeším to. A taky se mi to všechno naplácalo na bříško a mám asi o 2 čísla větší prsa. Krapátko stena a zadeček, ale já měla podváhu, takže konečně vypadám trochu jako člověk a všichni se radujou jak mi to svědčí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
16.2.13 19:48

Tak to jsi taky pak v poradně překvapená, jaká je váha :) a ty otoky bychom ani nemusely mít, vedro není…to je pak větší šance, ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
17.2.13 10:34

Ahoj holky, máte krásný pupíky :) no já mám nahoře 11 kilo a tahle fotka je z minulýho týdne :) na to že je to druhý těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
17.2.13 10:46

@AndrejkaFr tak to si delas prdel, ze jsi mela minuly tyden ve 27tt takovy maly brisko ne? Tady ti posilam moje fotky z 11tt a to je vetsi nez to tvoje a jeste z 19tt. Ted jsem ve 26tt a behem dneska tu hodim nynejsi fotky meho balonu. A to mam jen 6kg nahore a treti tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.13 10:59

@AndrejkaFr Kam si schovala mimíska? 8o

@Paja R :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
17.2.13 11:03

@péťaskléňa ve kterem jsi tydnu? Mozna, ze uz jsi to tu psala, ale nejak jsem asi nepostrehla :-). Udelej si metrik at se pak nemusime porad ptat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.13 11:20

Jsem 26+3tt. Metřík? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
17.2.13 11:27

@péťaskléňa jj ten obdelnicek co mam ja v podpisu, ktery ukazuje jak dlouho jsi tehotna. Staci jak kliknes na muj (je to ten posledni s tim miminem na tom listku) a ono te to uz pak samo navede. Jinak taky uz mas krasne brisko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.13 11:31

@Paja R Jsem asi slepá, ale nevidím tvůj podpis. A píše mi to, že máš zamknutý profil.

„Uživatel má zamknutý kompletní profil. Kompletní profil uživatele Paja R je zobrazen pouze přátelům.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
17.2.13 11:41

@AndrejkaFr -cože? ty že jsi těhotná? A máš nahoře 11kg??? to bych chtěla vidět kde, když jsi jak proutek. @Paja R-krásné bříško :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
17.2.13 11:46

@péťaskléňa primo tady v diskusi u mych prispevku mam pod carou obrazky tak na ten posledni klikni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny